Skocz do zawartości
IGNORED

Wizyta u McGyvera

StyQ

Rekomendowane odpowiedzi

borysgo2, 23 Cze 2006, 10:07

>Gotowych projektow jest w sieci duzo, czasami jednak ludzie boja sie kupowac rzeczy ktorych nie

>znaja, ostatnio dostalem od visatona parke ke25sc do testow (ten ceramiczny) i przyznam ze to

>swietna kopolka, jak bym kupowal cos w tej cenie to pewnie kupil bym cos z ss badz seasa, wlasnie

>dla tego ze balbym sie zaryzykowac kupno visatona a tu mila niespodzianka !! (promocja 270pln/szt w

>greltonie).

Że też mi nikt nie przysyła głośników do testów, co za pech. A ten Visaton mnie bardzo intryguje, gdyż ma bardzo ładną charakterystykę, chetnie bym na nim zrobił jakieś kolumienki. Jeszcze kilka dni temu sprawdzałem na stronie Visatona i cena wynosiła ponad 300 zl., a ty piszesz o promocji. Może bym się skusił, ja tam się nie boję eksperymentów.

Cena 270 za szt jest w greltonie, mozna sie powolac na mnie, ogolnie kopolka gra fenomenalna srednica ale od okolo 12k charakterystyka idzie w gore (z tym mozna sobie jednak poradzic), ogolnie rzecz biorac smialo mozna z niej zrobic bardzo pozadny zestaw, lepszej srednicy z kopolki jeszcze nie slyszalem (chyba ze malo w zyciu slyszalem).

iAMP, iPSU, iSMPS i kto tam wie co jeszcze :D

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.