Skocz do zawartości
IGNORED

Płyn do czyszczenia płyt Neotech

zyzio

Rekomendowane odpowiedzi

Pewnie by starczyło kupić alkohol izopropylowy, używany od lat do czyszczenia i mycia, ale nie, on nie jest audiofilski, nie ma naklejki na opakowaniu, no i ta cena 40-50 zł za LITR, to 15ml kosztuje jakieś 75gr, to nie może działać....!

A kiedy będzie w sprzedaży jakiś polepszacz powietrza? Przecierz dzwięk się rozchodzi w powietrzu, a w nim jest tyle kurzu i innego syfu, skłąd chemiczny też na pewno nie jest optymalny. Nie mogę już się doczekać!

PrzemekElektro> wszyscy myja od lat tym czy tamtym ,ale nigdy nie pomyśleli że to jest lipa z tym myciem.Teraz dopiero będzie mycie , ale trzeba im o tym powiedziec - bo większość to jednak idioci.A przeca zostają jeszcze złote bezpieczniki( czemu złote, jak srebro jest lepsze) złote kontakty w ścianach,rozpylana para w powietrzu a na koniec kozetka w ATOPOS FAN CLUB.

>S.G. - sam sie lecz

"pozzzi (145) (Kupujący) Negatywny wto 24 sty 2006 19:59:18 CET 80984869

Oszust i kręt pierwszej wody.Nie mam juz wiecej sil sluchac wywodow tego Pana..."

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

;-)

produkty tego pana mozna kupic za 1/3 ceny w

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ten plyn to jakis zart czy co? Trzeba miec naprawde nierowno pod "sufitem" zeby wierzyc w cos takiego. Ja wogole nie moge pojac jak ktos moze wciskac to ludziom. Wystarczy kupic sobie byle plyn do czyszczenia obiektywow apratow. Bedzie dzialal tak samo! Ba wgole nie powinno sie pryskac na plyte zadnymi plynami. Najlepsza jest lekko zwilnozna delikatna szmatka. W ciezkich przypadkach u mnie najlepiej sprawdzil sie plyn Polaroid PolaClean.

Wszelkie niby wrazenia polepszenia dzwieku slyszymy bo chcemy to ulyszec, wkocny wydalismy 50 zl!! Akcja w stylu "podoba mi sie pan, dam panu probke za darmo" to juz szczyt wszystkiego, w taki sposob ludziom wciska sie gowniane perfumy na ulicy! za 20 zl Wabi sie tym textem frajerow, stara szkola. Prawdziwy handlowiec nie upada tak nisko.

WLASNIE DOSTALEM SMS OD S.G.NEOTECH

"Zapomnij o mnie i opisymaniu mnie na audiostereo i innych forach to dobra i OSTATNIA Grzeczna rada"

wczesnej zadzwonil

"Dlaczego mnie frajerze oczerniasz"

to chory czlowiek, pech chcial ze mialem z nim doczynienia i dlatego nikomu go nie polecam i przestrzegam

zyzio, 25 Maj 2006, 13:34

>No to mamy kolejną aferę :(

Jaka afera, przeciez Ci gra no nie? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Zgodnie z art. 190 Kodeksu Karnego „Kto grozi innej osobie popełnieniem przestępstwa na jej szkodę lub szkodę osoby najbliższej, jeżeli groźba wzbudza w zagrożonym uzasadnioną obawę, że będzie spełniona, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2”.

Szanowny Panie Neotech.

Mam tylko jedno pytanie, bo nie daje mi ono spokoju: Od kiedy jest Pan oficjalnym dystrubutorem tej firmy na Polskę?

Wczoraj sprawdzałem stronę firmową i nadal nie jest pan umieszczony na liście dystrybutorów. Zapewne to tylko niedopatrzenie z ich strony. Bo jeśli nie to podważa to Pana wiarygodność i dobrze dla Pana by było to skorygować.

Pozdrawiam

Pomijajac dzialanie lub jego brak w przypadku eliksiru do CD

moze naleza sie tez od S.G Neotech wyjasnienia na forum

jak to jest, ze nie figuruje na liscie dystrybutorow na www firmy Neotech?

Czytam sobie i przyznam że mnie to bawi , jak na razie była jedna słuszna sugestia , jeżeli ktoś ma faktycznie dobry słuch i odsłuchuje na dobrym sprzęcie , to z pewnością usłyszy więcej po przemyciu uszu u laryngologa .

Gwarantowane , jednak zbiera się tam trochę pomimo częstego mycia i czyszczenia .

Audiofilskie wizyty u laryngologa , możliwy wątek ''Efekty po wizycie''.

Bez magi i działa na 100% , nikt nie zaprzeczy .

może kogoś to zaciekawi

kiedy napisałem do S.G. Neotech z pytaniem o kable Neotech, których jest ponoć dystrybutorem, to nie odpowiedział na moje pytania ale za to zaproponował mi kable z oferty InterTechnik

???

Re: zyzio, 24 Maj 2006, 12:15

>Nie o 1 klasę, ale zmienia się i prawdą jest, że czasem wymiana kabla może wnieść mniej - można

>powiedzieć że "po płynie" dźwięk jest mniej cyfrowy, chropowaty za to przyjemniejszy w odbiorze i

>bardziej obecny w pokoju, prawdziwszy - nie są to jakieś kolosalne zmiany, ale przecież o niuanse

>chodzi w tej całej naszej zabawie ;-)

pamiętajcie - przyjmować doustnie :-)))

a przed "użyciem" wstrząsnąć!

ps.

opinia na allegro i odpowiedź na nią, które chyba wyjaśniają wszystko:

>>

Oszust i kręt pierwszej wody.Nie mam juz wiecej sil sluchac wywodow tego Pana.Towar niezgodny z opisem,nie dosc ze bez wtykow to do tego nie jest zaden neotech tylko intertechnik za 3,5 euro za metr.Ten Pan nie jest zadnym przedstawicielem neotecha!

[Odpowiedź z:wto 24 sty 2006 20:58:36 CET] "Oszust i kręt pierwszej wody" Zgodził się na kabel bez konfekcji ponieważ chciał go kupić taniej.Intertechnik to firma która jest dyst. Neotecha pod swoją Marką.Potwierdzi to szef firmy QBA - www.qba.com.pl. i Neotech - www.neotechcable.com

Witam !

Kilka wyjaśnień :

Po pierwsze jestem oficjalnym dystrybutorem - mam na to wszystkie dokumenty !

Po drugie czasami biore okablowanie od intertechnik bo wychodzi taniej co do przesyłki !

Po trzecie żeby być umieszczonym na stronie jako kontakt do dystrybutora trzeba brać od nich miesięcznie towar za ponad 3000 dolarów, a to jest niemożliwe bo jeszcze nie jestem na tym pułapie !

Po czwarte sms z dobrą radą nie jest groźbą. Nie chciałem oddawać sprawy do sądu, ale teraz zrobie to, ponieważ ten człowiek sam szuka sobie problemów - i znalazł je !!!

Po piąte Problemowy Jasio zakupił od nas okablowanie, był bardzo szczęśliwy, ale jak zobaczył po miesiącu że staniały ok. 30 % zaczął rozpisywać się na różnych forach że jestem oszustem (to drugi zarzut do sądu) a w interesie jest to normalne że produkty z czasem idą w dół ! To tak jak by kupił np.: telewizor w Media Markt (Nie dla idiotów) - (Może nie dla Jasia) a po miesiącu zobaczyłby że ten telewizor kosztuje 30 % mniej i rozlepiał plakaty po mieście że media markt to oszuści !

- Oceńcie Sami !!!

Pozdrawiam

S.G. Neotech

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.