Skocz do zawartości
IGNORED

Na jakie zmienic kolumny?

manyzg

Rekomendowane odpowiedzi

rsz, 25 Lip 2006, 17:47

>i pomyśleć, że temat tej dyskusji to: na jakie zmienić kolumny? (:(:(:

Jak to na jakie? Na lepsze :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

zdezintegrowany_3PO, 25 Lip 2006, 17:15

>McGyver -->

>

>moje pytanie brzmiało : czy wystawiasz faktury i dajesz pisemną gwarancję na swoje produkty?

Ja nie pisałem o Twoim pytaniu. Pisałem o tym, że przeinaczasz fakty, celowo lub przez zaniedbanie. Teraz z kolei chcesz to pominąć milczeniem, jak gdyby owo przeinaczenie nigdy nie nastąpiło. Nie zamierzam polemizować z kimś, kto stosuje tego typu chwyty. Przeczytaj moje wcześniejsze wpisy, a zauważysz że nigdzie nie twierdzę, że głośniki w Tannoyach są kiepskie. Uznaj swój błąd, a wtedy możemy zacząć rzeczową polemikę.

McGyver -->

Uznaję swoją omyłkę!

Z Tannoy'ów nie wydłubujesz głośników bo są jak twierdzisz zbyt dobre by je wydłubywać.

Natomiast zwrotnica jak twierdzisz nie jest już tak dobra więc ją z radością wydłubujesz i zastępujesz dużo dużo lepszą na którą to właśnie jak sądzę dajesz pisemną gwarancję :)

zdezintegrowany_3PO

O, widzisz bracie, jak się trochę postarasz, to możesz. A wystarczy trochę skupienia przy czytaniu.

Wobec tego, że zaczynasz prowadzić polemikę z grubsza we właściwym kierunku odpowiem na zadane przez Ciebie pytanie. Jeżeli chcesz coś zamówić u mnie skontaktuj się na PW lub dowolną dostępną dla Ciebie metodą. Zobaczymy co da się zrobić, uzgodnimy warunki, możemy je też zawrzeć w formie pisemnej potwierdzonej podpisami obu "stron", jeżeli sobie zażyczysz, to nawet w formie notarialnej, wszak lient płaci, klient wymaga ;-)))

Ja tam jestem człowiekiem elastycznym, potrafię się dostosować.

zdezintegrowany_3PO

Jak pisze nasz dywanowy guru, "Ja tam jestem człowiekiem elastycznym, potrafię się dostosować." Wiec fakture masz jak w banku, nic tylko brac :) Ciekawe czy daje rowniez wydruki z pomiarami :)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.