Skocz do zawartości
IGNORED

Najlepsze wewnetrzne koperty na winyle

pavulon

Rekomendowane odpowiedzi

>pavulon

ja kupuje w Poznaniu na ul. Szewskiej ( taki sklepik CD VINYL- bardzo przyjemny Pan-potrafi doradzic jeśli chodzi o wybór plyt).koperta kosztuje o ile dobrze pamietam 0,50pln albo 1pln- mają w środku folię. u mnie sie sprawdzaja.

pozdrawiam

l.p.

Witajcie

Telefon do Muzanta: (22)8261216. Trzeba sprawdzić, bo jakiś czas temu pytałem i nie było.

Koperty na pewno droższe, ale i bardziej audiofilskie ;) ma w swojej ofercie Goldring. Wiem, że można je kupić w HiFiClubie (22)8264767. Oba sklepy są od siebie 3 minuty piechotą.

• 2 tygodnie później...

A w Warszawie? Gdzie można takie koperty z folią kupić w Warszawie? Lub wysyłkowo, byle w Polsce. Znalazłem na

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ale nie uśmiecha mi się płacić kroci za przesyłkę.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Audioforte na ul. Rejtana cena ok.2 zł/szt.

Do tej pory kupowałem w Trafficu na Brackiej. B. dobre koperty 25szt/ 39 zł , ale wygląda na to że moda dj-ska się kończy i w związku z tym w Trafficu kopert nie ma i nie będzie (tak mi powiedzieli w sklepie).

Swoja drogą to trochę dziwne, że w dwumilionowym mieście vinyl funkcjonuje "w podziemiu".

pozdr.

• 11 miesięcy później...

Ukryta Zawartość

a także na single

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Los Pavikos, z tego co pamiętam cena koperty wewnętrznej z folią w sklepie na ul. Szewskiej była wyraźnie wyższa niż ta, którą podajesz. Nie wiem, czy nawet nie 2,50zł za sztukę. Folie zewnętrzne były tam po 1zł.

Ponieważ za pośrednictwem allegro zakupy u "Ramadusa" są tańsze, w sklepie na Szewskiej już kopert wewnętrznych nie kupuję. Transakcje z Ramadusem bardzo sobie chwalę. Używam tylko tych kopert.

> Piotr__

A dokładniej tutaj:

Ukryta Zawartość

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

> Yul, amazarak serdecznie dzieki, no i mamy w kaczylandzie wrescie i folijki normalne a jeszcze rok temu jak pytalem o zwykle papierowe to patrzyli jak na kosmite :) I z plytami sie ruszylo choc wielu jeszcze wciska na allegro gorsze tlocznie za kosmiczne ceny zostawiajac te lepsze wybranca za ciezka kase badz sobie. No ale mimo to i tak powoli sie cywilizujemy w analogu :)))))))))

>>>Piotr_,

Bo ja wiem ?....jeśli tak, to okropnie powoli - życia mi już chyba nie wystarczy do momentu pełnego ucywilizowania. Szkoda też, że nie własnymi siłami, np. polska seria vinylowa "Czarne perły" chyba wciąż nie przedstawia odpowiedniego poziomu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.