Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>lolo

Wiesz co, lolo ? JA BARDZO BYM SIE - ZDZIWIL !

Jakies nowe CALKOWICIE ARBITRALNE Zasady zes wlasnie wymyslil ?!

TO JEST BOCZNICA !!!

Jesli jestes zdania, ze LUKAR ZLAMAL REGULAMIN umieszczajac Swoj wpis nie w tej zakladce,

to DAJ LUKAROWI ZOLTA KARTKE i PRZENIES Jego watek do STEREO, czy gdzie tam Sobie chcesz !

Ale bardzo cie prosze NIE ROB WIOCHY i nie wprowadzaj na bocznicy SWOICH (po uwazaniu) ZASAD,

bo PSUJESZ i w dalszym ciagu - KOMPROMITUJESZ to Forum !

No dobra, niech ten wątek się nie rozmydla. Co prawda nie ma tego w regulaminie, ale "końcu" moderatorzy też ludzie ;-)

Jak chcesz BanBan , toprzecież nikt Ci nie może zabronic nowego watku.... :-))

lolo, 6 Wrz 2006, 16:53

>Sio!

phi! Lemur zwany Lolo udaje inteligenta - to "sio!" to taki wersal???

Bo ci odpowiem jak wujek czesiek, mistrz ciętej riposty słownej - "sp***dalaj!".

>jar1

Wiesz Jarku czego ja chce ? "Niech Prawda zawsze - Prawda znaczy ! A Sprawiedliwosc - Sprawiedliwosc !"

Po co JAKIKOLWIEK Regulamin, jesli kilkunastu ZOMO-wcow bedzie "temi swoimi rencami" robic porzadek,

opierajac sie na Regulaminie tak, jak Sluzby Specjalne w Chinach czy na Korei korzystaja z Konstytucji (lub u nas w latach 50-ych !)

Jesli raz np. ustalimy ze na bocznicy WSZYSTKO JEST NA TEMAT, to TAK MA BYC, a nie pieprzenie, ze Lukar jest jednak ROWNIEJSZY,

i w JEGO watku na Bocznicy NIE moga sie wpisywac ludzie ktorych ON sobie nie zyczy lub nie TAK jak ON sobie ZYCZY !

Z mysli Przewodniczacego - Lukaszenki przszlismy na Wskazowki Przewodniczacego - Ki Mir Sena ?!

BanBanTulipan, 6 Wrz 2006, 17:29

>Z mysli Przewodniczacego - Lukaszenki przszlismy na Wskazowki Przewodniczacego - Ki Mir Sena ?!

Mozesz rozwazyc zielona ksiazeczka M.Kadaffi'ego jako przeciwsrodek ;-)

Podstawowe 2 Zasady (na przyszlosc) wydaja mi sie Niezbedne !

1. Forumowicz powinien stosowac sie do zalecen Regulaminu !

2. Moderator BEZWZGLEDNIE MUSI przestrzegac i SAM STOSOWAC SIE do - Regulaminu !

Wykluczone byc musza odzywki, typu : "Bo mnie sie tak chcialo !", "Bo taki mialem k.... kaprys !"

TAKI Moderator powinien zostawacc - RAZ na ZAWSZE - Banowany (jako - Moderator !)

Bez żartów BBT. Kiedy Ci wygodnie to zasłaniasz się regulaminem. Kiedy zaś nie to regulamin jest be i trzeba go łamać na maksa. To jest zwykła manipulacja w stylu towarzyszy których wymieniłeś. Ewidentnie nie chodzi Ci o żadną merytoryczną dyskusję, ani wypracowanie jakiegokolwiek rozwiązania z korzyścią dla forum.

>lolo

Nie filozofuj, lolo ! Przeciez wiesz ze to bezwzglednie zabronione !

Niech dojdzie do Twoich Betonowych Pulkul Muzgowych ze - NIGDY NIE ZLAMALEM REGULAMINU !

Zadawalem LUKAROWI moze 100 razy pytania :

JAKI PUNKT REGULAMINU ZLAMALEM ?!

ZA CO ZOSTALEM DOZYWOTNIO ZBANOWANY ?!

...oraz dziesiatki innych, na ktore nigdy nie dostalem zadnej otwartej odpowiedzi, poza : " BO TAKI MIALEM - KAPRYS ! "

Odpowiedz te, uwazalem i wciaz uwazam, za - KOMPROMITUJACA Lukara jako - Moderatora !

atopos aleś mnie wystraszył tymi ramionami ufff myślałem,że zemdleję a braci już mam i jeszcze jeden mi niepotrzebny

a w ogóle to wróciłem z tą uciczką to żartowałem.

i nie skoml jak psina ;o)

Zadawalem LUKAROWI moze 100 razy pytania :

>

>JAKI PUNKT REGULAMINU ZLAMALEM ?!

>

>ZA CO ZOSTALEM DOZYWOTNIO ZBANOWANY ?!

nic atoposie nie chcesz zrozumieć,a bana dostałeś ot tak dla zabawy bo tak chciał Lukar,oczywiście ci to nie wystarczy będziesz nadal roz...walał te forum swoim skowytem nieszczęśliwca

>lolo

>Ewidentnie nie chodzi Ci o żadną merytoryczną dyskusję, ani wypracowanie jakiegokolwiek rozwiązania z korzyścią dla forum.

A Ty gdzie zes te kursy "Ewidencji" - konczyl ?!

O jakiej "merytorycznej" dyskusji bredzisz - sciemniaczu !

Poczytaj troche wczesniejszych wpisow na tym Forum !

WSZYSTKO TU JEST !

Jakie TY "korzystne rozwiazania" "wypracowales" dla tego Forum !

Jakich Ty "ewidentnych" argumentow i dowodow - uzywasz ?!

lolo, 6 Wrz 2006, 16:53

Boisz się wujka Mietka, mistrza ciętej riposty słownej - jak widzę. Bo tak rześko wyciąłeś wpis o nim

LOL=Lolo

Wycinanie cytatów z wulgaryzmami nie świadczy o kulturze, najwyżej o tępocie umysłowej. Co prawda cenzorowi można wybaczyć – zwłaszcza jeśli jest politykiem :)))

Sio! Lolo- Sio!

Na bambus banany prostować!

I nie zaśmiecaj wątku filozofowaniem, bo zaraz napisze do Lukara żeby cię zbanował za łamanie regulaminu!

Propozycja jest taka - ujawnić kto głosuje za wywaleniem konkretnego wpisu i dodać opcję oddawania głosów na moderatorów! Jeśli któryś uzbiera 5 głosów negatywnych - wywalać z forum na tydzień bez prawa do moderowania.

lancaster, 6 Wrz 2006, 21:16

I bardzo dobrze bo się mu należy. Jak widzisz wpis o "wujku, mistrzu ciętej riposty" skierowany do LOL Lola zniknął natychmiast (choc nie tykał go bezpośrednio bo opierał się na pewnym dowcipie z wątku "brak humoru na forum").

Jak się to ma do jego szmoncenia o tym, że w przypadku innych wpisów obelżywych kierowanych do nie lubianych przez nich forumowiczów nie mogli - bidulki "M", zebrać wystarczającego quorum???

elpeeruch pisuarny ... w d... j...ny

Popieram projekt Pana Qubric`ka, skierowany do Laski Cenzorskiej :-)

Konkurencja, wśród Cenzorów, byłaby rzeczą, jak najbardziej wskazaną :-)

Pozdrawiam

Qubric, nie przeginaj. Nawet jezeli jest tak jak mówisz, to chcesz chyba czymś sie różnic?

A druga rzecz: moderatorzy nie odpowiadają na pytania-źle

odpowiadają-źle odpowiadają.

Bez jak to są tacy sami kolesie jak my, tylko przez nieuwagę przyjęli tą funkcję:))

Proponuje wywalac wszytskie wpisy o tematyce wiadomej, a reszte zostawic.

Jeżeli M wywala wpis bo wdał się w pyskówkę z forumowiczem, to szczerze mówiąc nie podoba mi się to.

Tym bardziej, ze pomaga mu w tym jeszcze 4 zuchów.

Jak dla mnie moderator jest jak policjant, ma prawo, ma pilnować, zeby było respektowane...ale dobry gliniarz upomni i poprosi, zeby tego czy tamtego więcej nie robić. Wtedy człowiek faktycznie może wczuć sie i zrozumieć.

A jak wali komuś najwyższy mandat i jeszcze dodaje swoje komentarze to sam sobie winien, ze tak a nie inaczej go nazywają.

Do "Przemyśla" Panom M.(dotyczy wiadomej mniejszości)

Już na półkach księgarń:

"Byłem cenzorem. Wspomnienia z Dyżurki"

(praca zbiorowa, tom 1, Niezależma Ofucyna Wydawnicza "Zadyszka", 2006)

Wspomnienia pracowników cenzury PRL bis, którzy opisują kulisy, dotad nieznanych

wydarzeń.

Często dramatycznych i ponad ludzkie siły, zmagań z Tarciem i Grawitacją.

Pogonie, ucieczki, blokady, seks,...., wszystko na 365 stronach :-)

"Tak, zamykałem usta oponentom", wspomina jeden z pracowników, Josef M. Kot.

"Sprawiało mi to dużą przyjemniść", wspomina inny pracownik - Hieronim Gołąbek.

"Uwielbiam podgladać", pisze przełożony nocnej zmiany, Starszy Podgladacz - hrabia Alojzy Balonik.

Na piewszy tom, składają się relacje blisko 20-tu postaci, które dzieki swej niezłomnej postawie, przeszły do legendy Aparatu :-)

Wkrótce w kinach, film "Dyżurka - immunitet wieczysty czyli sam przeciw barbarzyńskim legionom"

(na podstawie nowel Don Kota - "Oberża", "Nauki Don Kota")

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Do Zgnilej Polowki Moderatorow !

Ktorzy to z was przekonywali Wszystkich ostatnio, ze skierowane do mnie :

"Ohujales ?" i "h*j ci w dupe", to nic takiego, a 40 godzin to za malo

zeby zebrac quorum ktore mogloby rozwazyc moderacje takiego wpisu ?!

Ile minut wystarczylo aby zlikwidowac skierowany do lola zart Qubrica,

krazacy tu miedzy watkami (nawet lancaster kiedys mi go przeslal !),

w odpowiedzi na zaczepna wypowiedz tego Moderatora ?!

To co piszecie panowie Moderatorzy, to ABSOLUTNY, CYNICZNY - SHIT !

Moderator ktory niszczy wpis forumowicza prowadzacego z nim dialog,

tak jak mnie swego czasu Lukar z Jozwa Marynem niszczyli wszystkie

PYTANIA, ktore ku Nim kierowalem (nie zawierajace najmniejszych

nawet wulgaryzmow), jest wg. mnie - ABSOLUTNYM ZEREM i powinien byc

w ciagu 5 sek. - NA ZBITY PYSK - wyrzucony z funkcji - Moderatora !

To co obserwujemy na Tym Forum od czasu wprowadzenia Moderatorow

to CALKOWITA DEMORALIZACJA w wykonaniu kilku ABSOLUTNYCH ZER,

ktorym woda sodowa uderzyla do pustych glow !

Proszę ujawnić pełną listę moderatorów!!!

rabi octopus obraziłeś moje uczucia religijne nazywając się Jezusem 2 wpis z 6 Wrz 2006, 14:31.

I żądam dożywotniego bana dla atoposa krążącego po tym forum z różnymi nikami ubierającego się w maskę jedynej opoki wobec zgnilizny panującej na tym forum, dążącego do wywołania jak największej zadymy w imię jego kultury i demokracji,jego demokracji ;o)

Potwierdzam Leszek jak machnie ( np nogą) to zabije...;-O

Leszku propozycja jest fajna lista moderatrów byc powinna...jak narazie to widzę same znajome nicki z literka M ( ale jak się jest na forum kilka lat to nic dziwnego)

P

KOT Lukaranda D.w Indzi - SYPIE sie !

Czy moglby ktorys, z 20-stu Smiglych Rydzow spytac Lukaranda

co to za k....stwo z ta Choroba Wscieklych Liter ?!

I czy da sie to jakos - WYLECZYC !

Czy jest to moze jakas kolejna "kara" nalozona na Bocznice ?!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.