Skocz do zawartości
IGNORED

Forum - propozycje, uwagi, pomysły

Redaktor

Rekomendowane odpowiedzi

foxbat, żebym to ja wiedział...

Dobrzy są!:)

Tak jak pisał Lukar za naruszenie 16 pkt regulaminu:

"Nie będziesz miał loginów oprócz własnego"

Taki atopos powinien dostawać bana za każde swoje wcielenie, w końcu został juz raz(;p) zbanowany, a każdy kolejny login jest wbrew regulaminowi?

Ewentualnie można zdjac bana z nicka "atopos", ale to oczywiście "wykluczone";)

Pozdrawiam

Sopota 10 Wrz 2006, 21:22

>Inna, powracajaca wciaz wersja mowi, ze to po prostu zapasowe nicki - 2 aktualnych Moderatorow,

>pod plaszczykiem ktorych moga gadac JESZCZE wieksze glupoty, niz pod swoimi oficjalnymi !

Tak, bawi mnie ta nachalna personalizacja za pomocą wyraźnie nadmiarowego :O)

>Ewentualnie można zdjac bana z nicka "atopos", ale to oczywiście "wykluczone";)

>lancaster, bo ONI jeszcze sobie nie zdali sprawy (dzieciaczki), że dla władzy zawsze bardziej niebezpieczni są 'martwi' bohaterzy ! ;-)

PS. A może tu mamy spisek wewnątrz...;-)

A ZA CO - ZOLTA KARTKA ?!

Jak chyba kazdy widzi, wsrod ludzi kierujacych tym forum panuje nieustajacy kociokwik !

Dozywotne bany, czerwone i zolte kartki przydzielane sa "od czapy", w zaleznosci kto, co sobie pomysli !

Jak oni to robia ze wogole sa w stanie cos wymyslec ?! W pojedynke na pewno nie daliby rady !

Ale jak zrobia burze muzguf : piterkorea, Gustaw, Leszek, pal55, lolo, to juz po kilku dniach sa efekty !

Jak odrozniaja zolta od czerwonej kartki ?! Wpadli i na to ! Jesli akurat pili kawe - wroza z fusow,

jesli herbate - kreca pusta butelka po piwie !

Jozwa maryn osmieszony przez - KOBIETE postanowil zabawic sie w DAMSKIEGO BOKSERA

i blyskawicznym prawym prostym - znokaltowal przyczyne swej kompromitacji !

Poniewaz ofiara jeszcze zyje, a Jozwa jest takim TCHORZEM, ze boi sie z Nia rozmawiiac, proponuje,

ze jesli jozwa rzeczywiscie ma stala narzeczona, to zeby przyznal sie jej do TCHORZOSTWA i poprosil o mediacje !

Panie sobie porozmawiaja i zadecyduja co z Tym dalej zrobic !

Zastanawiam sie tylko jak czuje sie pozostalych kilkunastu Moderatorow ?!

Zrobili Malgosi takie swinstwo, bo ktos wsrod nich chcial sie ZEMSCIC i WSZYSCY stoja murem za ta decyzja ?!!!

Nie moze byc tak, ze ludzie nie majacy pojecia co sie wogole dzieje i kto jest kto, wala dozywotnimi banami i czerwonymi

kartkami jak niemowlaki w pieluche, a nikt DOROSLY nie ma nad tym zadnej kontroli zeby choc przewinac tych smierdzieli !

Nowy2, 11 Wrz 2006, 10:20

>Jar1, Ty z Wa-wy, więc wiesz co w trawie piszczy;

Wiem tyle, co i Ty. Moje zdanie i opinia na temat tego, co sie tu dzieje jest nieodmiennie taka sama, jak była i przedtem. Patrz poprzednie watki na temat moderacji z lat poprzednich np.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) lub jeszcze wcześniejszych. Swojego punktu siedzenia ani widzenia nie zmieniłem, w przeciwieństwie do niektórych, któorzy jakims trafem dostali przydział "M". Akurat 'przypadek atoposa' nie ma na to żadnego wpływu.

A sprawa głównie rozbija sie o nastepujące rzeczy:

1. Sensowny wybór i późniejszą weryfikację moderatorów - by nie dopuscić do panoszenia się 'bandy kolesi' - tak jest teraz.

2. Bocznica niemoderowana

3. Jawność moderowania

I jak widać, nie ma wśród tych 'kolesi' ani jednego, który by sie na to zgodził. Nawet nie chcą dopuscić do siebie mozliwość, że ich działanie może ulegać ocenie.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Sopota

Wszystkie Twoje 33 wpisy znalezione w wyszukiwarce złożyłem na dysku, bo to potencjalny materiał wybuchowy (świadczy o tym oznaczenie żółtym znaczkiem). W wolnych chwilach przeprowadzę "mendowate" (autor! autor!) studia w stroju saperskim. ;-)

rabi octopus cio ja ci zrobiłem złego? :O)Ja nie mam żadnej władzy na tym forum :O)I żadnych tajnych rozmów nie prowadzę :O)

Jak oni to robia ze wogole sa w stanie cos wymyslec ?! W pojedynke na pewno nie daliby rady !

>Ale jak zrobia burze muzguf : piterkorea, Gustaw, Leszek, pal55, lolo, to juz po kilku dniach sa

>efekty !

Jezusie Nazareński! Nie wiem co, ale muszę coś z tym zrobić, bo jestem źle rozumiany. Nie chciałem deklaracji, bo Twój punkt widzenia już dość dobrze znam, jak i innych częściej udzielających się forumowiczów. Moje wypomnienie Twojego miejsca zamieszkania było w stosunku do ostrzeżenia przed nowa ksywą, że pewno coś wiesz, boś z Wa-wy. To taka figura stylistyczna. Na temat moderowania tego forum wymieniliśmy ponad rok temu pewne uwagi; wszystko nadal aktualne.

A może ja tym razem nie rozumiem i chodziło Ci o wyrażenie stanowiska, a mój post był pretekstem.

Może powrócę do wątku, który nas obu intersuje. ;-) Dzisiejsza cena juz niestety 2,05 zL.

Nowy2, 11 Wrz 2006, 10:49

>Jezusie Nazareński! Nie wiem co, ale muszę coś z tym zrobić, bo jestem źle rozumiany.

Z pewnością choć odrobinę :-)

>Moje wypomnienie Twojego miejsca zamieszkania było w stosunku do ostrzeżenia przed

>nowa ksywą, że pewno coś wiesz, boś z Wa-wy.

????

>>A może ja tym razem nie rozumiem i chodziło Ci o wyrażenie stanowiska, a mój post był pretekstem.

W dużej części - tak :-) Aby niezorientownai wiedzieli o co chodzi i nie sprowadzali problemu do antagonizmu KAiM - audiostereo.

>Może powrócę do wątku, który nas obu intersuje. ;-) Dzisiejsza cena juz niestety 2,05 zL.

Ale przy ostatnim tankowaniu benzyny zauwazyłem jakby z grosz było mniej :-)

Propozycja:

Zabawa w kolorowe kartki - Czarne (z literą "M"), Zóte czy Czerwone, jest dość zubożonym widzeniem spektrum dostępnych barw.

Paleta kolórów, najprostszego, darmowego prigramu graficznego to 16 czy 256 kolorów.

Oprócz tego, żeby urozmaicić Zabawę, można wykorzystać litery alfabetu (A - Z), cyfry, symbole,....

Z pewnością wpłynie to również na morale Cenzorów. w ich szarej, ale jakże odpowiedziaknej

"pracy".

Za co nektóre, "złote myśli", prominentnych Cenzorów, prpopnuję Zlotą Kartę :-)

Pozdrawiam

jar1 -->

I jak widać, nie ma wśród tych 'kolesi' ani jednego, który by sie na to zgodził. Nawet nie chcą

dopuscić do siebie mozliwość, że ich działanie może ulegać ocenie.

Jarek nie rozsmieszaj mnie bo zajadów dostanę ;)

.... byle 14 latek może się przedostać do tego ich wątku dla moderatorów ;) ... o zczytaniu haseł użytkowników nie wspomnę ;)

zdezi z fanklubu józwy

>Za co nektóre, "złote myśli", prominentnych Cenzorów, prpopnuję Zlotą Kartę :-)

Popieram ;-)

I jeszcze odznakę Złoty Kabel, dla przodowników w ilości zgłoszeń :-)

jar1

"odznakę Złoty Kabel, dla przodowników w ilości zgłoszeń :-)"

Jak najbardziej popiream :-)

Precz z komuną i Przodownikami) :-)

(i jej Żółtymi Firamkami)

Pozdrawiam

Wstyd. żeby Duchowa Arytokracja, znała tylko grę w Trzy Karty :-)

Widać w tym wpływ filmów, oglądanych w Dyżurce: :-(

"Noc żywych trupów" ("Night of the Living Dead") George A. Romero 1968

"Wysyp żywych trupów" ('Shaun of the Dead") Edgar Wright 2004

Pozdrawiam

Oto i słynna DYŻURKA - widać jednego z eM-ów odpoczywającego po męczącej nocnej zmianie.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Qubric, czy ja wiem... Wlasnie wygrzebalem z piwnicy jedyny numer HFiM i przypomnialem sobie dlaczego wiecej nie kupilem tego periodyku... str 128 felieton "Dobre rady"

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Qubric -->

to nie józwa! ... józwa nie jest taki wysoki !!!

może Frantz albo Walery ... bo te chłopaki siedzą cicho ;) ... to pewnie chleją a nie moderują :)

"Wejście" "M", w celu "pacyfikacji" oponentów lub oznak najmniejszego niezadowaolenia, byloby bardziej efektowne z dodaniem dźwięku, np. z filmu "Szczęki" :-)

Pozdrawiam

jar1, co sie dzieje na moim ulubionym bezmacgyverowym forum kaim?

To forum jest teraz wyłączone.

Powód: Przerwa techniczna.

Przepraszam za utrudnienia.

Admin.

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.