Skocz do zawartości
IGNORED

Krakowskie spotkanie słuchawkowe

Piotr Ryka

Rekomendowane odpowiedzi

O słuchawkach, jak już mówiłem, będzie całościowo i w swoim czasie (na pewno nie dzisiaj i raczej jeszcze nie jutro, bo jest o czym pisać), natomiast muszę przeprosić Lenama - pomyliłem imiona Twoje i Rocha. Trudno, jakoś do świąt musisz wytrzymać. Za to okazja będzie wtedy podwójna i pod choinką coś pięknego pewnie się znajdzie. Może na początek Cayin albo te nowe Grado?

>Piotr Ryka

Tak mi chodzi po głowie, że jak kupisz te najnowsze Grado, to może będziesz chciał zbyć te swoje rozciągnięte i zużyte po jakiejś śmiesznej cenie? :-))

zwolennik łagodności

Pchełki to on chce do perkusji, nauki i gry w kosza. A Grado do normalnego słuchania. Póki co używa do tego HD-650, a Grado nie słucha wcale, słusznie uważając, że po nich 650-tki to żadna przyjemność. Czai się zatem.

Ale Grado chciał sprzedać nie tak dawno Peter Daniel, może jeszcze nie sprzedał? Zresztą, skoro masz dojścia w Stanach, to tam Grado z drugiej ręki za 300 dol. nie powinny stanowić problemu, zwłaszcza teraz, gdy nowy flagowiec jest już spuszczony na wodę.

Nowy flagowy model Grado GS-1000, stosownie do nazwy kosztujący około 1000 dol., dostępny na razie tylko w USA. Są wokółuszne i można je zamawiać z kablem symetrycznym - wtedy kosztują 1150 dol.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

29 Kwi 2006 Piotr napisał:

>Zanim na dobre zniknę chciałem w Nautilusie posłuchać...

mam nadzieję, że jednak nie zniknął "na dobre" ;-)

...bo żona mnie wczoraj zapytała gdzie są w domu jakieś słuchawki, bo niedawno "było jeszcze z pięć par" ;-))

- przez trzy lata słuchawki Jej nie interesowały a teraz - kiedy są u Piotra - nagle bardzo ;-))

pozdr.

graaf

Graafie

Nazbierałem tyle słuchawek, że tylko znikać. Twoje postaram się wysłać w środę, w każdym razie na pewno w tym tygodniu. Nawet ich jeszcze porządnie nie słuchałem, bo nie było za bardzo czasu. Ale kończę już pisać pierwszą część recenzji i teraz pora na właśnie na nie. Posłucham, opiszę i odeślę.

>Nawet ich jeszcze porządnie nie słuchałem, bo nie było za bardzo czasu

eh Piotrze, ponad 10 dni za mało?!

przyznaj się - nie było czasu czy najpierw trzeba było posłuchać tych "wizualnie" i "markowo" bardziej "audiofilskich"?

można powiedzieć, że sam sobie jesteś winien jeśli się nie wyrobiłeś w terminie ;-)

wyposzczę się muzycznie przez tę Twoją opieszałość ;-)

no nic

pozdrawiam!

Inżynierze

Pierwsza część już prawie gotowa, ale cierpliwości. Warszawiakom też się nie śpieszyło, a poza Tobą prawie niczego nikt nie napisał. Zdjęć jak nie było, tak nie ma.

Graafie

Ale ja się w życiu nie tylko słuchawkami, a nawet przede wszystkim nie słuchawkami zajmuję i długiego weekendu w mojej firmie nie było, nawet niedziel wolnych tu nie ma. A słuchawki przysłałeś na własne życzenie. W zamian będą porządnie opisane, obiecuję. Masz chyba jeszcze jakieś?

Piotrze,

>A słuchawki przysłałeś

>na własne życzenie.

z sympatii Piotrze wysłałem, myślałem żeś do słuchania zdeterminowany i warunki do słuchania masz, przecież nawet spotkanie 'wyjazdowe' organizowałeś, a nawet - jak się okazało - dwa spotkania

>W zamian będą porządnie opisane, obiecuję.

z sympatii Piotrze wysłałem, w zamian niczego nie oczekuję :-)

>Masz chyba jeszcze jakieś?

no właśnie nie mam - uszczęśliwiłem ostatnio trzech kolegów forumowiczów okazyjnymi ofertami K-501, DT-150 i HD-580

zostawiłem sobie te na moje ucho najlepsze i te Tobie wysłałem

no ale skoro nie miałeś czasu to nie ma sprawy, poczekam jeszcze i ograniczę 'odsłuchy' do słuchania razem z córeczką piosenek Misia i Margolci na systemie 'salonowym' ;-)

pozdrawiam!

Wypociłem to sprawozdanie i rypnąłem je w nowy wątek. Przepraszam za ewentualne niedociągnięcia, ale prawie dziś w nocy nie spałem i bardzo słabo kontaktuję się z rzeczywistością. Chciałem jednak dotrzymać obiecanego terminu.

Witam !

Panowie słuchawkowcy, mam pytanie :):

Czy teraz szykujecie jakieś spotkanie w Krakowie lub okolicach ? Może Katowice.... Gliwice....Chętnie się wybiorę, co prawda nic nie da się porównać na moim sprzęcie oprócz sennek (kwestia kabla) ale zawsze to coś nowego :)

Przyznam się szczerze, że bardziej chodzi mi o sprawdzenie wygody noszenia tych legendarnych już AKG :).

Pozdr.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.