Skocz do zawartości
IGNORED

Płyn do czyszczenia płyt Neotech

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

zyzio

>>Płyn wyselekcjonował mój dobry znajomy audiofil znany i ceniony w Polsce !

Ciekawe jak wyselekcjonowal. Zyzio, a jak to jest uryna znanego audiofila? Jakies typy na selekcjonera? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Powiem wam tyle, niejest to żadna osoba z forum, chodz na nim bywa, niejest to żadna firma qba - chodź znam ją bardzo dobrze - Narazie niemoge powiedzieć kogo jest to płyn, dopiero jak wejdzie w obieg zagraniczny napewno się dowiecie kto to, a stanie się to pod koniec roku, narazie chodzi o nasz rynek !

A "Jasio" - ty jednak powineś się leczyć !

Pozdrawiam

Żarty, żartami, ale znowu odpaliłem sprzęt i znowu ten sam dźwięk - jakby mi ktoś kopułki w Studio wymienił na jedwabne, albo psychiczny jestem, albo całe pasmo od dołu do góry jest odtawrzane inaczej - po prostu muzykalniej , ja nie wiem...;-)

>Powiem wam tyle, niejest to żadna osoba z forum, chodz na nim bywa, niejest to żadna firma qba -

>chodź znam ją bardzo dobrze - Narazie niemoge powiedzieć kogo jest to płyn, dopiero jak wejdzie w

>obieg zagraniczny napewno się dowiecie kto to, a stanie się to pod koniec roku, narazie chodzi o

>nasz rynek !

Dżizas, tajemnice jak u Templariuszy ;)))

I pomyśleć, że chodzi o kolejną maść na szczury :)))

Jaka masc na szczury, ten plyn ma 150 osob, szukaj w ogloszeniach audiostereo!

"Rewelacyjny Płyn Poprawiający Jakość Dźwięku !!!

Płyn czyszczący opis dalej !

Witam ! Po roku specjalistycznych badań mój kolega wyprodukował płyn ogólnie czyszczący, a przedewszystkim poprawiający w dużym stopniu jakość dźwięku płyty cd. Już wyjaśniam : Niewiarygodne lecz prawdziwe - na płycie są różne zabrudzenia jak i mikropyłki których praktycznie niczym nieda się usunąć. Pyłki te powodują zakłucenia przekazu sygnału z źródła do naszych kolumn w dużej mierze słyszymy jakby zabrudzony, zmulony dźwięk. Wydaje nam się że zły wzmacniacz, cd, kolumny, okablowanie a to zwykła płyta nam zawadza ! Płyn ten oczyszcza dźwięk : Góra staje się bardziej detaliczna i krystaliczna Średnica jak słodki cukierek A Dół potężny czysto przekazujący tempo. Możliwość zakupu próbki płynu - w tej kwesti proszę o kontakt telefoniczny pod numerem : 0-511-273-370. Kolega który wyprodukował ten Płyn jest znanym i cenionym audiofilem w Polsce ! Opis towaru : Buteleczka z atomizerem 15 ml. - wystarczy na kilkanaście aplikacji ! Wraz z Płynem otrzymają Państwo instrukcje i opakowanie !!! W Polsce kolega sprzedał już ponad 150 buteleczek - Niedługo produkt zostanie oficjalnie wprowadzony na rynek zagraniczny !"

Ten płyn na razie pewnie tylko ja mam :))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - ja pier... ten nowy demagnetyzer Furutecha kosztuje 2200 Euronów !!!!! :)))

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - wszystko należy łączyć i robimy z CD -> LP :)

Ukryta Zawartość

Dystrybutor plynu napisal:

"Wydaje nam się że zły wzmacniacz, cd, kolumny, okablowanie a to zwykła płyta nam zawadza !"

Mam proozycje: wyp**** plyte i sluchac sprzetu.... w ciszy.

=> pavulon

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) - możesz se kupić :)

Jakie wyniki badań ?

Ukryta Zawartość

Powoli dochodzimy do tego, że audiofil będzie kupował specjalny audiofilski płyn do przepłukiwania uszu przed odsłuchem,

niech no tylko go ktoś wyselekcjonuje:-))) Będzie miał tak piekielne działanie, że można będzie posprzedawać drogie okablowanie

i nie będzie słychać różnicy nawet słuchając na drucie do wieszania bielizny :-)))))

To by dopiero się sprzedawało :-))))))))))))))))))))))))))))

Niezly ten gosc z Allegro. To ten sam, sprzedawajacy kiedys kable Intertechnika kupowane po 6,29 Euro za metr za 950zl - bo to HiEnd grajacy jak za 4000zl. W miedzyczasie spadla cena na 449zl...

Dwie strony wpisów i temat się ciągnie, jakby było nad czym dyskutować. Może jednak da się przekonać osoby nie znające szczegułów działania odtwarzacza CD jak to własciwie jest... jakieś pomiary zniekształceń, wykresy tu zobaczymy przed i po użyciu płynu?

>na płycie są różne zabrudzenia jak i mikropyłki których praktycznie niczym nieda się usunąć.

Widzę tu sprzeczność, więc po co psikać jakimś tam płynem?

Ja mam czyste płyty. Nie miały się gdzie i kiedy ubrudzić, to po co je czyścić? Płyn czyści wszytko, nawet papierki z portfela (tak! niezła sztuczka, co?) Przy okazji - polecam mycie rąk ;-)

>>>> Jeśli coś działa - nie naprawiaj tego.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.