Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

• Redaktorzy

>Dowiedzialem sie wlasnie mailem, ze Malgosia ( LaBanBa ), zostala - DOZYWOTNIO ZBANOWANA !

Małgosia pisze:

"Zdezi, ja zawsze bylem Wielkim Fanem Jozwy !

Robilem Mu ladne zdjecia (najladniejsze jakie kiedykolwiek mial),

a nawet zalozylem mu wlasny fan-club - JOZWA MARYN FAN CLUB !!!"

konto zablokowane - regulamin pkt. 16

>Lukar

Dajesz juz Soba do tego stopnia manipulowac ?!!!

Sugerujesz sie tym co kto napisze, zeby zrobic Cie w konia ?!

Jesli ktos napisze, ze jest Lukarem, to tez dasz Sobie bana, powolujac sie na pkt. 16 Regulaminu ?!

"Każdy może mieć swoje zdanie i ja to rozumiem :-)) Wrócę do wątku jak się Jozwa wypowie w temacie oceny brzmienia nowej linii XXX na co z niecierpliwością czekam."

Tak mi się jakoś to powyżej przypomniało. Nie wierzę, że to Jozwa stoi za usuwaniem wątków czy banowaniem na wyścigi. Nie twierdzę wcale, że w swej lisiej przebiegłości celowo prowadził do tego, że sprawy załatwiają teraz akolici w czasie gdy on sączy winiasza. To samo wyszło, może Go to nawet irytuje? Zejdźcie z niego.

Majo bełkocze, ale racja jest po jego stronie. Kużden lepszym Jozwą być chce. Gorliwców aż strach się bać, Jozwa barankiem przy nich.

Aż nie mogę sobie odmówić dedykacji:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Nie wierzę, że to Jozwa stoi za usuwaniem wątków czy

>banowaniem na wyścigi. Nie twierdzę wcale, że w swej lisiej przebiegłości celowo prowadził do tego,

>że sprawy załatwiają teraz akolici w czasie gdy on sączy winiasza. To samo wyszło, może Go to nawet

>irytuje? Zejdźcie z niego.

Ja też. Ale on zbiera za to, że to on głównie deklarował się na forum po stronie tolerancji i porozumiania się. Więcej, był tu prawie bojownikiem o 'wartości'. I co? Pustka?

• Redaktorzy

Sopota:

>Dajesz juz Soba do tego stopnia manipulowac ?!!!

>Sugerujesz sie tym co kto napisze, zeby zrobic Cie w konia ?!

>Jesli ktos napisze, ze jest Lukarem, to tez dasz Sobie bana, powolujac sie na pkt. 16 Regulaminu ?!

AL, LaBanBa i kilka nicków to byl atopos i/lub Małgosia, LaBanBa to niby była Małgosia ale skoro pod tym nickiem pisze tez atopos to zablokowane zostały wszystkie nicki oprocz AL - i tyle, naiwnoscia z Twojej strony jest myslenie ze ktos napisze "jestem XYZ" i ja blokuje jego nick

Lukar, 9 Wrz 2006, 17:46

>AL, LaBanBa i kilka nicków to byl atopos i/lub Małgosia, LaBanBa to niby była Małgosia ale skoro pod

>tym nickiem pisze tez atopos to zablokowane zostały wszystkie nicki oprocz AL - i tyle, naiwnoscia z

>Twojej strony jest myslenie ze ktos napisze "jestem XYZ" i ja blokuje jego nick

Przyznasz jednak, ze jesli chodzi o wymyslanie nickow to Atopos wykazal sie inwencja, bo takie np. qb_1, jar_1 czy Lukar to szczerze mowiac gowno nie nick :-(

Pozdrawiam

-> Leszek

Mowiac otwarcie, nie mam pojecia co Atopos takiego zrobil, nie sledzilem dokladnie i od poczatku. Inna jednak sprawa, ze pozniej jego posty bywaly rozne. W wielu jednak zakwestionowanych postach nie zauwazylem niczego nagannego, a przynajmniej niczego co byloby porownywalne z wieloma wyczynami innych forumowiczow (pewnie i moimi). Moze tak to jest, kazda organizacja musi miec swojego renegata :-)

Kwestia klonowania sie to inna sprawa, nie podejmuje sie osadzania co bylo skutkiem a co przyczyna.

Pozdrawiam

Leszek, 9 Wrz 2006, 19:25

>Kub on nawet przewidział,że będzie banowany i tu wychodzi jego perfidia,której ja nie będę

>tolerował i dla tego nie mam zamiaru milczeć!!!

A zadałeś sobie trud i spojrzałeś na daty i ilość dni na forum?

atopos - pierwszy wpis 19 gru2005

a jego klony mają 134 dni na forum - jeśli z matematyki jesteś równie dobry jak z wywijania nóżką;-) to zrozumiesz że nie przyszedł tu z tym zamiarem;-)

>>Lukar

brawo, gratuluję spostrzegawczości, ciekawe czy następnym razem też przyłapiesz "kogoś" w ten sposób. Tylko ciekawe co Ci to dało? Odpowiem szybciutko bo to proste pytanie - KOLEJNEGO KLONA!!!

Gratki

qb_1, no moze gdyby Atopos byl forumowym producentem kolumn i pod innym nickiem jezdzilby po konkurencji i oponentach, ale coz... co mozna wojewodzie... jakos nie widzialem czerwonego kartonika przy nicku McGyver i Grafton...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

O w mordę, widzę, ze można dostać po 2 kartki? czerwoną i żółtą naraz? To jak gwiazdki na allegro? Jak się uzbiera 5 czerwonych to dostaje się M? Tylko jak dostać żółtą kartkę po czerwonej, skoro z czerwona nic nie można juz napisać?

Dobrze to Lukar z M wymyślili. Podoba mi się.

Pozdrawiam

Walery, nie przesadzajcie tam z tymi kartkami, bo niedlugo będzie to wygladać tak:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

lancaster, chlopaki musza wyrobic 200% normy! :D Proponuje oznaczac literka "T" kazdego trolla!!! Coby kazdy wiedzial z kim ma do czynienia!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

lancaster, 9 Wrz 2006, 21:42

>foxbat, znaczek supersprzedawcy też watro by zastosować;)

Oczywiscie :) Oraz "DS" Doswiadczony Konstruktor!

Okolo 1.5 godziny temu, ukazal sie na forum KAiM taki oto watek :

Wysłany: Dzisiaj 20:21

Czy KTOS na tym forum jest - MODERATOREM w Audiostereo?

Do Modedatorow forum Audiostereo !

Nie majac ZADNEJ mozliwosci zabrania glosu na Forum AS, pozwalam sobie ta droga

skierowac zapytanie do Moderatorow ktorzy mnie Zmorderowali!

Wykorzystujac, ze Atopos dostal na forum Audiostereo - zolta kartke,

wlaczylam sie zartobliwie w gre, znajac dotychczsowa dyskusje Atoposa z Jozwa

i sledzac od pewnego czasu cala te paranoiczna sytuacje z moderatorami!

Byla to taka moja ZABAWA i zapytuje na jakiej podstawie zostalam - DOZYWOTNIO

ZBANOWANA?! JAKI PUNKT REGULAMINU NARUSZYLAM?

Lukar sobie ubzdural ze ja, to Atopos! Oto paranoja dyktatutry!

Jak mozna narzucac komus co ma pisac i jak ma pisac ???!!!

Kazde slowo jako LaBanBa napisalam - OSOBISCIE!

Atopos nie napisal ani jednej litery, chociaz dwukrotnie sie z nim konsultowalam,

nie znajac pewnych szczegolow dotyczacych Jozwy!

To co sie dzieje, przestaje byc juz nawet GROTESKOWE,

stajac sie autentycznie - CHORE!

Kategorycznie zadam wyjasnien, ZA CO zostalam zbanowana !

Jesli to konieczne moge spotkac sie z Moderatorem, ktory mnie w ten sposob

potraktowal - osobiscie, aby sprawe DEFINITYWNIE wyjasnic !

Uwazam, ze to co mnie spotkalo, to - ABSOLUTNA GRANDA !

Prosze o PILNA odpowiedz !

Malgosia

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Malgośka świnko, jak ja Cię lubię.

Też dostałaś bana? Skandal, najbardziej przerąbane maja takie osoby jak Ty.

Zarejestrowałaś sie tego feralnego dnia, który M oznaczyli jako dzień perfidnego pojawienia sie kilku loginów atoposa i klops.

Perfidny....mmmmm. Szkoda, ze atopos nie moze wkleic swojej fotki zrobionej tamtego dnia. Napewno takową wykonał...i to z całą perfidią. Potem poszedł perfidnie zjeśc obiad i żeby tego było mało perfidnie sprawdził, czy wszystkie nicki są aktywne.

A najgorsze w tym wszytkim było jak sam ze sobą perfidnie gadał w niektórych wątkach.

No powiedzmy to ostatnie było trochę perfidne;)

Jeżeli m oge prosic, to dowalcie mu w miarę możliwosci po kilkanaście róznych kartek, bedzie kolorowiej.

To jest naprawde super pomysł z tymi banami.

Sepota, na Twoim miejscu bym nie pośredniczył, bo też mozesz zostac posądzony o bycie atoposem;)))

Pozdrawiam

Tak naprawde Atopos nie jest prawdziwa osoba, to kryptonim akcji organizacji KAiM majacej na celu zdyskredytowanie tuzow forum audiostereo!

Sopota, bo dzis sobota, to tak apropos atoposa;)

Dziwie się, ze te kartki tylko dwie. Drugą dostał w uznaniu zasług, taki Oskar honorowy za całokształt.

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.