Skocz do zawartości
IGNORED

PANASONIC TX-32PX30 - czy jest dobry ?

NORDYK

Rekomendowane odpowiedzi

No "wynalazłem" to chyba za dużo powiedziane:) nie wiem czy wiesz ale cena tego Panasa jest bez stolika za który trzeba dopłacić ok. 300 zeta, też się zastanawiałem nad nim, z tego co tu wyczytałem (dużo czasu spędziłem przed kompem zanim zdecydowałem się na telewizor) to ten panas jest bardzo dobrym crt, zdajśie że dzwięk jest nie nailepszy, ja postanowiłem kupić Thomsona WB842, kupiłem 2 dni temu i powiem tak: obraz jest piękny umnie to chodzi na C+, wygląda SUPER!!! moim zdaniem to najładniejszy tv jaki widziałem a troche się tego naoglądałem:) no i na koniec dzwięk - nie przesadzam ale jak na tv to fonia w tym tv powaliła mnie na kolana, sub jak na tv rewewalcyjnie działa, jak puściłem żonie pierwszy raz to myślała że jest podpięty pod nasz sysytem stereo, jak dla mnie nie potrzeba zadnego zewnętrznego suba ani głośników, ogólnie jestem z tego tv BAARDZO ZADOWOLONY, jedyną wadą jaką zauważyłem do tej pory jest za duże odbicie na szybie tv (ma z przodu taką specjalną szybe dzięki której wygląda zajebiście) nasłonecznionego okna (u mnie stoi naprzeciwko okna i dlatego) ale myśle że tak by było na każdym tv, może tylko ciut mniej, wyposażenie tego tv i mozliwości regulacji są bardzo dobre, uczący się pilot na 6 urządzeń i mase ustawień obrazu i dzwięku, jednym słowem myśle że tego Panasa możesz terz spokojnie brać, ale Thomsona mam przetestowanego i naprawde jeśli szukasz dobrej jakości to POLECAM tego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.