Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>M&Ms

Dlaczego w DALSZYM CIAGU NISZCZONE sa cale watki i pojedyncze wpisy, bedace odpowiedziami

skierowanymi do - MODERATOROW ?!

Prawdopodobnie dzis w Nocy - WYKASOWANO moja odpowiedz na CYNICZNY wpis M - "Inzyniera" !

Arsen Lupin 1 Wrz 2006, 11:48

>inzynier

No, to chyba uwaga - NIEGODNA Moderatora !

Ty sobie tam, ze swoimi kolesiami Manipulatorami - JAJA robisz,

czy wykonujesz powierzona Ci FUNKCJE !!!

Zamierzacie tak do Waszego KONCA - strugac pajacow,

czy zaczniecie wreszcie POWAZNIE odpowiadac na pytania ?

Ja nie musze byc powazny, ja jestem tylko zwylkym forumowiczem,

ale Wasz TYTUL, jesli juz go przyjeliscie, DO CZEGOS CHYBA ZOBOWIAZUJE ?!

Wykasowywanie przez Moderatorow - niewygodnych dla siebie wpisow,

w trakcie wymiany zdan z uzytkownikami jest CALKOWICIE - KOMPROMITUJACE dla kogos sprawujacego te Funkcje,

oraz ABSOLUTNIE - DEMORALIZUJACE dla calego Forum !

Wczesniej czynil to Jozwa Maryn !

Teraz ta ZARAZA przeniosla sie widocznie na pozostalych M !

Panowie Moderatorzy !

To WY - Kompromitujecie i Demoralizujecie to Forum !

Poslugujac sie wasza nomenklatura - TO WY JESTESCIE - MEGA-TROLLAMI !

Jeszcze raz do Was WSZYSTKICH apeluje - PODAJCIE SIE DO DYMISJI !

>Panowie Manipulatorzy

>paralax

3 Wrz 2006, 14:48

>"Arsen Lupin- powiem Ci, że qurwa hujowaty temat zapodałeś na tym forum. Ps. h*j Ci w dupę :>"

Widze, ze podniesliscie znacznie poprzeczke tolerancji dla - "filozoficznych wypowiedzi" !

Czy trzeba Wam dopiero - Heidegger'em czy Spinoza przyp....olic, zebyscie sie obudzili ?!

Forum sie totalnie sypie , nawet pod wzgledem "technicznym" !

Jakies idiotyzmy z duzymi i malymi literami, "martwe przyciski",

"kretynstwa" przy wklejaniu zdjec etc.

Gdzie jest KTOKOLWIEK - ODPOWIEDZIALNY za TO Forum !!!

Saczek_xtrm

Witaj !

Jaka tam - Scena !

Kupa usmarkanych harcerzy, ktorym wydaje sie ze graja

we "Wladcy Pierscieni", tropia Trolle i takie tam !

Smierdzi tylko "nawalonymi" pampersami na odleglosc !

A pan Druzynowy na Wakacjach !

Przyjedzie to pewnie w Nocy zniszczy "kompromitujace"

Go wpisy, znowu zapowie jakas "NOWOSC na Audiostereo",

znow zaapeluje o czas na wprowadzenie gruntownych

Zmian (bo co to jest, te glupie 4 lata, co On, jakis

"Pershing" czy Co ?!). Po czym znowu przestanie reagowac

na cokolwiek i tak bedzie ciagnac ta zgnilizne !

Jaki Kraj, tacy Ludzie, jacy Ludzie, takie - Forum !

Pozdrawiam

KTO zniszczyl watek o uzywaniu wulgaryzmow na Forum ?!!!

Tym ktorzy to zrobili, dedykuje wpis widniejacy caly czas w moim watku :

"Muzgi Szeroko Zamkniete " :

"Moderatorzy - powiem Wam, że qurwa hujowata robote odwalacie na tym forum.

Ps. h*j Wam w dupę :>"

Czemu dostalem Zolta Kartke, tak jak AUTOR ordynarnych wpisow

o ktorych caly wczorajszy dzien - rozmawialismy !

Gdzie jest ODPOWIEDZ Moderatorow, na postawione przeze mnie

ISTOTNE PYTANIA ?!

Czemu wciaz Moderatozy ukrywaja sie jak TCHORZE pod oslona

ZBIOROWEJ ODPOWIEDZIALNOSCI ?!

Odpowiedzcie wreszcie - mali, wredni, zakompleksieni - TCHORZE ze znaczkiem "M" !

• Redaktorzy

Arsen, na litość boską, czy nie mógłbyś zachowywać się tutaj tak, jak zachowujesz się w realu, tzn. skromnie i nieśmiało? Jeśli ma ci to pomóc dodam, że wszyscy na forum wiedzą, jak wyglądasz i czym się zajmujesz. Niby i tak o tym wiesz, ale czasem taka dodatkowa informacja skutkuje zbawiennym wstrząsem. Dodam jeszcze jedną niby oczywistą informację: rzucanie takim gnojem w ludzi uważane jest za dowód bardzo niskiego poziomu kultury osobistej, zaś osoba która to robi nie jest traktowana jak równoprawny członek społeczeństwa. Wiem, że to smutne, ale tak już w życiu jest. A więc: czy nie mógłbyś jednak zachowywać się przyzwoicie? W końcu nikt cię tu nie prosił, sam przyszedłeś.

• Redaktorzy

"Atopos, jak tylko moderator kompletnie niezawisly, Jozwa zwany Marynem dotelepie sie do domu to na 100% Ci odpowie..."

foxbat, jak widzisz wróciłem i odpowiedziałem. Czy sądzisz, że to biedakowi coś pomoże?

>jozwa maryn

motto :

" ... co Ty k.... wiesz o Zyciu" (Bogus Linda)

Ale to k.... NIE jest REAL !

Tak, to prawda ! Jestem skromny, niesmialy i kulturalny ! W Realu ! Ale NIE - Tu !

Jesli nie kumasz roznicy, Przyjemniaczku, to daj sobie spokoj z Internetem, czytaj Trybune i zyj Prawdziwym Zyciem !

TUTAJ - nie bedziesz mi mowil - Konformistyczny Mieszczuchu, co jest a co nie jest, co wypada a co nie,

bo to raczej ja wlasnie, buduje te zasady niz ty - Czlowieku z Gutaperki !

Wlasnie mialem zrobic wpis w watku ktory przed chwila zniknal. Dlatego zrobie to tu i proponuje wazniejsze rozmowy na temat forum przeniesc do tego wlasnie watku bo z racji tematu stalego powinien sie utrzymac.

Watek "Czy moderatorzy usuwają własne wpisy?" nie powinien zniknac bo poruszal wazne dla forum kwestie. W najgorszym wypadku (do czego sie i tak jeszcze nie kwalifikowal), mogl byc jedynie zamkniety.

AL poruszyl dosc ciekawa kwestie piszac:

"Problem jedynie w tym, ze najciekawsi forumowicze, tacy jak Piotr Ryka (ktorego nawet nie znasz !!!),

sa posiadaczami ZUPELNIE INNEJ - Mentalnosci !"

Zgadzam sie a tym jak najbardziej i wydaje mi sie ze wielu moderatorow nie zdaje sobie z tego sprawy tnac wszystko jak popadnie. Z powodu zupelnie innej mentalnosci, zupelnie nie przeszkadzaja mi wpisy Atoposa, AL, BBQ, czy Qubrica i w najblizszym czasie nie bede ich moderowal.

>jozwa maryn

> ...wróciłem i odpowiedziałem. Czy sądzisz, że to biedakowi coś pomoże?

Duchowy i umyslowy biedaku ! Lecz sie Sam !

I zrob sobie u Nenckiego, przeszczep - Wlosow i Wyobrazni !

Peter, atoposa napewno nie będziesz moderował, bo dostał dożywotniego bana;)

Uważam też, że to czy jakiemuś M coś "przeszkadza", czy nie nie powinno mieć wpływu na moderacje i dawanie jakiegoś immunitetu.

Co to jest? A jak BBT,AL,VBQ uzywa inwektyw, albo bluzga to też "nie przeszkadza"?

Bez przesady, po zbanowaniu atopos bardzo sie sfrustrował, tak jest do dziś, a obecnie Lukar ma o tyle lżej, ze to nie na nim skupiają sie świetne zarty atoposa.

W każdym razie powiem tak: lubię VBQ, ale będac moderatorem ciął bym wszystkie jego wpisy zawierajace inwektywy, epitety i bluzgi. Robiłbym to tak samo jak wobec innych forumowiczów.

Arsena stać na to żeby pisał bez używania takich środków.

Pozdrawiam

• Redaktorzy

Ja również nie moderuję wpisów atoposa i klonów jego, ale z innych przyczyn - uważam że nie mam prawa przyczyniać się do usunięcia obraźliwych wpisów skierowanych bezpośrednio przeciwko mnie. Natomiast skoro zgodziłem się przyjąć obowiązki moderatora, będę zajmował się wpisami zawierającymi osobiste obelgi i inne świństwa, na które w naszym gronie chyba nie powinno być miejsca. Chyba że postanowicie inaczej. Ewentualnie możemy zrezygnować z moderacji, co oczywiście jest otwartą opcją. Mi szczególnie nie zależy, jestem bowiem bardzo zajęty i przyznam, że w zasadzie moderowaniem forum się nie zajmowałem, nawet zamierzałem z tego powodu poprosić lukara o formalne zwolnienie z obowiązku. Dlatego zresztą start niektórych kolegów na dopalaczach akurat w moim kierunku wydał mi się dość pocieszny.

BBT, zacząłeś plywać w sosie własnym. Czas odetchnąć. Nie wiem jak u Ciebie, ale u mnie piękna pogoda, wymarzona na spacer.

Nic tylko korzystać. A na spacerku mozna oczywiscie podrażnić jakiegoś pitbulla-głupie bydle napewno da się złapać na ekologicznego kopniaka w tyłek;)

Pozdrawiam

jozwa, uważam, ze jak najbardziej powinieneś moderować obelgi słane pod twoim adresem. Nie rozumiem dlaczego tego nie robisz, przecież sam ich nie ślesz, a rozmawiasz z AL wyjątkowo grzecznie. I to jako nieliczny z moderatorów starasz sie odpowiadać na czasami nonsensowne pytania....a uważam, ze nie musisz, bo AL nie ma zwyczaju odpowiadać na niewygodne, albo zbywa je opowieściami dziwnej treści bez konkretów.(nie zadaje trudnych pytań, nie jestem do tego zdolny;))

Pozdrawiam

powiem więcej...

...lubię VBQ/Atoposa/AL'a/BBT/BBQ ale gdybym był moderatorem to bym ich wszystkich łącznie z adresem IP dożywotnio zbanował... ;))

A teraz serio i do rzeczy...

>>VBQ/BBT/AL/etc. już przez samą ilość nicków łamiesz regulamin, to że moderatorzy tego nie widzą (czy nie chcą widzieć) totalnie mi zwisa i powiewa. Natomiast denerwuje mnie powoli to że hulasz od jednego wątku do drugiego zakładając kolejne, pieprząc trochę od rzeczy długimi filozoficznymi wpisami a tę prawdziwą treść merytoryczną "chowasz" nijako pod tym WYLANYM dużymi i naprzemian małymi literami słowotokiem. Fakt, że usuwanie wątków nic tu nie naprawia, wręcz pogarsza sytuację, ale nie wiem czy widzisz czy nie po prostu M&M's nie chcą z Tobą rozmawiać. Może mówisz za bardzo zawiłym językiem, zbyt trudnym do interpretacji..?? Może załóż jeden wątek ModeratorzyForumowicze i tam wylewaj swoje kwestie odnośnie żalów i zapytań do nich?

Z drugiej strony nieraz zastanawia mnie ta cisza wśród moderatorów. Nie komentują, tną i dalej cisza. Rozumiem że na wszystko nie mają czasu, ale to chyba nie działa korzystnie na relacje między Wami a forumowiczami, co już zresztą niejednokrotnie było widać i to nie tylko w przypadku AL'a czy Qubric'a.

saczek, a dlaczego banował? Skąd ci to przyszło? Pisalem o wpisach a nie o nickach, czy IP.

Założe sie, ze gdyby kazdy taki wpis byl cięty, to po jakimś czasie nie byłoby żadnych tego typu wpisów i to nie tylko ze wzgledu na to, ze ktoś je wycina;)

Pozdrawiam

• Redaktorzy

"jozwa, uważam, ze jak najbardziej powinieneś moderować obelgi słane pod twoim adresem."

...

Wykluczone. Nierówność środków w dyskusji. Jeśli już dyskutuję z ordynusem, to jest to moja własna wina. W każdej chwili mogę przestać.

>>lancaster

AL i klony to istny wyjątek na tym forum. Nie ma takiego drugiego. Nawet Qubric do pięt mu nie sięga.

Dlaczego ban? Odpowiedź jest prosta, wystarczy spojrzeć na forum KAiM gdzie urzęduje Atopos i popatrzeć na ton wypowiedzi i parę innych rzeczy. IMHO AL dązy do rozwalenia tego forum (świadomie czy nieświadomie, pośrednio czy bezpośrednio ,tego nie wiem) i przeniesienia wszystkich tutejszych forumowiczy na tamtejsze forum. Takie odnoszę wrażenie. Być może się mylę, być może nie kapuję tej całej układanki AL'a, może mówi "nie pa majemu jezyku". Na prawdę nie wiem.

Jesli ma coś do Lukara za bana Atoposa to taka postawa i tak nic nie wniesie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.