Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>Harvi

Admin jest - PROFESJONALISTA !

Potrafi - PROGRAMOWAC !

Mialby jeszcze umiec - CZYTAC, SPIEWAC ?!

Moze jeszcze TANCZYC, dla Jasnie Pana !

To jest JEGO forum, JEGO dom !

On tu NIC nie musi !

Przeczyta, jak bedzie mial taki - KAPRYS !

Pozdrawiam Kierownictwo ! :)

Lubu dubu, lubu dubu, niech zyje wlasciciel naszego Klubu !

chyba nigdy w życiu nie czytałeś recenzji z ksiązki poetyckiej.Poczytaj sobie np. Tygiel Kultury albo Reda. Bardzo polecam.

Interesuje mnie muzyka i poezja zatem wchodzę na forum muzyczne i na bocznicę.

Stereo i poezja ciekawy zestaw- napisz coś, co mnie do niego przekona!Wierzę w Twoją błyskotliwość

muls

Tragedia... Zbyt duzo spedzasz czasu na forum, zaniedbujesz psa! I wtedy sa takie kwiatki... Kalimfornia pisala do ciebie...

Co do poezji.. Mimo tego ze uwazam siebie za romantyka ;) to wole proze...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

muls, 22 Sty 2007, 13:58

>foxbat> nie mogłem sie pomylic dwa razy.Zawsze myle sie tylko raz.

To moze pies?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

kalimorfa>>> widzę że traktujesz zakł.stereo jako muzykę a bocznicę jak poezje.Z tą zakłdką to jest tak ,że przymonina owszem muzykę ,ale tak ,jakby oglądać obrazy impresjonistów przez mikroskop -a co do bocznicy to bardzo mi miło - jak powiedział do mnie znajomy menel który dopiero co sie ogolił.Wiedz wszakże ,żę ta zabawa może skończyć się tak jak w przypadku Qubrica przymusowym odwykiem od internetu(zaleconym przez psychiatrę) albo jak przypadek Vlada(gdzie najwięksi specjaliśći dali sobie spokój oceniając tak wysoki poziom schizofrenii jako normalny_a co mieli robić?).Tak że wszelkiej wiedzy i pomyślności w tym nowym roku ,bo czekają cię wielkie wyzwania jak każdego poetę w sklepie z farbami.

Luka doszedlem do 700 dni na forum i do 700 wpisow i mimo ze jestem tu dalej i robie kolejne wpisy ich liczba sie nie zmienia.

Wszyscy myślą tylko o sobie. Tylko ja myślę o mnie.

kaszanka7, 29 Sty 2007, 09:46

>Luka doszedlem do 700 dni na forum i do 700 wpisow i mimo ze jestem tu dalej i robie kolejne wpisy

>ich liczba sie nie zmienia.

A rozwaliles bigboss'a na koncu levelu? Moze, musisz przejsc level jeszcze raz! I wtedy licznik zacznie dzialac! :D

Vlad, 29 Sty 2007, 11:18

>Myslicie, ze Lukar to - automat ?!

A Atopos to biorobot...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.