Skocz do zawartości
IGNORED

tanie (500zl) dvd czytajace sacd

kuros77

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Jeśli jesteś z Zielonej Góry to znam sklep, w którym stoi Philips 763SA za 220zł. Sprzęt co prawda stoi w sklepie już parę lat, ale nie widziałem aby był kiedykolwiek podłączony.. więc nówka przyzwoity (równiew w stereo) sprzęt za śmieszne pieniądze.

Pozdrawiam

Luxmany i winyle 

Polecam Samsunga 950.

Jak każde DVD (abstrahując od ceny) lichy w warstwie CD, dobry tor wizyjny, przyzwoity dźwięk dla DVD i zaskakująco dobry na SACD (nie sprawdzałem DVD-A - jakoś mam koło d...).

Do 1000 zł (a może i więcej) bezkonkurencyjny multiformatowiec.

Cena troszkę przekracza zakładany wydatek (najtaniej znalazłem za 625zł - zaGoogluj).

pzdr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Hit tutaj znalazl coś - total multiformat za 130 euro.

podr

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Rafal-radom- co miało znaczy to z DVDAudio koło d... ?

Każdy audiofil wie że w tej chwili na świecie najwyższej jakości dźwięk można uzyska ze stereofonicznej płyty DVDAudio 24/192. Takich prawdziwie audiofilskich płyt jest niewiele, podobnie jak stereofonicznych płyt SACD, ale są i jakaś pokora się należy.

3.14-ter

Mówisz poważnie, że wystarczy zmiana softu? Ciekawe, czy są inne odtwarzacze, które po takiej zamianie będą czytały SACD. Ja mam od niedawna Samsunga HD850 i gdyby dodać SACD, byłoby miło... ;)

Polecam Pioneera DV-585. Kupilem za 620zl z przesylka pare miesiecy temu. Na niemieckiech stronach

jest jeszcze taniej. Czyta SACD, DVD-A, wszystkie rodzaje plytek, mp3 z dvd, divx z polskimi napisami...

Moze uda ci sie znalezc starszy model 575- ja widzialem za 570zl w sklepie. Nawet jest ladniejszy niz moj.

Jakosc muzyki calkiem dobra - lepsza niz z mojego starego CD.

mówię jak najbardziej poważnie - Oprogramowanie firmware

wersja v.10i (24.12.2005)

+ płynne odtwarzanie filmów XviD - Packed Bitstream

+ do wyboru 4 czcionki dla napisów DivX

+ funkcja "Skocz do" przeniesiona pod klawisz OK lub PLAY (należy nacisnąć i przytrzymac przez 2 sek.)

+ pomijanie reklam w gazetowych płytach DVD - po naciśnięciu PLAY lub OK przez 2 sekundy

+ obsługa SACD poprzez wyjście stereo

+ obsługa formatu txt:

klatkowego MicroDVD - {1234}{1342}Tekst do wyświetlenia

czasowego TMPlayer - 00:01:23:Tekst do wyświetlenia

+ nazwa pliku z napisami nie musi być taka sama jak nazwa pliku z filmem (tylko w przypadku, kiedy na płycie znajduje się jeden plik z filmem!)

+ pełna obsługa plików MPEG1/MPEG2 - przewijanie oraz dźwięk Layer II i Layer III

+ pełnoekranowa przeglądarka plików

+ obsługa dwuwarstwowych płyt DVD w modelu 550 (557/657 obsługiwały wcześniej)

+ pozostałe funkcje jak w wersji v07i FINAL

- czasami nadal potrafi zgubić napisy przy przewijaniu

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.