Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

>A to że światek jest niewielki udowodnił chooćby jozwa pisząc parę słów prawdy o rozdwojeniu jaźni

>jednego z przybyszów z Syriusza, który w realu przeprasza że żyje a tu jest największym wirachą ;-)

Akurat to głównie parę osób stworzyło z tego problem wielkości bytu. Nie można 'eksterminować' ludzi, których się nie chce zrozumieć, nawet czasem trochę innych od tzw. 'normalności'.

Najciekawsze jest to, że najczęściej takiej eksterminacji żadają ludzie, którzy często jawnie piszą, że w ogóle nie czytają tego co 'przybysz' pisze. Sam ten fakt jest dla mnie niepojęty i niezrozumiały. Ale nie zmierzam do tego, by tych ludzi 'eksterminować' ze świata. A oni takim sobie gestem pogardy lekko wskazują palcem: '"do gazu z nim!"

Gość

(Konto usunięte)

Po skasowaniu wpisu .

Nie musi tam być jakiegoś specjalnego uzasadnienia , ale nicki M którzy "mnie" skasowali , oczywiście nie po to , aby na nich pluc albo wylewać żale ,ale po to , żeby zainteresowany miał możliwość zadania pytania choćby poprzez PW .

jar1, 6 Wrz 2006, 12:03

>Nie można 'eksterminować'

>ludzi, których się nie chce zrozumieć, nawet czasem trochę innych od tzw. 'normalności'.

Mogę się tylko zgodzić.

jacch -> w moim przekonaniu to dobra propozycja - nie mam nic przeciwko by zainteresowany wiedzial, kto go zmoderował. Oczywiscie pozostanie kwestia przekonania Lukara by takie rozwiazanie wprowadził.

>lolo

>A to że światek jest niewielki udowodnił chooćby jozwa pisząc parę słów prawdy o rozdwojeniu jaźni jednego z przybyszów z Syriusza, który w realu przeprasza że żyje a tu jest największym wirachą ;-)

Poza tym jako ceniony naukowiec, lekarz psychiatra, biolog i chirurg, Jozwa dostarczyl na to niezbitych "NAUKOWYCH" dowodow !

Az strach pomyslec, ile osobnych jazni, wykrylby u pierwszego lepszego - aktora ?!

>Poza tym jako ceniony naukowiec, lekarz psychiatra, biolog i chirurg, Jozwa dostarczyl na to

>niezbitych "NAUKOWYCH" dowodow !

>

>Az strach pomyslec, ile osobnych jazni, wykrylby u pierwszego lepszego - aktora ?!

Nie przesadzaj, to tylko przecież cyberprzestrzeń!!! :-))) Każdy się wygłupia.;-)

>lolo

>Jest dokładnie tak jak piszesz, ale jesteśmy dorośli ludzie i nikomu nic się nie stanie jak trochę "pocierpi" ;-)

A Ty lolo, chcialbys troche (a nawet wiecej !) - POCIERPIEC ?! :)

(daj znac na priva, jesli sie zdecydujesz, grzecznosc za grzecznosc, jestesmy przeciez kolegami !)

>jar1

>Nie przesadzaj, to tylko przecież cyberprzestrzeń!!! :-))) Każdy się wygłupia.;-)

No popatrz Jarku, ale mnie wywiodl w pole , te swoja subtelna ironia ! :)

Dalem sie nabrac, ze to na serio ! :)

Choc od poczatku jakos tak czulem, ze to co pisze jest jakies takie, rzeczywiscie ...glupawe !

>Leszek

>> atopos vel banantulipan czy na odwrót już mnie się pomieszało:O)

Nie tylko to, Lechu, nie tylko to ! :)

>>atopos krynico inteligencji,inspiracji,życzliwości,jednostko wybitna i indywidualna znów obrażasz innych !

Ja nigdy, nikogo nie obrazam ! To Oni SIE - "obrazaja" ! :)

>>Naprawdę nie uszczęśliwiaj innych swoją inteligencją!

Taki sie juz urodzilem ! Inteligentny i pragnacy szczescia - Innych ! :)

>>Daj im szansę popełniać własne błędy ;o)

Przeciez im tego nie bronie ! Ja im je tylko - Wskazuje ! :)

>>mesjaszu wróć tam skąd przyszedłeś :O)

Nie na to PRZYSZEDLEM, zeby sobie - pojsc ! :)

>>Zostaw ten ciemnogród!!!;O)Nie jest wart tego abyś się nim zajmował ;O)

Nie badz taki skromny, Leszku ! Jestes tego Warty ! :)

Poza tym, nie wiesz jaka to Satysfakcja (trudne slowo ; po angielsku - "satisfaction") - wyciagnac kogos z Takiego - DNA ! :)

>>...działaj,twórz coś kreatywnego :O)

Wlasnie to robie, Leszku, wlasnie to robie ...

Pozdrawiam

>Leszek

Dziekuje Lechu za zyczliwe slowa ! :)

Gdybys chcial sie jednak kiedys nawrocic i wkroczyc na WLASCIWA droge,

droge Prawdy, Milosci, Otwartosci i Sprawiedliwosci,

to wiedz, ze Moje Ramiona sa dla Ciebie zawsze otwarte jak dla Brata

(Brothers in Arms - "Bracia w Ramionach"- inny trudny, angielski idiom !),

a Moje Piekne Oczy zawsze raduja sie gdy Cie widza !

Twoj (teraz i zawsze)

Jezus 2

>Gustaw

Stalin czy Hitler, co by o nich nie powiedziec, byly to jednak jakies - Osobowosci !

Tutaj, w lewym narozniku dostrzegam jedynie mala kupke - metnej glutoplazmy !

jar1,

Bardzo ceniłem i cenię Twoje posty dotyczące audio na tym forum. Przyznam jednak, że po wczorajszych Twoich wycieczkach w stosunku do jozwy, z BARDZO NISKIEJ jakości porównaniami, przestałem Twoje posty traktować poważnie, i nie zamierzam z Tobą na bocznicy polemizować. Co prawda, w pewnym momencie zdałeś sobie sprawę z przegięcia ("jesteśmy kwita") ale mleko już się rozlało. Myślę, że wiesz o co chodzi.

mimo to, pozdrawiam

BanBanTulipan, 6 Wrz 2006, 16:02

>Tutaj, w lewym narozniku dostrzegam jedynie mala kupke - metnej glutoplazmy !

Przeczytałem ten tekst po wylogowaniu bo oczywiście masz "ignora". Może nie jestem w tym wypadku konsekwentny ale ostatni raz napiszę.

Nazwałem ciebie kibolem, ale nie przyszło mi do głowy, że można tak określić drugiego człowieka.

-No coments-

-over-

No cóż Gustaw, każdy wyrabia sobie opinię odpowiednią dla siebie. Na to nic tu nie poradzimy.

Zdaje sie jednak, że Ty w tym wylewaniu mleka ostatnio nie odstawałeś... Mnie wcale się Twoich postów w ostatnich dyskusjach z przyjemnością nie czytało. I, nawet nie zdałeś sobie sprawy z własnego przegięcia.

>Gustaw

>"Nazwałem ciebie kibolem, ale nie przyszło mi do głowy ..."

Oprucz samej glowy, trza miec jeszcze pulkule muzgowe (spytaj - piterkorei !)

Choc nawet przy ich braku uzywasz celnych i wyszukanych metafor i okreslen !

Brawo ! Tylko tak dalej, to moze nie bedziesz musial nic kupywac i pulkule Ci same wyrosna !

Panowie, jesteśmy co prawda na Bocznicy, ale to dosyć specyficzny wątek i ostatnie wpisy są mocno off-topic. Proszę bardzo więc na temat albo... sio ;-) Jest tyle innych wątków. Nie zdziwcie się jak kilka ostatnich niemerytorycznych wpisów zniknie. Pozdrawiam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.