Skocz do zawartości
IGNORED

Pełna funkcjonalnośc Paypala!

fiki_miki

Rekomendowane odpowiedzi

Notice Date: August 10, 2006

Effective Date: September 14, 2006

Beginning September 14, 2006, registered PayPal users in the Czech Republic, Hungary, Poland and Thailand will be able to receive funds into their PayPal accounts as well as withdraw them to a local bank account.

Wreszcie bedzie mozna dostawac kase na konto paypal!

https://www.audiostereo.pl/topic/27599-pe%C5%82na-funkcjonalno%C5%9Bc-paypala/

8815lukas, 19 Sie 2006, 22:44

>Ile paypal sobie życzy procent (bo ja nie znaju) ??

Tutaj poczytaj Waść

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • 9 miesięcy później...

Odświeżam wątek.

Założyłem właśnie konto w paypal bo na wstępie przeczytałem, że można wpłacać pieniądze z konta bankowego bez potrzeby karty kredytowej. Po zalogowaniu okazuje się, że funkcja ta jest nieobsługiwana i jednak potrzebna karta.

Do tej pory jakoś nie miałem potrzeby wyrobienia karty kredytowej i z tego nie korzystałem. Czy jednak żeby móc wykonać jedną operacje przez Paypal muszę sobie wyrobić kartę kredytową?

Wielkie oszustwo:)

Pierwszą niekomercyjną transakcję dokonujesz bezpłatnie płacą komuś. Potem liczysz że jako osoba niekomercyjna będzie tak zawsze a tu............. pstryk musisz zapłacić 6$ za dostanie nr. dostępu a potem już z górki:) kasują w zalezności od obrotów średnio 4.8% :)+ koszta obsługi rach. bankowego. Za darmo nie ma nic. Nawet cygan nie da po mordzie:)

-> Zydelek

"musisz zapłacić 6$ za dostanie nr. dostępu"

O jakim numerze dostępu mówisz? Ja wpisuję tylko nazwę użytkownika i hasło, a potem tylko przycisk "Zapłać". I koniec.

Once a CD or download is converted to FLAC, the only way you can achieve the superior sound of WAV files is to go back to the original CD or source for a new rip or WAV download. - "The Absolute Sound" - Charles Zeilig, Ph.D., and Jay Clawson

Oczywiście że nie chcę Cię obrazić:)

Zawsze jednak ktoś moje szczere rady traktuje jak dowcip. W biznesie tego jednak nie uznaję.

Pozdr. serdecznie i życzę dobrych ocen na koniec roku.

paypal dobra rzecz i wygodna z kartą też nie ma większego problemu nie musi być kredytowa wystarczy zwykła visa electron z opcją płatności internetowych np inteligo u mnie sprawdza się bardzo dobrze założyłem u nich rachunek tylko żeby otrzymać taką kartę przy 100 zł salda na koncie opłaty za prowadzenie rachunku w inteligo nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.