Skocz do zawartości
IGNORED

Futerko dla żony

audiofreak

Rekomendowane odpowiedzi

>Kurt Dupel

Podstawowym problemem w dyskusjach na tym forum jest powszechny " besserwisser-yzm" !

Nikt nie wydaje sie autentycznie zainteresowany : "co autor chcial naprawde powiedziec",

dlaczego wlasnie tak, czy to na powaznie, czy kryje sie w tym cos (zamysl, ironia etc.).

Jesli ktos czegos nie rozumie, to znaczy to po prostu, ze jest : glupie, chore, nienormalne etc. !

Zadnych poglebiajacych, czy usilujacych rozproszyc watpliwosci - pytan !

Wylacznie OCENY, i to w wiekszosci przypadkow calkowicie pozbawione jakichkolwiek ARGUMENTOW !

Twoj ostatni wpis to WYLACZNIE, niczym nie poparte - OCENY, oraz zyciowe madrosci, wyglaszane "ex catedra" !

Skoro przejrzales "intelektualistow i inteligentow"(tych zboczencow, o "sklonnosciach" do szukania drugiego dna, co sie (ze strachu) bawia

"nadanalizowaniem calkiem banalnych rzeczy"), to musisz znajdowac sie na jakims znacznie wyzszym poziomie mentalnym,

przy ktorym inteligencja, to jakas prymitywna cecha, z ktorej Ty dawno - wyrosles ! (i jest oczywiste, ze na zadne "inteligenckie ozdobniki"

nie dasz sie nabrac ! :)

Z tego co piszesz nie masz zielonego pojecia o "warstwach" o ktorych napisalem, wiec czy to jest , czy tez nie jest ich - "zluszczanie"

(franc. "defoliage" ! :), tez NIC nie mozesz wiedziec !

Setki razy juz napisalem, ze nie jest moim celem, ani zamiarem - wyglaszanie jakichkolwiek - Teorii, wiec choc czytaj uwaznie !

A jak sam masz jakies teorie, to zaloz wlasny watek i je przedstaw ! Chetnie poslucham czegos, na temat takiej np. : "meta-inteligencji" ! :)

PS

Radzilbym Ci tez, udac sie jak najszybciej do porzadnego dentysty, bo duze dziury w zebach nie wplywaja

korzystnie na Twoj "image" ! :)

Moglbys tez, jako meta "intelektualista" i "inteligent", popracowac troche nad - ortografia !

Nie chce mi sie wszystkiego wymieniac, ale z pewnoscia : "rzyczy", "klucic", "niezadko", "swierzego" czy "powieszchownej",

piszemy jakos - INACZEJ ! :)

Pozdrawiam

A tak serio, to ksiadz jest dla mnie najzwyklejszym zawodem na świecie. Może mniej uczciwym od hydraulika, czy ekonomisty, ale jednak zawodem. Trochę mniej wiarygodny niż meteorolog, ale zawsze.

Chyba nie powinno sie tak poprostu uznawac, że jeżeli ktoś wykonując jakąś pracę czerpie z niej korzysci majątkowe, to nie pracuje? A korzysci z tego co widze są pokaźne i do tego inwestowane różnie....

Ksieża za chlebem na zachód raczej nie jadą;p

Pozdrawiam

AL do KD: "Skoro przejrzales "intelektualistow i inteligentow"(tych zboczencow, o "sklonnosciach" do szukania drugiego dna, co sie (ze strachu) bawia

"nadanalizowaniem calkiem banalnych rzeczy"), to musisz znajdowac sie na jakims znacznie wyzszym poziomie mentalnym,"

A dlaczego niby nie?:))

Ty kiedys pisałeś, że nie możesz sie zdecydować, czy jesteś emanacją Boga, czy szatana. I co zdecydowałeś się?:)))

Ja bym tam na Twoim miejscu brał jeszcze pod uwage tego, no....J.S.B, chyba, że nie za bardzo go lubisz i stąd te pomysły;)

Pozdrawiam

foxbat, a to przepraszam, nie wiedziałem;)

Wyobraź sobie, byłem kupić arbuza i dostałem od Świadków zaproszenie na ichni kongres.

Nie imienne, to tak dla jasności;)

Kongres odbędzie sie pod hasłem:

"Wyzwolenie jest blisko" i pierwsze zagadnienie omawiane na kongresie: "Czyjej władzy się podporządkować".

Normalnie jakbym AL czytał!;)

Pozdrawiam

>(choc piniendze z tego - zadne !)

AL, no to moze jakas skladka forumowa? I by sie dalo zalatwic zmniejszenie ewangelizacji? ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

AL, dobry pasterz nie zostawia swoich owiec w potrzebie!

Tą widziano na antypodach:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

AL, jak możesz sie temu tak obojętnie przyglądać?

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Oryginal? ;) Czy zupelnie swieza inkarnacja? ;)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

>jar1

Jak zwal, tak zwal !

Zwazywszy na katolicki "target", Jezus jest w Polsce w sam raz na idola !

Jako J II , to - NOWOSC !

Troche promocji i mysle, ze On i ta nowa, czarna, kawowa - Coca-Cola, to beda - HITY w tym roku !

O, sorki na tegorocznym kongresie ŚJ "Czyjej władzy sie podporządkować" nie będzie wykładem, tylko "biblijnym dramatem kostiumowym uwypuklającym, czym naprawdę(! przyp. mój;)) jest lojalność wobec Boga".

Przepraszam za nieścisłość;)

>foxbat

Tu ja znajdziesz !

Ostatni wpis Malgosi w "Gadzetomanii" ! :)

Przekleil bym, ale wyczerpalem juz limit zamieszczania zdjec ! :(

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

AL, pokaz nam swoja potege! Np. wyciagnij z dna kolo Wladyslawowa ten lotniskowiec!!!. Nadamy mu nazwe PSS SPOLEM... A Jazz zostanie jego matka chrzestna!

jar1

>No nie, "Number 1: przynajmniej zamieniał wodę w wino....;-)

Nr 2 jest lepszy, dochodzi do granic nieskonczonosci :D

>jar1

>No nie, "Number 1: przynajmniej zamieniał wodę w wino....;-)

Z tym winem, to dosc stary greps !

Poza tym spowodowal powszechny alkocholizm u katolikow ! (chyba sam przyznasz) !

Wino nie jest zdrowe !

Podrzuc kilka butelek, a Ja zamienie Ci je z powrotem, na - czysta wode !

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.