Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

jacch, 12 Gru 2007, 19:15

>...Gdybys mnie posluchal, banujac tych 3 polglowkow, forum funkcjonowaloby jak nalezy !

>To WYLACZNIE TY W TEJ CHWILI ODPOWIADASZ ZA CALY TEN SYF !!!...

>

>Vlad na co ty jesteś chory ???? Może kalimorfa wie?

>Przecież to nie możliwe , że jestes tak debilnie tępo zapatrzony w siebie , że nie widzisz jaką

>gnojówe na tym forum odpierdalasz odkąd się tu pojawiłeś ?!!

>Dla mnie i domyślam się , że wielu innych, jestś synonimem zamieszania, balaganu ,obsesjnej

>krnąbrności i ignoranctwa , wybitnym przedstawicielem TU_MI_WISI-zmu tak zadufanego ,że nie

>dostrzega jak szkodzi innym i niszczy wszystkie pozytywne emocje wokół swojej osoby.Jestem dłużej na

>tym forum niż ty i nie widziałem ,żeby ktoś był przez niemal wszystkich forumowiczów tak bardzo

>negatywnie odbierany jak ty.

>Dlaczego?Co z tobą jest nie tak?!!!

>Chłopie opanuj się , daj nam żyć ---idź sobie stąd w spokoju.

Gość ma "nabuzowane" ego, normalka w naszych odduchowionych czasach,

cud, że można na tym forum pisać co ślina na język przyniesie,

ot , choćby ostatnio graaf

Astaroth, 13 Gru 2007, 20:01

>W zwiazku z tym proponuje zorganizowana akcje podnoszenia do gory wszystkich postow graafa i Lukara

>;-)

>

>Niech zgina od wlasnej broni ;-)

ale posty chyba nie giną od tego?

dzięki - już mam :-)

a ty jeszcze się tu błąkasz?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Lukar, ponawiam propzycję:

Bocznica - limit 1 tematu / tydzień na użytkownika i 10 wpisów dziennie.

To daje 52 tyematy w roku i 3650 wpisów na bocznicy max. a więc każdemu powinno w zupełności wystarczyć.

W ten sposób ograniczymy możliowść działania SZWARC-charakterom bez konieczności stosowania blokad adresów IP i innych metod.

Do tego - bezwarunkowe i natychmiastowe uśmieracanie KLONÓW piszących z tego samego jednego-dwóch IP, jeśli nie ma co do tego wątpliwości!!

Do tego usunięcie wszystkich bezsensownych tamatów Vlada / Atoposa / BanBanTulipan.

Może Senicz zacznie pisać mniej, ale za to konkretniej i na temat.

Forum znowu pada, czy mnie się pieprzy komputer?

Zmiana zakładki, wejście w temat, czy zmiana strony trwa u mnie po kilka minut. PW wysyłają sie za trzecim razem. Też tak macie, czy to tylko u mnie?

Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeez

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamy !

Masz coś z kompem / łączem. To przez tego bikiniarza i kolekcjonera banów!!

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Gość

(Konto usunięte)

A do niego dalej nic nie dociera !

Nie chcemy cię tu trędowata ofiaro losu.

...Teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeez

taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamy !...

Równo jebie na g główke.

To forum najwyraźniej zaczęło przerastać jego Twórcę. Według mojego skromnego zdania powinno się to forum nieco odświeżyć oraz na pewno zatrudnić kilku dodatkowych administratorów. To co tu się dzieje to jest jakieś gigantyczne nieporozumienie i bałagan. Inna propozycja - sprzedać innej firmie zachodniej, która poprowadzi to bardziej profesjonalnie i ukróci (być może) chroniczną nietematowość niektórych szanownych forumowiczów. Pozdrawiam.

Stereo i Kolorowo - Underground

Mój blog i recenzje różnych urządzeń audio-stereo: stereoikolorowo.blogspot.com

ta "magia" to krok w dobrym kierunku

a czy nie dało by się ustawić tego tak, żeby zamiast polecenia "magia" było polecenie "vlad"?

żeby było tak - logujący się na forum nie widzi tej tfu-rczości, chyba że chce i wówczas może sobie kliknąć polecenie "vlad", chcącemu nie dzieje się krzywda

żeby ten ignor byl "domyślny"

spełniłoby się marzenie vladziny o własnej zakładce ;-))

a nowy użytkownik nie spotykałby "vladziny" na "dzień dobry" jako "wizytówki forum"

>Lukar

Jeśli juz tak bardzo dbasz o kondycję psychiczną osób umysłowo niedorozwiniętych na forum,

zabezpieczając ich przed moimi wpisami (zeby im się kurze muszczki od zbyt intensywnego myślenia nie przegrzały),

to moze tez, w ramach rownowagi, zabezpiecz tez komfort umysłowy osób inteligentnych na forum,

wyłączajac z dyskusji trzech wcześniej wspomnianych forumowych imbecyli (arbuz, jacch, graaf).

Taka biała i czarna magia ! Chyba nikt Ci nie wmówil, ze białe jest białe, a czarne czarne (albo odwrotnie !) ?!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.