Skocz do zawartości
IGNORED

używka do gainclone

uwe300

Rekomendowane odpowiedzi

Nie jestem aż takim Twoim fanem, zeby kopiować Twoje durne wpisy, ale jak coś było to pamiętam, spoko:))

Muśle, ze nie tylko ja, bo przez chwilę to Twoje Dramatyczne oświadczenia na Lukarze wisiało:)))

Lukar, taka prośba: Jeżeli nie usuwasz doszczętnie wpisów naszego pupila-ściemniacza, to wklej proszę jeden z ostatnich jego wpisów. Ten w którym oświadczył, że w zwiazku z tym, że trywializuję problem wielkiej jedni idzie sobie szukać bardziej Ekskluzywnego towarzystwa. Poza tym pisał w tym wpisie coś o tym, że jest rozczarowany tym, że graaf ma rację:)

Pozdrawiam

PS. AL, problem-rzeczywiście:)

do dudivana

Arsen Lupin 16 Maj 2006, 21:03

"zapraszany do Eleganckiego, Ekskluzywnego Towarzystwa (takiego jak Nasze !),"

do mnie:)))

Arsen Lupin 13 Cze 2006, 00:23

"Lancaster, ty mieczaku !

Nie dosc, ze groteskowo trywializujesz problem Wielkiej Jedni, sprowadzajac ja do plamek na ogorkach,

to jeszcze zdradziecko dogadujesz sie za moimi plecami z jakims skarzypyta, wciskajacym ignory kazdemu

kto ma troche wiecej szarych komorek od Niego, zapewniajac Go, ze nie wymienisz juz tu ze mna zadnej uwagi ?

Chcesz karmiac tego Trola, ktoremu juz nie wystarczy, ze ignoruje ludzi, to jeszcze chce ich fizycznie usuwac,

skarzac sie jak dziecko, insynuujac i oceniajac, a nie zwracajac sie nawet do nich bezposrednio tylko szczujac,

za pomoca Swojej wydumanej Teorii Szkodnictwa Forumowego ! Noga moja, ani mysl moja swiatla, wiecej tu nie postanie !

Opuszczam to grono, ludzi upadlych i na kolanach i przenosze sie w bardziej Ekskluzywne rejony !

Mozecie nie wstawac z kolan ! Zegnam !"

Jaki Ty poważny byles, urabura;)

Generalnie wpisy po polnocy Ci nie wychodzą;) Zresztą te wcześniejsze też nie często.

Poza tym nie dotrzymujesz obietnic;P

Moja wina, przepraszam, bylem nieścisły, chodzilo o Ekskluzywne rejony, a nie towarzystwo. Ale to chyba na jedno wychodzi? Chyba, ze ktoś jako towarzystwo traktuje swoję Ekskluzywne BMW(bo mój Tripath jest mój-pamiętaj, tylko Ci użyczam);)

Pozdrawiam

uwe, jak to? Przecież większość wątku AL probuje opowiedzieć coś o dragach i przezyciach mistycznych inspirowanych bliskim kontaktem ze swiatopysłem oraz kwantową naturą sałatek ogórkowych;)

Pozdrawiam

>lancaster

Taaaa, pamietam ! W "Graaf upadnie na kolana" !

Swoja droga, niezla kosiarka tam przejechala,

chyba z kilkanascie, jesli nie kilkadziesiat wpisow - wcielo ! :)

Bede obstawal przy tym, ze slowa "ekskluzywny" ZAWSZE

uzywam w skojarzeniu z Jazzem ! :)

(w "ekskluzywnych rejonach" - tez, choc - ironicznie !)

PS. Zawsze podciagaj lekko nogawki, to nie wyswiecisz,

ani nie przetrzesz portek na kolanach !

>lancaster

Wtedy podkladaj pod kolanka - "tremblery" (zamowisz w zakladce Stereo u jednego z forumowiczow - 150 PLN/szt.)

Inteligencja i dowcip sie ponoc wyastrza, ale bez natarczywosci, czy szorstkosci - idealna gladkosc i naturalnosc !

Zapytaj zreszta Jara ! On porownywal je nawet z Xindakami !

dosc tej bocznicy Panowie!!!!!!!!!!!

Zamiast truc organizm, moze jakies zioła? Ćpunom mowimy nie!

Znacie jakies magiczne ziolowe mieszanki... nie szkodliwe i nie uzalezniajace ktore uczynia ze bedzie slychac gatunek drzewa i sile dokrecenia srubek w GC?

>uwe300

WSZYSTKIE wymienione wyzej specyfiki (oprocz syntetycznego DMT), wystepuja w postaci naturalnej !

Ziola, wyciagi z lian, grzybki etc. Jesli chcesz byc jeszcze blizej "zywej przyrody", mozesz lizac za uszami,

pewne gatunki zab (bufetonina) ! Wszystko, zapewniam - naturalne i zdrowe ! :)

I skonczmy wreszcie z tymi MITAMI :

Czyste halucynogeny nie sa zadnymi NARKOTYKAMI i NIEUZALEZNIAJA !!!

Co do szkodliwosci, to zapewniem, ze prawdziwa "Biala Smierc", to - sol i cukier !

AL - opisy działania DMT przepisałeś z netu i popełniłeś błędy twierdząc, że wszystkie omawiane w wątku "specyfiki" występują naturalnie w przyrodzie - LSD nie występuje ! :)

Poza tym składniki zawarte w DMT od dawien wykorzystywali szamani do spożądzania ich świętego napoju do poszukiwania wizji tudzież jeszcze jednej ważnej rzeczy.

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

Rambo, to, ża AL kłamie, przyłąpalem go nie raz;) Między innym dlatego jest mi winien 2 szt Tripatha. Druga rzecz, ze gość chyba lubi przegrywać zakłady, w których na dodatek nikt się z nim nie zaklada:)))

AL, w jaki sposób udało Ci się obniżyć u siebie poziom serotoniny i podnieśc harmaliny?

Pijąc zieloną herbate i odrobinę dobrego(ekskluzywnego) koniaku?

Każdy ćpun kłamie?:)

Narkomania to potoczne określenie odnoszące się do uzależnienia od zewnętrznych substancji chemicznych wpływających na czynność mózgu.

Określenie "ćpun" wbrew pozorom nie jest pejoratywne. Określa osobę, która nie jest sobą, bo odpowiada jej sztucznie wywolany stan umysłu. Obojętnie, czy to alkohol czy dragi. Te ostatnie gruzują najbardziej, ale też nie w tym rzecz. Myśle, ze żadna osoba, która pogodzila sie z tym, że ćpa nie obrazi sie na takie porównanie.

Arsen, a nie wydaje Ci się czasami, ze jesteś uzależniony od powietrza? Sprobuj nie oddychać, to z czasem pod wplywem niedotlenienia mózgu powinieneś mieć halusy jak po grzybach. A o ile mniej fatygi!:)

Albo spuść sobie tak z litra krwi, chyba nie jesteś uzależniony? a moze poradzisz sobie bez Twoich ulubionych nerek? Zatrucie organizmu też pewnie spowoduje jakieś nienormalne stany, może nawet takie jak po grzybach, DMT itp. Tyle, ze intensywniejsze, bo będziesz wiedział, ze to się dzieje NAPRAWDĘ.

Coś mi sie wydaje, ze jesteś jednym z tych gogusiów, co to "tata dali" i w łepetynie się przewróciło na dzień dobry, a potem jeszcze sobie dosypali gruzów celem poprawy ostrości:))) Przynajmniej tak sie zachowujesz.

"Uzależnienie to nabyta silna potrzeba wykonywania jakiejś czynności lub zażywania jakiejś substancji"

Tak jak w definicji. Żeby nie było, ostatnio uzależnilem się od pisania na forum;) Wiem.

Są miejsca, w które dorobionymi kluczami się nie dostaniesz(bo nie ma takich zamków), dlatego sam sobie tworzysz te "prawdy". Być może każdy człowiek(czy to ćpun, czy nie) ma taką potrzebę wypływajacą z jego natury. I to jest uzależnienie całej ludzkosci, ale i tak wolę siedzieć w prawdziwym nowym BMW 7series, niż uwalając się wyobrażać sobie, że jadę dopasionym Astonem(czy co tam kto lubi).

Nie traktuj tego co napisałem powyżej jak atak personalny.

Pozostawiam do przemyśleń.

Pozdrawiam

PS. Więcej serotoniny, pora na wyrównanie plynow!:) Jesteś w idealnej równowadze, a z Twoim systemem wierzeń napewno jest to niezdrowe;)

>lancaster

Tyle slow dla prostej konstatacji, ze - WSZYSCY JESTESMY UZALEZNIENI !

Przynajmniej kazdy, kto : oddycha, soli czy uzywa cukru (substancje chemiczne do ktorych mozg sie przyzwyczaja).

Dla osoby bioracej DMT czy STP - nie ma NAJMNIEJSZEGO problemu, zeby tego NIE robic !

Sprobuj natomiast powiedziec mojemu Ojcu, zeby nie solil, a mojej Matce, zeby nie uzywala miodu czy cukru !

WOLELIBY - UMRZEC !!! I KTO tu jest narkomanem ??? :)

Tak, ze nie dziw sie lancaster, ze majac TAKICH Rodzicow, tez mam (dziedzicznie widocznie) tego rodzaju sklonnosci ! :)

Problem nie lezy w tym, lancaster, ze Wy z Jazzem, siedzicie w "PRAWDZIWYM" BMW 7series, a mnie tylko wydaje sie,

ze jade wypasionym Astonem, a w tym, ze Tobie z Jazzem tylko WYDAJE sie, ze to PRAWDA, a mnie takie klaustrofobiczno -

paranoiczne wizje-glupoty, o siedzeniu zamknietym w metalowej puszce - WOGOLE NIE PRZYCHODZA DO GLOWY !

Rowniez pozostawiam do przemyslen...

>Rambo

Posiadam spora wiedze w temacie (spora czesc mojej biblioteki go dotyczy ; gl. od strony antropologicznej) !

Wiem prawie wszystko o halucynogenach, halucynacjach, o teorii, praktyce, powiazaniu z religia, danych antropologicznych etc.

Najwiecej dowiedzialem sie w samych krajach, gdzie tego rodzaju rosliny - wystepuja (Ekwador, Peru, Brazylia).

Nie zarzucaj mi bledow, czy przepisywania z net-u ! LSD nie bylo omawiane (wspomnial o nim - w przenisni (!) - morris).

Jesli nie uzywasz precyzyjnej nazwy chemicznej, czy chocby LSD 25, to mozna sie domyslac alkaloidow o podobnym dzialaniu,

i wzorze chemicznym, a takie wystepuja naturalnie (chocby w sporyszu) ! DMT nie jest handlowa nazwa uzywki, ani zadna

mieszanka, wiec nie mozna uzywac zadnych jego komponentow czy "skladnikow", bo samo jest konkretnym zwiazkiem

chemicznum ( N,N-dimetylotriptamina ), natomiast wystepuje jako naturalny skladnik, roznych roslin czy metabolitow zwierzat !

Rozwazamy w tym watku swiatopogladowe, filozoficzne aspekty uzycia roslin halucynogennych, wiec nie czepiajmy sie moze,

malo istotnych, formalnych szczegolow ! :)

AL, kwestia skali. Stosowanie soli i cukru nie powoduje skrzywienia rzeczywistości. Stosowanie dragów wręcz przeciwnie. I to natychmiast:)

Druga rzecz, stosowanie soli nie powoduje halucynacji:)

Trzecia rzecz, Twój wpis traktuję mniej więcej tak: No cóż wszyscy jesteśmy mordercami jak stalin, bo czyż nie każdemu zdarzyło się utłuc komara, który akurat kąsa?

Czcigodny AL, najwieksze świnie na tej planecie od zawsze starały się "umniejszyć" swoje "zasługi".

Nie ma znaku równości między nawalonym synem pewnego prezydenta, który jadąc w tym stanie powoduje czyjeś inwalidztwo, a osobą która powoduje to inwalidztwo, bo np. zasłabła za kólkiem.

Na tym polega trzeźwy osąd. Tak jest nawet zapisane w prawie(a, że prawnicy bywają różni to inna sprawa).

Pozdrawiam

AL, jeżeli chcesz pogadać poważnie o "filozoficznych" aspektach użycia substancji halucynogennych:), to odpowiedz na moje banalne pytanie:

"w jaki sposób udało Ci się obniżyć u siebie poziom serotoniny i podnieśc harmaliny?

Pijąc zieloną herbate i odrobinę dobrego(ekskluzywnego) koniaku?"

Pozdrawiam

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.