Skocz do zawartości
IGNORED

ODSŁUCH McGyvera i Grze w Wielkopolsce

Lutek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Na prośbę jednego z niezarejestrowanych czytelników forum z Wielkopolski wpisuję go na listę:

1 McGyver - na godz. ok. tak, aby wszystko było przygotowane na godz. 11.00 :-)

2 Grze... - na godz. ok. j.w.

3 houek - na godz. ok.

4 yogi1 - 18.30

5 Bacek - 15:00

6 salmo - 11.00

7. "słuchacz" po godz. 13:00

Lutek, proszę o przesłanie adresu, bo trzeba mu przekazać aby mógł dojechać.

skali

>electro, 15 Maj 2006, 03:00

>

>>a na ktorą Grafton?

>

>No przecież pisze , że ok. 11.00

>1 McGyver - na godz. ok. tak, aby wszystko było przygotowane na godz. 11.00

Faktycznie... na 11.00

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Lutek

Poprawiłem niedopatrzenie. Adres e-mail jest w O mnie. A jeszcze jedno pytanie ... mogę zabrać małżonkę? Wyszło na to że mój transport nie będzie działał a jej nie mogę jeździć więc będzie musiała mnie podrzucić.

> Bacek

Wlasnie mialem napisac, abys uzupelnil "o mnie" lub wyslal do mnie e-maila, no ale juz to zrobiles, wiec przesle Ci adres.

Prosze bardzo z malzonka - jesli zniesie te halasy... :-)

Dopisuje jedna osobe zainteresowana odsluchami na prosbe w rozmowie telefonicznej.

1 McGyver - na godz. ok. tak, aby wszystko było przygotowane na godz. 11.00 :-)

2 Grze... - na godz. ok. j.w.

3 houek - na godz. ok.

4 yogi1 - 18.30

5 Bacek - 15:00

6 salmo - 11.00

7. "słuchacz" po godz. 13:00

8 "zainteresowany" - na godz.... jeszcze nie wie

Lutek, 16 Maj 2006, 20:56

>> McGyver

>

>Moze napisz, co przywieziecie z elektroniki. Zainteresowani zapewne sa ciekawi, co bedzie napedzac

>te kolumny.

W programie wystąpią:

-Lutkowe Minas Anor Premium (Seasy plus Dynaudio)

-Minas Anor XT (Vify plus Morel)

-kolumny 3 drożne CREMO

-wzmacniacz lampowy CAYIN A88T (KT 88 EH)

-wzmacniacz mocy KODA KD269 modyfikowany

-przedwzmacniacz KODA KD233 modyfikowany

-CD SONY CDP 227 ESD z przetwornikiem Andrzeja Stelmacha.

-wężowisko, czyli worek kabli

Przepraszam, ze znowu ja, ale taka mala dygresja-zagadka. Kto jest autorem tego wpisu:

"Co to, kurna jest??? Mimo regulaminu zabraniającego uprawiania reklamy na forum XXXXXXX ustawicznie zakłada wątki o charakterze promującym jego wyroby, a wy, jak stado baranów nie reagujecie na tak oczywiste łamanie zasad. Czy XX jest jakąś forumową świętą krową? Jest nietykalny czy co? Gdyby ktoś inny tak robił, to natychmiast byście go zgnoili nie przebierając w słowach. Najwyraźniej również na forum są równi i równiejsi. Niesprawiedliwe to i smutne."

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Grafton, jestes fantastyczny. Zaczynas polemike z kims kogo odpowiedz i tak nie odczytasz bo go ignorujesz... :D

foxbat

Wrzuć na luz. Chciałeś wytknąć coś McGyverowi, wytknąłeś. Kto zna tą historię ten wie o co chodzi, kto nie zna może sięgnie do źródeł a może nie. Szczerze mówiąc mało mnie interesują twoje wycieczki jako niezwiązane z tematem postu a za chwile będziesz jedyną osobą, która coś tu wypisuje. Nikt ci nie zabrania wyrażania swoich opinii na forum, ale już ją wyraziłeś i nie musi ona się znajdować, co drugi post. Masz pretensje, że taki wątek istnieje zwróć się do administratorów. A jeżeli z osobą McGyvera masz związane jakieś traumatyczne wspomnienia to może należy zwrócić się z tym do specjalistów, którzy ci w tym pomogą.

houek, przepraszam, juz nie bede. Widocznie takie praktyki jakie stosuje McGyver/Grafton na tym forum sa powszechne i kazdy uwaza, ze sa OK... Jak widac sa rowni i "rowniejsi". McGyver moze najezdzac jako Grafton na konkurencje i innych userow forum, reklamowac sie itp itd i jest OK, a jak juz na niego sie najedzie ojojojojoj....

Na koniec zacytuje tego kogo bronicie "a wy, jak stado baranów nie reagujecie na tak oczywiste łamanie zasad"

over... nie bede juz ruszal...

McGyver 18 Maj 2006, 02:03

" W programie wystąpią:

-Lutkowe Minas Anor Premium (Seasy plus Dynaudio)

-Minas Anor XT (Vify plus Morel)

-kolumny 3 drożne CREMO

-wzmacniacz lampowy CAYIN A88T (KT 88 EH)

-wzmacniacz mocy KODA KD269 modyfikowany

-przedwzmacniacz KODA KD233 modyfikowany

-CD SONY CDP 227 ESD z przetwornikiem Andrzeja Stelmacha.

-wężowisko, czyli worek kabli "

Dodam jeszcze, ze do dyspozycji bedzie moja integra

Rotel RA 985BX (poprzedni model RA 1070) i cd-ik

Rotel RCD 1071

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.