Skocz do zawartości
IGNORED

AUDIOFILSKA ANKIETA - PROŚBA O POMOC :)

cloudior

Rekomendowane odpowiedzi

uczyłem się w szkole na fortepianie, a amatorsko grałem w zespole na basie, gitarze i harmonijkach ustnych. pozatym troche flet prosty - tzn melodię zagram;)

1 b

2 a

3 NIE

4 a

5 c

6 28 (jednak jest to poddasze i praktyczna pow.jest duzo mniejsza ze wzgledu na sciete 2 sciany)

7 3,5

8 16 (w tle codziennie radio dodatkowo po 7h w pracy)

Chciałem wszystkim bardzo podziękować za udział w ankiecie! Na prawdę nie wierzyłem, że się uda ....a jednak.

Dziękuję za miłe słowa oraz bezproblemowość...MOŻNA NA WAS POLEGAĆ !!!

Proszę się już nie wpisywać.

Od tej chwili zaczynam monotonne wpisywanie danych.

Jeżeli zdąże wyniki przedstawię jeszcze dzisiaj w tym wątku.

Serdecznie pozdrawiam!

Kamil (cloudior)

Majo -> A co w zasadzie masz mi do zarzucenia jeśli chodzi o staranność?? Pracy nie widziałeś, mnie nie znasz....o czym my wogóle rozmawiamy?? Wyluzuj stary i zachowaj takie uwagi dla siebie.

Witam!

Wiem, że zakładka stereo to nie miejsce na takie tematy, ale sprawa jest dla mnie pilna i bardzo liczę na Waszą pomoc.

Jestem studentem psychologii i jednym z przedmiotów, przez który muszę przebrnąć jest metodologia z elementami statystyki….

Zaliczenie tego przedmiotu polega na przygotowaniu małego badania statystycznego….no i problem polega na tym, że ową pracę badawczą mam zaprezentować w najbliższy poniedziałek.

Dlatego proszę Was o wsparcie :)

Przygotowałem prostą ankietę składającą się z 8 pytań związanych z audio-hobby.

Żeby badanie miała sens potrzebuję około 40-50 ludzi, którzy by na nią odpowiedzieli. Pytanie są w moim odczucie sformułowane jasno i klarownie - nie powinno być problemów z odpowiedzią na żadne z nich.

jezu... dziecko, czytasz czasem sam siebie, he?

moja konkluzja jest taka: jesli sie uczyc, to na wlasnych bledach. wlasnie je popelniasz, wiec skorzystaj z tego, synu... a zabronic mi mozesz jedynie ustalania twoich danych osobowych. do tego masz prawo.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.