Skocz do zawartości
IGNORED

Alternatywa dla Infinity beta 40

bigmama

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Niedawno odsłuchiwalem kolumn na denonie i h/k tannoy fusion 4, jbl E80 i infinity beta 40.Zdecydowanie najbardziej podobay mi się beta 40, ale są za drogie. Szukałem zestawu 5.0 za około 2000zł, ale widzę, że będzie trudno.Czy zna ktoś kolumny podobnie grające do beta 40, ale w cenie do 1400-1500zl, lub zestaw 5.0 za ok 2000zl?Mam denona 2802, pokoj 23m2, rozna muzyka,80%muza w stereo 20% kino.

Pozdrawiam

PS:Co powiecie o Paradigm performance legend v3 lub ,tanszych esprit v3 lub Avance Dana 509?

https://www.audiostereo.pl/topic/27507-alternatywa-dla-infinity-beta-40/

beta 40 maja piekny rozbudowany dzwiek,lepsze basy, czuc bylo, ze dzwiek otacza, a tannoye(niestety)na ktore bylem poczatkowo napalony wypadly dosc mizernie, graly jakby nosowo i nie mogly rozwinac skrzydel.Po tym co uslyszalem, nie kupilbym tannoyow.Inna sprawa, ze wszystkie kolumny byly nowe...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.