Skocz do zawartości
IGNORED

ZAMAWIAMY w PERCY, PARTCON,DIGI-czerwiec

Pgwave

Rekomendowane odpowiedzi

>Peter

zaproponowałem Pgwave żeby odesłał ci moje 5W millsy i żebyś organoleptycznie się przekonał co do ich wymiarów i napisów na nich.

może być?

pozdrawiam

Paczka zostastala wyslana miesiac temu. Na czym moge sie opierac obecnie to jedynie dokumentacja jaka mam od Percy. Jak widzisz na zamieszczonym wycinku faktury sa dwie pozycje z Millsami 12W. Zwykle tez sprawdzam jak to piszesz "organoleptycznie" wszystkie elementy zanim je zapakuje. A wiec trudno mi w tej chwili powiedziec jak to sie stalo ze masz cos innego. Jesli bys zamiescil zdjecia Millsow jak to zrobil saczek_XTRM z regulatorami i wykazal ze sa one rzeczywiscie niezgodne z Twoim zamowieniem, wlasciwe rezystory bylyby wyslane bezposrednio do Ciebie w ubiegly piatek (i mialbys je w srode).

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Peter

nie odbieraj czasami moich wpisów jako pieniactwo czy zbulwersowanie zaistniałą pomyłką.

jestem naprawdę pełen podziwu dla pracy jaką wkładasz w kolejne grupowe zamówienia a jak wiadomo nie są to małe ilości. sam bym się pewnie nie raz we wszystkim pogubił.

no dobra.

wróciłem z pomorza i wklejam fotki.

pozdrawiam

Ukryta Zawartość

post-165-100007282 1170298761_thumb.JPG

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

No to trzeba bylo tak od razu. Jedynie zdjecie moze jasno przekazac ze cos jest nie tak.

Wyslalem link do Percy z prozba o wymiane na wlasciwa wielkosc. Millsy trzeba odeslac z powrotem bezposrednio do niego.

No i problem rozwiazany. Oto odpowiedz jak dostalem przed chwila od Percy:

"sorry about that - 12W mailed today"

Skontaktujcie sie ze mna odnosnie zlych rezystorow. Mysle ze chyba najprosciej odeslac je bezposrednio do Percy.

Paczka z Dale powinna juz byc na miejscu, wyslalem ja 10 dni temu. Paczka z pozostalymi, dodatkowymi komponentami zostala wyslana w poprzednia srode. Obie by Canada Post air.

Czołem chłopaki - pech chciał i miałem mały wypadek:( niby wszystko wporządku ale kiblować musze na obserwacji..niestety dostep do netu mam sporadyczny w zasadzie dzieki uprzejmosci jednego z kolegow na sali ...w każdym razie paczka z mousera dotarła. Mam nadzieje że mnie zrozumiecie..za tydzien wyjde i wszystkie zaleglosci ponadrabiam tymczasem:(

• 2 tygodnie później...

Tak jest już dużo lepiej ale z tego wszystkiego mam masę rzeczy na głowie i zaległości :( o stabilizatorach zapomniałem ale tak jak obiecałem doślę jakoś w najbliższym czasie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.