Skocz do zawartości
IGNORED

Gdzie zamówić głośnik do Paradigm 3v3 ?

Jeremiasz

Rekomendowane odpowiedzi

==> Foxbat

Moze jestem zaglupi ale nie rozumiem ludzi piszacych pod roznymi Nickami. Dla mnie imie czy nazwisko jest tak samo stale jak Nick w internecie. Przyznaje sie, ze raz (moze dwa) napsialem na tym forum pare lat temu pod nickiem pomocny.

==> Adam

Nie demonizuj kurierwo. PP jest dosc pewna, ubezpiecz paczke na 10 kzl i jak rozwala to bedziesz zarobiony. Jak masz uzytkownika Twoich kolumn w okolicach 3 miasta to niech wpadnei do nac na odsluch. Po co masz Dla nas preparowac super kolumny?? :D

Nie będę preparował dla Was superkolumn, tylko muszę zrobić kolejny egzemplarz flagowca, bo sprzedałem i nie mam. Jak do Warszawy zabrałem m.in. budżetówki za 1500zł, to stały z boku pod scianą i nikogo nie interesowało ich podłączanie, nie ten krąg zainteresowań. Nie będę się więc wygłupiał i wlókł przez całą Polskę budżetówek. A nic wyższej klasy w tej chwili nie mam.

po sprawiedliwości to powinniśmy posłuchać tych kolumn co ma je Grafton - McGyver robił je jakby nie było dla siebie - to wypasione muszą być nad wyraz

A że na taniutkich głośnikach podobno złożone to konstruktor kunszt cały swój włożył napewno i klocek z tego jest żadki.

Harvi, gwoli scislosci by nie zasmiecac tego watku, zaloz watek zaproszeniowy Graftona/McGyvera do srodmiescia...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

==>Awaria

Zawsze !!!!!!! sadzilem,ze McGyver to szarlatan bo nie stosuje pomiarow i pomiata 'swiatowcami'' teraz chce (chcemy) to zweryfikoeac bezwzglednie!!!!!

>Harvi

Od Ciebie Interciti to raptem 6,5 godziny do Krakowa. Nie widzę sensu taskać głośników. Odbiorę Cię z Dworca i zawiozę na odsłuch kolumn McGyvera.

Pasuje?

malibu, chyba nie rozumiesz co chce Harvi... Chce pewnie sprawdzic kolumny Graftona... ee tj. McGyvera na wlasnej elektronice..

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Tak pważnie to 3 dni temu odedrałem nowe (obowiązkowa wymiana) ale tak naprawdę od 1976 r. bez obaw.Moj syn jest pilotem rajdowym będzie nam dyktował...

Dead_Dog, 7 Kwi 2006, 22:02

>po sprawiedliwości to powinniśmy posłuchać tych kolumn co ma je Grafton - McGyver robił je jakby

>nie było dla siebie - to wypasione muszą być nad wyraz

>

>A że na taniutkich głośnikach podobno złożone to konstruktor kunszt cały swój włożył napewno i

>klocek z tego jest żadki.

No proszę, co Qubric narobił swoim ględzeniem o tanich głośnikach Heco stosowanych czasem przeze mnie. Teraz każdy myśli ze tylko na tanich robię. To po co ja ściągam te wszystkie Vify, Scan-Speaki, Seasy, Etony i Morele z Audiocomponents z Holandii? Półeczki sobie nimi obstawiłem?

Robię na różnych głośnikach. Nie sposób zaspokoić wszystkich potrzeb jednym typem. Dlatego mam kolumny i dwudrożne, i trójdrożne, i na tanich głośnikach, i na drogich.

Dead_Dog, slyszales kiedykolwiek kolumny Graftona/McGyvera? Nie? To nie gadaj :P

awaria, robie to co robię, bo nie mogłem znaleźć zwyczajnej, chocby najbardziej gównianej roboty. Mam nieszczęście mieszkać w mieście o najwiekszym bezrobociu w regionie. Tutaj tzw. walka z bezrobociem to pusty smiech po prostu. Przy tym co robię nie mam co liczyć na jakąkolwiek emeryturę. Podatki płacę pośrednio, kupując cokolwiek w sklepie. Taki Harvi siedzi sobie wygodnie w Skandynawii i ma w dupie co się tu dzieje. Więc niemów mi o emeryturze bo mnie krew zalewa.

McGyver , co ty mi pierd.... i regionie , bezrobociu, mieszkam w Kraku a do pracy aktualnie codziennie robie 110 km w dwie strony i wcale nie zarabiam dużo , 20% mojej pensji wydaję na paliwo / dojazd do pracy .

Miedzy innymi przez takich jak ty ,że tak powiem "spierdalam" z tego kraju i jak dobrze pójdzie to już nigdy nie wracam . no chyba że do mamy ,czy na świeta bo babci/jak będzie miała za co je zrobić ze swej skromnej emerytury/.

proponuję zakończyć ten wątek i Proszę Pana McGyver/Graftona o nie rozmywanie tematu - wszystko zostało już powiedziane.

Innych Panów I Panie również proszę o powstrzymanie nerwów nw wodzy (o co nadwyraz trudno nie przeczę)

zauważcie Panowie ile jest innych równie ciekawych wątków archiwalnych na naszym forum gdzie można podjąć Konstruktywną dyskusję z poglądami Pana McGyver/Graftona i naprawić niejedne Popsute Klocki porozrzucane tu i tam

uprasz się o CISZĘ nad tym grobem (pochowajmy KLOCKA z szacunkiem) - bo wątek fruknie do kosza - nie dajmy się PROWOKOWAĆ w celu usunięcia wątka.

Pozdrawiam i kończę wątek

Przez takich jak ja, powiadasz? A bezrobocie to niby wizje mojego chorego umysłu? Stąd się bierze bezrobocie? A nie z tego, że rząd nie potrafi/nie chce/ nic na to poradzić, bo zajmuje się rozgrywkami na innym poziomie?

Nie, o polityce dyskutował nie będę. Dodam tylko, ze w każdym normalnie funkcjonujacym kraju miałbym już dawno stabilnie funkcjonującą małą firmę, choćby i garazową. Tutaj się nie da. A Wam się wydaje ze ja mam z tego nie wiadomo jakie kokosy. Ech, Polacy...

eeeee a gdzie jest moderator?.....

czy naprawdę nie umiecie się powstrzymać i nie pisać "nie na temat"?

Swoją drogą .... darujcie sobie te MC/Grafton... nagle wszyscy zapomnieli o tych innych z listy... ŻAŁOSNE!!!

klikam "do moderacji" i spodziewam się czystek, jak na forum przystało...

saczek_XTRM - jak to usuniesz - to jakich czystek się spodziewasz - skoro sam TE czystki usuwasz

jakie usuwanie za co - wątek jest pełen kultury i na temat - sam mam takie kolumny Paradigm - zdjęcia mam zrobić i Ci przesłać ? - a teraz właśnie staram się ustalić szczegóły i zorganizować w Łodzi odsłuchy klocków McGywera.

Ludzie czyście poszaleli z tym usuwaniem - Gutek wam tłumaczył a wy jak NKWD - rozwałka i rozwałka, gdzie wasza kultura.

ps. przepraszam ze się uniosłem - ale taki wątek ciekawy i kulturalny a tu wandale wkoło - i rozwałka i rozwałka

saczek_XTRM - wstydz się, a tak miło ostatnio pisałeś a teraz donosy robisz, fe nieładnie

>>Dead_Dog

IMHO niektóre wpisy tu nic nie wnoszą i TE chcę aby moderator usunął. Zgłosiłem to, poczekam, zobaczę co się będzie działo...

@McGyver vel grafton

>Przez takich jak ja, powiadasz? A bezrobocie to niby wizje mojego chorego umysłu?

Owszem. Działasz w szarej strefie i jednocześnie szkalujesz na forum uczciwie działające firmy, konkretnie AA. Bajek o przyjacielu graftonie nie powtarzaj, to nie forum dla dzieciaków którym można wszystko wmówić i uwierzą.

Twoje podejście do Paradigm Monitor powiem szczerze trochę cię ośmiesza. Krytykujesz je przy każdej okazji ale jak tu brać na poważnie twoje wypociny słowne (i twoją uczciwość) o tych kolumnach skoro wmawiasz publicznie wszystkim, że membrana głośnika wysokotonowego to marnej jakości plastik. Przyjmij wreszcie do wiadomości, że firma Paradigm w odróżnieniu od ciebie NIE KŁAMIE i podaje światu prawdziwe dane co do materiału z jakiego tę membranę wytwarza czyli z TYTANU. Na twoje stwierdzenie z innego wątku, że "ciemnoty nie wciskasz" odpowiadam, że jednak wciskasz i to w stylu marnej bazarowej przekupki.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.