Skocz do zawartości
IGNORED

telefoniczny do glisty

telefoniczny

Rekomendowane odpowiedzi

Wszedłem w wątek o licytacji i oczom własnym nie wierzę.

Jak można było tak prosta i czytelną ideę tak pobrudzić.

Na tym forum jestem rzadko i w ogóle się nie odzywałem.

Poruszyła mnie dopiero akcja Fadeovera. Postanowiłem wylicytować kwote która jest dla mnie możliwa do zapłacenia - dzięki sugestii Fadeovera postanowiłem przeznaczyć ją na konto Pajacyka. Dla mnie sprawa była dośc prosta bo chciałem wysłac pieniądze prowadzącemu licytację ale z zastrzeżeniem że nie chcę ujawniać swoich danych osobowych prosząc jednocześnie o dowód wpłaty dla celów fiskalnych.

A tu widzę że jakiś koszmar ,

pobrudziłeś chłopie swoja twarz gównem - przeanalizuj swoje wpisy,

łącznie z kilkoma osobami wsiedliście na Bogu ducha winnego człowieka..

Nie chcę sie dalej rozpisywać ale myślę że to przez takie śmierdzące gnidy jak ty które opluwaja wszystko wokoło i każde dobro mają we wzgardzie , mamy głodne dzieciaki, biedne rodziny, ojców pedofilów - a propos , może ty nim jesteś ? na to mi wygląda ponieważ normalny kochający swoją rodzine człowiek nie może miec tyle jadu co ty.

Kończac chcę dodać żebyś nie wysilał sie na ripostę , ponieważ nigdy już tu nie zajrzę, chociażby dla tego że są tu takie mendy i koszmarne gnojki jak ty.

https://www.audiostereo.pl/topic/2565-telefoniczny-do-glisty/

Hiena: sam poważnie zastanawiam się nad zmianą profilu na usera pasywnego - WYŁĄCZNIE czytającego wpisy i nie uczestniczącego w życiu forum... tak dalej być nie może - muszą być bany!!!!!!

Bardzo prosze zajrzec do watku 1596 o budowie wzmacniacza sluchawkowego. Chocby dla jednego takiego tematu na pol roku warto codziennie zajrzec na forum. A osobnikow pokroju glisty lub Jazza nalezy po prostu ignorowac. Wiem ze jest to trudne bo zdecydowanie latwiej jest pyskowac niz mowic rzeczowo i na temat, co niestety widac naookolo nas :(

=>andrea29

Wiesz za co Cie cenie ... za to, ze lejesz na takich burakow cieplym moczem.

Duzo ludzi powinno brac z Ciebie przyklad i "rospinac rozporki ..."

... przepraszam za "malo apetyczny wpis"

zablokować IP - prosta sprawa

andrea:

ja także olewam takich ludzi, poczytaj jednak wątek licytacji i zostań po tej lekturze w dobrym humorze - mi się to nie udaje... osoby pokroju glisty rozkładają jakąkolwiek dyskusję wulgaryzując ją i zniżając do podwórkowego poziomu. Nie zawsze też da się olać, kiedy jesteś obrażany w najmniej wyszukany sposób - wielu poważnych ludzi nie pozwoli sobie na to... albo odpowiedzą (narażając się na dalsze ataki) albo zmienią forum... radzę uważnie śledzić kto się wpisuje, bo kilka osób zapewne wpisało się po raz ostatni - z własnej woli! moderacja forum jest niezbędna - gliście się udało - JESTEM ZA REGULAMINEM! jak ktoś tu słusznie powiedział, wcześniej był przeciw (sądząc, że potrafimy razem poradzić sobie z "robakami"), lecz teraz już sytuacja do tego dojrzała. co wiecej, sprawa ta stanęła na ostrzu noża - być może część wartościowych osób już właśnie zmieniła forum przez jednego "wartościowego inaczej"... smutne...

Nic mądrego nie dodam - przeciwny jestem banowaniu kogokolwiek, jakie byłyby kryteria i na czyj wniosek miałoby się to odbywać? Już widzę ten post o ustalaniu zasad banowania.. :). To co działo się na 2534 wczoraj było żenujące - nie tylko ze względu na wypowiedzi i pyskówki, które miały miejsce (takie zdarzały się wcześniej - vide prowokacja parmenidesa w temacie AA Hyperion), ale na "zbrukanie" szczytenej idei Fadeover'a. Faktem jest, że Glista zalicytował - i być może gdyby pozostało to bez komentarzy wszystko potoczyłoby się inaczej. Niestety - Glista jako człowiek wrażliwy, nie potrafił "odpuścić" - mimo prób Sovajazz'a i jozwy maryn'a (podziwiam Was panowie i chylę czoła). W teorii ignorowanie wpisów powinno pomóc - zauważcie, że facet kocha i prowokuje takie wymiany inwektyw, stosując przy tym mentalność Kalego. Mnie wczoraj się nie udało, ale będę walczył ze słabościami - choćbym miał zasiadać do tego forun z wiadrem Nervosolu pod ręką :)

O ci ja widzę wątek o mnie, ile wypowiedzi, Bóg zapłać za ciepłe słowa.

Fade... podziwiam Cie musiasz mieć łeb jak ciężarowka (taki pojemny)doszło ci jeszcze jedno haslo do zapamiętania(jakie wybrałeś dla "telefonicznego" 007 zgłoś się?)

Do reszty towarzystwa:

"Moi drodzy" czemu się pieklicie?, w każdym z Was drzemie sobie taka glista jak ja, ja tylko uzewnętrzniam wasze "słabostki", które przyznacie sami, wychodza z Was na tym forum niczym słoma chamowi z butów.

Pisze któryś tam o mentalności Kalego, a sami chcielibyście w gruncie rzeczy innych praw dla mnie niż dla siebie, zgodnie z zasadą

"co wolno wojewodzie, to nie tobie smrodzie"

Przyznaję się bez bicia, ma w "glebokim poważaniu" , tych wojewodów, czemu daje tutaj wyraz, od czasu do czasu :-)))))

Znamienne, że wulgaryzmy (przyznaję, częste u mnie) czemu są bardziej bulwersujace niż u innych? powinno być odwrotnie, ja przeciaż jestem, jak to jeden kedyś słusznie zresztą określił, parszywa glista, a jaki ja mam być, a Wy w swoim mniemaniu o sobie PRZECIEŻ N I E ! ! !

Jestem takim ekstraktem wszystkiego najgorszego co w Was siedzi, nie wypierajcie się samych siebie chcąc mnie banować, będziecie siadać do kompów i wchodzić na to forum jakby tacy ...niekompletni?

PS fade... (i tak dalej) jako "telefoniczny", stajesz się coraz bardziej żałosny i śmieszny, ale to bardzo dobrze... :-))))))

Gość obserwator

(Konto usunięte)

do Frycu

cenisz andrea za olewanie i sam olewasz ciepłym moczem?

człowiek zachowuje się podobnie w małych sytuacjach i dużych,

a jakbyś pracował w tym pogotowiu gdzie sprzedają "skóry" to co byś zrobił?

cicho byś siedział czy też handlowałbyś "skórami" no bo do prokuratora to byś nie poszedł.

widzisz gdyby po mnie przyjechało pogotowie to wolałbym , żeby tam był chociażby 'glista'

bo on by mnie nie dobił za 300zł, ale jakbyś tam był ty?

albo twoi idole?

Panowie - schizofrenia sie rozwija, mnoza sie kolejne "osobowosci" robala, a Wy z kazda z osobna bedziecie dyskutowac?? - Ja Was bardzo prosze przestancie go karmic - pasozyt nie przezywa bez nosiciela ...

=>pal55

facet zaczynasz cierpieć na fobie, a może nawet na wspomnianą schizofrenię, Ty juz zaczynasz mnie widzieć tam gdzie mnie nie ma. Z chwila pojawienia się czarnych "Wołg" prowadzonych przez glisty natychmiast udaj sie do lekarza albo ...zmień lekarza, bo ten to Ci zupełnie nie pomaga.

Wiesz co? Ty idź na ryby, kupisz sobie pudelko glist usiądziesz sobie i zaczniesz je nadziewać na haczyk, tak powolutku aby jak najwięcej bolało.

Może to Ci przyniesie jakąś ulgę.

PS obserwator to nie ja, a może.... ja? :-))))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.