Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki kupic? SU-A707, SU-A10, PMA 1560

audiotone

Rekomendowane odpowiedzi

audiotone, 17 Lip 2006, 13:33

>a moje kolumny raczej skromne... narazie. potem mysle nad wymianą.

A dlaczego nie odwrocic sekwencji: najpierw wymiana kolumn a motem wzmak?

discomaniac71, 17 Lip 2006, 14:02

>sprocket i poweidz po co ten dym?

Wygląda na to że dla niektórych stwierdzenie że ich wzmak gra JASNO to jest gorsza obelga niż jakby zwyzywać im matkę ;-)

Panowie, spokojnie - przecież te określenia jasno - ciemno jak i inne w audio to jest kwestia względna.... dla jednych jasno to jak najbardziej pozytywna cecha a inni to skojarzą z krwią z uszu.. a i tak największe znaczenie mają głośniki.

Nie traktuje powaznie ludzi "slyszacych" brzmienie kabli USB...

audiotone ----->

Niekoniecznie :) ....najpierw spraw sobie dobry wzmacniacz a poxniej dobieraj kolumny.

Ja poleciłbym ci kupno Rotela RA971 lub RA-840BX3 albo 03 .....bo może spodoba cie sie ich brzmienie tak jak mnie :)

Czasem warto poeksperymentowac z "małymi" wzmacniaczami a nie kupowac 20 kilowego kloca bo moc to nie wszystko.

Wez swoją ulubiona muzyke,swoje kolumny i podskocz do jakiegos sklepu i niech ci podepna NADa,Rotela czy CA i posłuchaj jak graja takie wzmaki....

sprocket>

w którymś z ogłoszeń użył słowa batalia;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Discorelax

bravo !, hahaha...zrobię sobie z tobą koszulkę !

> Discomaniac

przecież Ci powiedziałem , jak już wyleczysz swoją przypadłość to chętnie zdradzę Ci mój sekret .

Ej Panowie no rozpasaliscie sie za bardzo !!!!

Nie zaśmiecajcie chłopakowi tematu tylko pomozcie mu dobrac sprzet a powrzucajcie sobie na gg albo na jakims czacie bo forum nie jest od tego :)

Noru, 17 Lip 2006, 14:38

>Ej Panowie no rozpasaliscie sie za bardzo !!!!

>Nie zaśmiecajcie chłopakowi tematu tylko pomozcie mu dobrac sprzet a powrzucajcie sobie na gg albo

>na jakims czacie bo forum nie jest od tego :)

Daj znać co tam sprzedajesz teraz na allegro to się chłopaka urobi;-)

Noru, nie moglem sie dowiedziec co chlopaki proponuja zamiennie PMA1560 w tej cenie, to moze sie choc jakiejs nowej ploty dowiem ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

discomaniac71, 17 Lip 2006, 14:46

>foxbat czytaj uwaznie watek a dowiesz sie - wszystko jest napisane - pisal o tym Noru i ja - reszta

>jak zwykle bije piane

Tak, bo un prowde godo;-)

>Discomaniac

A kto Ci naopowiadał głupot że lampa musi grać miękko ?

Posluchaj lampy z Triangle ....

Coś mi się wydaje że ulegasz stereotypom , tylko tyle mam Ci do powiedzenia ...pa

O bardzo ciekawy wątek( jak ktoś jest na kupnie). Przejżałem z ciekawością interesującą wymiane zdań na iście audiofilskim poziomie.

Zastanawiam się czy na odsłuchy w większej grupie nie wozić ze sobą kimona.

Przyłącze się do opinii sproceta. Miękkie brzmienie lampy to stereotyp krzywdzący wzm.lampowe , które poźniej ludzie kojarzą z kluchowatością. Lampy brzmią tak róznie jak tranzystory.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.