Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

netboy, 16 Sie 2006, 23:44

>>>rekin

>

>no wlasnie jestem, to byla duza flaszka :D

>

>w kazdym razie jeszcze jakis czas bede przygotowany :D

Jak nie pierdutnie ta kometa to masz jutro przerąbane;-)

jar1, 16 Sie 2006, 22:32

> Jak my Ci się odwdzieczymy odkupicielu nasz...

- Dołącz do "M' albo poskrom trochę swoje zapędy i nie trzeba będzie :)

> Niezła zabawa, nie?

No. Jak Ty na to wpadłeś to nie wiem.

* * *

Kiedyś był krzyk, że starych na STEREO za dużo. Panoszą się. Teksty mają zjechane, poglądy znane, nowych do głosu nie dopuszczają, itp. Przemyślałem i od jakiegoś czasu, w zasadzie, tylko sobie czytam.

Sporo dawnych forumowiczów wykruszyło się. Życie toczy się dalej.

Tu jest czasami ciekawiej, mimo że BOCZNICA. "M" - piszecie - nie są tu potrzebni, tylko żale jest komu wylewać, a klikać się nie chce (hehe).

Prześpię się z tematem i być może dojdę do wniosku, że na BOCZNICY nie ma sensu się udzielać, tym bardziej tracić czas na moderowanie, bo każdy świadectwo wystawia sobie sam. Głupoty też.

>A przeciez trzeba siać, siać i siać.

Z ambony się urwaleś czy co ;) To siej (właść. świeć Waść) dobrym przykładem :) /To forum samo obiera kierunek./ Prowadź... :)

* * *

Usypiasz mnie ;)

Pozdrawiam.

netboy, no co Ty, tyle kolumn by sie zmarnowalo... tyle mysli kosntruktorskich i wieloletnie doswiadczenie... ze o magicznym uchu nie wspomne...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

andrea29

Po tak doświadczonym audiofilu, któremu nie obce jest poczucie humoru, np.:

"E.Demarczyk zawsze wydawała mi się jest nudna, monotonna i irytująca"

którego cenię za obiektywizm wypowiedzi, a także cenne uwagi dotyczace tematyki audio, np.:

"Accuton: zbyt objawia swój charakter, a ten - jak już musi być i zwykle jest - to wolę inny)."

nie spodziewałem się takiego zachowania, które, zaprezentowałeś wczirajszego wieczoru, w stosunku do mojej osoby, a także kilku innych forumowiczów.

Temat nr 27590

ILU MODERATORÓW?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Być może powoden, Twojego zachowania, niegodnego moderatora, były moje uwagi dotyczace Towarzystwa "Wspólna Sprawa" (Abox, Z-Zultra analog czy Nowa rewelacja I.C.-Bodo_Z-S.E1)., którego, nie da się ukryć, jesteś czlonkiem.

Być może uwaga ta naruszyła Twoje prywatne interesy i stad taka a nie inna reakcja?

Na moje pytanie, dotyczące dalszej "Ochrony" "Wspólnej Sprawy"nawet nie raczyłeś odpowiedzieć.

Na szacunek, nie zapracowuje się straszeniem karą, połajankami, uderzaniem pięścią w stół czy quasi "profesorskim" mentorstwem, rodem z ancient regime.

Czy też cenzurowaniem wypowiedzi.

Takie zachowanie, świadczy, m. in. o pewnej bezradności czy też o braku umiejetnośi nawiązywania kontaktów międzyludzkich.

Kiedyś zwróciłem Ci uwagę, na sposób podawczy słowa, proponując książkę:

Piotr Rypson "Obraz słowa.Historia poezji wizualnej"

(Warszawa, Akademia Ruchu, 1989).

na co odpowiedziałeś:

"Nie interesuje mnie żadna ksiażka "o sposobach podawczych słowa".

Za stary jestem na takie pierdoły."

Wiek, wykształcenie, pohodzenie,..., nie ma z tym nic wspólnego

Myślę, że prywarnie jesteś zlowiekiem, który nie stosuje Prawa Pięśći.

Przeciwieństwem Twojego zachowania, był, w tym samym wątku, wpis Petera Daniela, którego serdecznie pozdrawiam.

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

netboy, no to by bylo straszne... ale jest szansa ze mistrz nadymalby sie do podobnej wielkosci jak w watku o klonowaniu totemow. wtedy jest szansa, ze ta kometa by sie od niego odbila :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

andrea29, 16 Sie 2006, 23:46

>Usypiasz mnie ;)

Nie uważasz, że to może byc spowodowane te Twoją starościa, na którą sie powoływałeś? :-)

PS. A fala w wojsku tez Ci sie podobała?

foxbat, 16 Sie 2006, 22:54

Nie goraczkuj się, ochłoń. "M-y" to ni eGROM ;) Pewnie wielu nie ma. (Jest i obowiązuje kolejka :)

Chyba nie chcesz, by zgłoszenia rozpatrywano pochopnie i po łebkach ?

andrea29, hmm to nie ma u was choc jednego malutkiego po przeszkoleniu w czerwonych beretach? :)

wiesz andrea, zaloz sobie drugie konto "andrea29_bez_EM" i wtedy wdawaj sie w takie polemiki na pograniczu agresywnej pyskowki, bo tylko dajesz powod zeby ludzi z "M" traktowac jak wroga...:( ehhhh

foxbat, 16 Sie 2006, 23:57

foxbat, zostaw już ten moher. Uczeni amerykańscy ostatnio wysnuli hipotezę, że jest silnie uczulajacy i na dodatek osłabia tzw. libido :-))

>to nie przystoi i tylko dezawujesz to "M"

Przystoi, przystoi. Moderator też ma prawo sobie pogadać :-) To nawet lepiej, że sobie popolemizuje, niech nie ściska tego brzemienia za bardzo w sobie, bo może pęknąć..:-)

netboy, 16 Sie 2006, 23:18

Idę własną drogą i pozwól, że sam będę decydował o tym co robię. Nie mniej dziękuję za radę.

* * *

Nie szantażuj ;)

Wodolejne polemiki (na forum) z ALem mnie nie bawią. Wolę czytać/pisać o audio :)

(Na priva też nie, w realu - nie wiem - zabawny gość.)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.