Skocz do zawartości
IGNORED

używka do gainclone

uwe300

Rekomendowane odpowiedzi

>Jazz :-)

Mylisz sie Jazz, tam to dopiero bylo pelno - gadow !

Glownym moim zajeciem, bylo lapanie ze znajomym Grekiem - Mike Tselakisem zywych wezy,

z rodzaju - anakonda (wylacznie powyzej 5-6 m. dlugosci) !

Arsen Lupin, 16 Cze 2006, 19:38

>BTW. Czy nie odbieglismy zbyt bardzo od tematu ?!

A od kiedy się tym przejmujesz? Pisz, pisz. "...węży w rodzaju anakonda..." powaliły mnie na podłogę buhaha!

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

Nie chcę sie wtrącać, ale z tego co widziałem na Discovery to do poskromienia takiego bydlaka potrzeba 4-6 potężnych facetów. Chyba, że to nie były prawdziwe anakondy, tylko jakieś chińskie podróbki "z rodzaju anakonda".

Naukowe teorie mnie nie interesują. Zresztą kogo tu interesują? To jest forum dla audiofilów.

atopos, wiesz, od zawsze nurtowało mnie zagadnienie jak odróżnić węża od żmiji. Jakbyś znalazł chwilkę w przerwie między przepisywaniem historyjek z powieści przygodowych dla harcerzyków, to chętnie się dowiem czym to się różni taka żmija od węża. Z góry dziękuję.

Zaraz, wiec Wanda trzymala worek, a ty wsadzalas do worka te anaconde? Ojciec Wandy, szef plemienia stal obok o robil wam zdjecia. Pokaz kilka! Co nastepnie robiles z ta anaconda? Juz wiem, anacondy przemycales do NRD, gdzie w Berlinie czekal na ciebie sam James Bond w swoim Aston Martinie, ktory mial skrzydla. Takze gdyby nie przystanek w Berlinie, mozna powiedziec, ze prosty z Limy leciales z wezem w kosmos do Syriusza. Etc, etc....

>parantulla

Jak mi sie wydaje zmija zygzakowata wystepuje w Europie i nasz probem, to odroznienie jej od np. zaskronca !

Chyba kazde dziecko wie, dlaczego nosi nazwe zygzakowata (inteligentniejsze dzieci, powyzej 5 lat, same sie domyslaja) !

Czy chodzi Ci o rozroznienie wezy jadowitych od nie-jadowitych ? To czesto b. trudne, np. b. jadowita "koralowka",

czy "mamba zielona", maja swoje zupelnie niegrozne sobowtory ! Inny, zupelnie niegrozny waz, jest bardzo podobny,

do jednego z najgrozniejszych - "Czuszupi" (Lachesis muta) ! Przezylem raz atak tego weza w warunkach w ktorych nic mi

nie zagrazalo (siatka) i do dzis, slabo mi sie robi jak to sobie przypomne ! (w ciagu setnych czesci sekundy zobaczylem szeroko

rozwarta paszcze z zebami jadowymi o 5 cm. od swojej twarzy ! Przez baaardzo dluga chwile, nie bylem w stanie sie nawet

poruszyc ! Taki szok wywoluje taki niespodziewany atak ! Jak sie tylko otrzasnalem, zanurzylem twarz w zimnej wodzie,

by rozpuscic lub zmyc ewentualne kropelki jadu ! Kilka dni wczesniej, widzialem reke czlowieka w kilkadziesiat godzin po ugryzieniu,

i byl to po prostu, rozkladajacy sie kawalek miesa !

Ktos zrobil mi kilka zdjec z wylowiona przeze mnie z bagna 5.5 m. anakonda, ale raz, ze nie chce aby Lukar znowu dal mi bana,

traktujac to, jako moja "auto-promocje" na Jego forum ! (niemal wszystkie, zamieszczone do tej pory przeze mnie zdjecia,

zostaly - skasowane !). A dwa, padlo mi oprogramowanie graficzne, i nie bylbym w stanie ich zmniejszyc (oryginal - kilkadziesiat MB.)

Jesli Lukar nie bedzie mial nic przeciwko temu, to moge w najblizszym czascie zamiescic zdiecia z polowania na anakondy, Czuszupi,

zdiecia indian Yagua i Hivaro (potomkowie "lowcow glow"), zdiecia autentycznych glow ludzkich zmniejszonych do wielkosci piesci,

zdjecia "ayahuaski", "yage" i innych "halucynogennych" roslin i zwierzat etc.

Pozdrawiam

Ślinka cieknie?:)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>parantulla & all

Wiecie ze gdzies dzwoni, ale nie wiecie w ktorym kosciele !

Rzeczywiscie, anakonda powyzej 6 m., gwaltownie przybiera na srednicy i zlapanie jej w pojedynke jest niemozliwe !

Anakonda ok. 5 m., ma ok 20 cm srednicy w najszerszym miejscu i jest calkiem do opanowania, jak sie wie jak to zrobic !

Podstawowa zasada, jest niedopuszczenie aby uwolnila ktorys ze swoich "koncow" ! :))

Jedna reka lapie sie ja bardzo silnie tuz u nasady lba, zeby nie odwinela sie i nie ugryzla ! (raz, ze b. nieprzyjemne, dwa - zakazenie !)

Druga trzyma sie jej sam koniec ogona ! (nie jest w stanie oplesc sie - "srodkiem" ciala, jeden koniec misi miec - wolny !

Naprawde bardzo duze anakondy sa jednak bardzo rzadkie i bardzo trudno jest je wytropic !

...to be continued

Przezylem raz atak tego weza w warunkach w ktorych nic mi nie zagrazalo (siatka) -

SIATKA, CZY KAFTAN?

i do dzis, slabo mi sie robi

- NAM TEZ KIEDY CIE NAWET TYLKO WIDZIMY NA FORUM-

jak to sobie przypomne ! (w ciagu setnych czesci sekundy zobaczylem szeroko rozwarta paszcze z zebami jadowymi o 5 cm. od swojej twarzy ! Przez baaardzo dluga chwile, nie bylem w stanie sie nawet ,poruszyc -

- JA JESZCZE MAM SILE DAC W MORDE!

Taki szok wywoluje taki niespodziewany atak ! Jak sie tylko otrzasnalem - MY NADAL NIE JESTESMY W STANIE SIE OTRZASNAC, zanurzylem twarz w zimnej wodzie,by rozpuscic lub zmyc ewentualne kropelki jadu

- NASTEPNYM RAZEM PRZYJMIJ TAKA OTO METODE: ZANURZ JA TRZY RAZY, WYNURZ DWA.

! Kilka dni wczesniej, widzialem reke czlowieka w kilkadziesiat godzin po ugryzieniu, i byl to po prostu, rozkladajacy sie kawalek miesa !

- NIE, TO BYL EFEKT NACPANIA

Ktos zrobil mi kilka zdjec z wylowiona przeze mnie z bagna 5.5 m. anakonda, ale raz, ze nie chce aby Lukar znowu dal mi bana,

traktujac to, jako moja "auto-promocje" na Jego forum ! (niemal wszystkie, zamieszczone do tej pory przeze mnie zdjecia,

zostaly - skasowane !). A dwa, padlo mi oprogramowanie graficzne, i nie bylbym w stanie ich zmniejszyc (oryginal - kilkadziesiat MB.)

- A TRZY, ZDJECIE NIE ISTNIEJE.

Jesli Lukar nie bedzie mial nic przeciwko temu, to moge w najblizszym czascie zamiescic zdiecia z polowania na anakondy, Czuszupi,

zdiecia indian Yagua i Hivaro (potomkowie "lowcow glow"), zdiecia autentycznych glow ludzkich zmniejszonych do wielkosci piesci,

-TWOJA JUZ ZDECYDOWANIE PRZYJELA TEN IMPONUJACY ROZMIAR

zdjecia "ayahuaski", "yage" i innych "halucynogennych" roslin i zwierzat etc.

Wiecie ze gdzies dzwoni, ale nie wiecie w ktorym kosciele !

WIEMY. POD TWOJA KOPULA. DODAM, ZE MASZ TAM WRECZ PRZERAZLIWY HALAS.

Rzeczywiscie, anakonda powyzej 6 m., gwaltownie przybiera na srednicy i zlapanie jej w pojedynke jest niemozliwe !

Anakonda ok. 5 m., ma ok 20 cm srednicy w najszerszym miejscu i jest calkiem do opanowania, jak sie wie jak to zrobic !

Podstawowa zasada, jest niedopuszczenie aby uwolnila ktorys ze swoich "koncow" ! :))

- AHA

Jedna reka lapie sie ja bardzo silnie tuz u nasady lba, zeby nie odwinela sie i nie ugryzla ! (raz, ze b. nieprzyjemne, dwa - zakazenie !)

Druga trzyma sie jej sam koniec ogona ! (nie jest w stanie oplesc sie - "srodkiem" ciala, jeden koniec misi miec - wolny !

PRZESTAN SIE JUZ WYGLUPIAC LUPINA I NIE BADZ NIEDYSKRETNY NA FORUM

Naprawde bardzo duze anakondy sa jednak bardzo rzadkie i bardzo trudno jest je wytropic !

Z TOBA NIE BYLO PROBLEMU

>Jazz

>"Zaraz, wiec Wanda trzymala worek, a ty wsadzalas do worka te anaconde? Ojciec Wandy, szef plemienia stal obok o robil wam zdjecia. Pokaz >kilka! Co nastepnie robiles z ta anaconda? Juz wiem, anacondy przemycales do NRD, gdzie w Berlinie czekal na ciebie sam James Bond w >swoim Aston Martinie, ktory mial skrzydla. Takze gdyby nie przystanek w Berlinie, mozna powiedziec, ze prosty z Limy leciales z wezem w >kosmos do Syriusza. Etc, etc....

Jazz, jestes blisko, ale czytaj ze zrozumieniem ! Ojciec Wandy byl Polakiem, a nie zadnym szefem plemienia !

Anakondy przemycalismy do RFN, a nie zadnego NRD (lepiej placili !) Mialem jakies 600 $ (ok. 1200 DM) od sztuki !

James Bond, to Twoj kolega, Jazz ! Nigdy nie spotkalem faceta ! Aston, ze skrzydlami, i te dalsze brednie, to tez jakies

Twoje fantazje, ktore nawiedzaja Cie widocznie po zbyt intensywnym seksie z pudlem ! :)

Pozdrawiam

Wiec juz nic nie rozumiem. Jezeli Wanda byla pudlem, to co na to Malgoska? Lupina, zalatwie osobiscie z Lukarem zeby nie likwidowal twoich halucynacji, ale pod warunkiem, ze pokazesz nam zdjecia Wandy, tatusia Wandy, calego plemienia i oczywiscie wezy i ciebie w siatce ladujacego weza za leb do worka Wandy.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.