Skocz do zawartości
IGNORED

PreAmp symetryczny(/niesymetryczny)

msfalcon

Rekomendowane odpowiedzi

Jakie funkcje ma posiadać ten sterownik (szczególowo : ile wejśc ,jakie peryferia ,itd, itd ) bo zacząłem pisać własny soft do sterowania wzmacniacza (ten mój na alps z silnikiem). Może coś uniwersalnego powstanie ale to przeciągnie się w czasie.

A tak na marginesie jaka jest cena pga 2320 lub starych 2310 i 2311 bo na necie widziałem dość astronomiczne?

Interesuje mnie i kolegów soft do projektu MsFalcona. jak nie masz schematu to podeślę.

Mogę podesłać kompletny sterownik w celu sklonowania układu menu.

Podeślij ten schemat zobaczę co tam za dzieło sztuki zrobione i jak ewentualnie przerobić mój program. Nie wiem w jakim języku programował MSFalcon ale ja bawię się w Bascomie więc menu to drugorzędna sprawa - najważniejsze zachować funkcjonalość kodu pod konkretną aplikację.

A odnośnie mojego pytania jaka jest dobra cena za PGA2320???

schematy poszły,

język ma niewiele do układu menu, więc nie widze problemu,

nie chodzi o dzieło a o funkcjonalonść,

całość nieskomplikowana, pilot, impulsatory, klawisze, wyswietlacz, selektor na 5 i na 9.

cen nie znam.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.