Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie DVD i AVR wybrać? HK czy NAD?

Puchacz

Rekomendowane odpowiedzi

Piopio

Hehehe, słuchaj moja małżonka też nie wie, nawet w przybliżeniu ile kosztowały moje klocki ( dla niej to jest głupota, strata czasu itd.itp), jesli twoja również nie interesuje się tematyką audio a posiadasz własny budżet, kup co chcesz i poproś w salonie o zaniżony rachunek, nie widzę problemu....

To nie jest zdrada a jedynie niewinne kłamstewko, które okaże się balsamem zarówno dla Twojego jak i jej "ucha".

Moja żona jest dociekliwa ... nie uniknę pytania "ile ?" i musiałbym skłamać w żywe oczy .... ale to czysto teoretycznie bo nie stać mnie na 25K. Po prostu. Lubię muzykę i jej słuchanie na przyzwoitym poziomie ale wiem że mam pewnien pułap cenowy przy moich dochodach. Taki life ;-(

pzdr

Fanless PC + Roon ROCK -> WiFi -> Arcam SA30 (Gigawatt LC-2 mk2) DIRAC! -> QED Silver Anniversary XT -> Fyne Audio F500SP

• 1 miesiąc później...

Dziś stałem się szczęśliwym posiadaczem H/K. Ze względu na wyprzedaż w MM kupiłem nie 335 ale 435. Wizualnie chciałem do niego dopasować kolumny Infinity, ale ze względu na ogromną różnicę w brzmieniu mój wybór padł na JBL. Wprawdzie część sprzętu dojedzie za tydzień i wtedy będę mógł powiedzieć coś więcej o odsłuchu, ale nawet po krótkim doświadczeniu mogę powiedzieć, że H/K w połączeniu z JBL brzmi wspaniale.

• 3 tygodnie później...

12 Wrz 2006, 13:49

Witam ponownie,

Już po pierwszych odsłuchach. Największe zaskoczenie - RDR-HX910 spisuje się świetnie w roli CD !!! Porównywałem z CD Marantza i najbardziej zaskoczony był kolega - właściciel tego Marantza. Nie jest to więc tylko moja subiektywna opinia. Gorzej, że w pierwszych dwóch dniach kilkakrotnie Harman się sam wyłączył. Ale to inny temat.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.