Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki problem maja Polacy?

Zydelek

Rekomendowane odpowiedzi

Bo ja kiedyś słyszałem jego usiłowania powiedzenia czegoś po angielsku i było to dość żałosne.

A to ciekawe, Kwachu był w latach młodości pomywaczem w Anglii i języka załapał dosyć sporo.

Poza tym kształcił sie w Matuszce Rasiji. Razem z polskim masz juz 3. Dwa dodatkowe w butach daja nawet 5 jezyków.

Nie jestem pro- Kwaśniewski!!! Uważam jedynie, że Kaczyński przy nim odpada na całej linni.

Belial:

"Kwachu był w latach młodości pomywaczem w Anglii"

Przykro mi, ale jeżeli reprezentujący mnie polityk ma używać języka pomywaczy na salonach, to lepiej żeby mówił przez tłumacza. Słyszałem kwacha próbującego gadać po angielsku i zdanie sobie na ten temat wyrobiłem (nienajlepsze). Z polskich polityków dobrze po angielsku mówi np. Radek Sikorski. Nie każdy kto spędził ileś czasu za granicą automatycznie staje się specem od języka kraju w którym był. Ja przez 4 lata mieszkałem w Quebecu (w bardzo francuskojęzycznym mieście) i po francusku nie umiem nawet odmiany "być" przez osoby i liczby w czasie teraźniejszym.

"Nie jestem pro- Kwaśniewski!!! Uważam jedynie, że Kaczyński przy nim odpada na całej linni."

IMHO obaj nas kompromitują. Ciekawe dlaczego polscy wyborcy tak lubią polityków wzrostu siedzącego psa?

kaczynski faktycznie dukal jak nieuk jakis (powitanie na lotnisku), a gdy po powitalnym dukaniu podawal reke Papiezowi, to odwrocil glowe, nie spojrzal mu w oczy, choc Papiez naturalnie patrzyl na prezydenta. straszny buc (mr.K), jednak wyksztalcenie samo w sobie nie zawsze wplywa na dobre zachowanie. moze to stres, niedbalosc, moze to moze tamto, ale nienajlepiej to wygladalo. dobrze, ze chociaz mial marynarke zapieta... a prezydentowa tez nie wie gdzie jej miejsce, zachowuja sie jak gospodarz, same gafy. po prostu tragico

>> Zydelek

Przestałem oglądać Olejnik, jak zobaczyłem jej jakiś program z kimś ubranym w koloratkę, Zadziornośc przeszła w pokore itd. Nie mam nic przeciw religii, jestem wyjątkowo nprzeciw kościołowi i księżom, czy jak to odmienić. Najstarszy zawód na świecie.( a nie ten ogólnie uważany, choć podobny)Złoty czas teraz nastał , ponieważ nie mogę oglądać TV z powodu monotematyczności i będę odświerzał swoje stare zasoby vinyli.

Kiedyś czerwoni na okrągło, teraz czarni. Starsi chcieli mi uświadomić krzywdy na ludzkości dokonane przez czerwonych(""), i wycięcie w pień ameryki łacińskiej przez czarnych i wojny krzyżowe nazwano szerzeniem wiary, a kolejny Jozeph Glempl Palace dowodem wiary, to już dopelniło czary>powstał dowcip- dlaczego budują tyle kościłow, ano dlatego, żeby ludzie mieli się gdzie modlić o mieszkania. I tym optymistyczznym akcentem kończę.

Pzdr

Na początek proponuje żęby panowie oburzeni czy zniesmaczeni sposobem powitania głowy kościoła katolickiego, tudzież komentarzami prasowymi, dowiedzieli się jak się pisze słowo "papież" - oszczędzi wam to wiele rozczarowań w przyszłości.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.