Skocz do zawartości
IGNORED

CZEMU znow CALKOWICIE ZNISZCZONO watek ?

Arsen Lupin

Rekomendowane odpowiedzi

>dudivan

>"Arsenie, ja kilka dni temu miałem taką sytuację ... "

Tak, "znikajacy nick", tez to mialem, jar mial, inni mieli (spoleczenstwo !),

Mowilismy o tym na Forum !

Po kilku dniach, tez - SAMO ZNIKLO ! :)

Taki "Znikajacy punkt" ! Jak pamietasz, glowny bohater nazywal sie "Kouolski" !

Myslisz, ze moze tu byc jakis - zwiazek ?

(np. Zwiazek Radziecki mogl (wciaz moze - ciagnac kabel przez morze !),

maczac swe obslizgle paluchy (i zrzucac nam - karaluchy !)

Kiedys na diyAudio w celu zwalczania jalowych dyskusji byla propozycja aby wpisy danego osobnika byly widocze tylko przez niego i niewidzoczne dla reszty forum. Tu wydaje sie byc sytuacja odwrotna.

Moze jest to sposob na ograniczenie paplaniny w watkach? Eksperyment Lukara? ;-)

Lista ignorowanych tematów jest w profilu (

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) ). Otwieramy takowy i klikamy "usuń temat z listy ignorowanych tematów" obok numeru tematu. Stawiam kopiejkę, że to nie o to chodzi ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>lolo

O ! Dzieki lolo ! :)

(jednak Ci Moderatorzy, to mile chlopaki ! :)

Tak, bylem w profilu i ... JEST i to 2 krotnie na liscie ignorowanych !

Ignorowane Tematy : 2 x ten wlasnie tytul watku !

Mam naszykowane : mlotek, obcegi i wiertarke (z udarem) !

Co teraz ?! :)

Peter Daniel: Fajnie - ale może podasz jakieś uzasadnienie takich działań w oparciu o regulamin ??

Jeśli ktoś się wcina z bezsensownymi wpisami do dyskusji, to należy je kasować - taka jest zasrana rola moderatorów . Oni są od porządkowania dyskusji , a nie od wymierzania sprawiedliwości , ani nie od nauczania . Trzeba było zostać księdzem , albo sędzią jeśli już poczuliście w sobie takie powołanie .

Nie widzę w regulaminie nic na temat możliwości takich ograniczeń, o których piszesz . Wygląda na to , że regulamin jest na tym forum PISdakowy - stworzony dla władzuni , a nie dla uczestników forum i nie dla zapewnienia im spójności dyskusji .

PIS teraz oskarża wszystkich swoich konkurentów politycznych żeby nie mogli kandydować w wyborach samorządowych ( nawet z powodu niezapłaconego mandatu sprzed dziesięciu lat ) .

Może czekacie na jakiegoś czernobylka - w ramach odPISdzenia ?? Przydałoby się Wam.

Niniejszym Przepraszam wszystkich 20-stu Moderatorow (razem i kazdego z osobna),

za haniebne pomowienie o - zniszczenie watku !

Jak na razie, jestescie dosyc - wporzo ! :)

Pozdro

Peter Daniel: pierwszy raz usłyszałem pomysł od Ciebie . Dlatego pytam jako najlepiej poinformowanego . Napisałem się w życiu masy różnych norm , instrukcji , procedur . Wiem jak powinny być zbudowane żeby możliwa była ich egzekucja .

To co sie tutaj dzieje to poletko smarkaczy z gilami do pasa . Siedzą sobie i dłubią w nosie wymyślając jakby tu jeszcze dokuczyć forumowiczom . Zamiast zacząc wreszcie CZYTAĆ ZGŁOSZENIA WPISÓW DO MODERACJI I USUWAĆ TROLLING I WPISY NIE NA TEMAT .

Moze temu banik, a moze dozywotni - co im tam . Może kogoś "zniknać" . Może chlasnąć cały watek - niczym małpa brzytwą ?

Przypomina mi się piosenka Wojciecha Młynarskiego - "co by tu jeszcze spieprzyć, panowie - co by tu jeszcze .."

>jar1

>"Wiejski Ośrodek Lejących inaczej?"

A gdzie zes sie spotkal z czyms takim ?

To chyba, ze jakies nowe przepisy Unijne - wprowadzili !

Ja sie tam nigdy z taka tolerancja dla zwierzat, u polskiego chlopa, nie - spotkalem !

jar1, 22 Sie 2006, 20:47 - trafiasz trochę obok, bo nie zauważasz szczagółów ;)

Nie zbanowali jeszcze. Pewnie zaraz to zrobią co szczerze mówiąc lata mi koło dupy:)))

Otóż forumowy Komitet Kontroli Widowisk wpadł na pomysł, że powinienem pisać jeden post na godzinę. A to dlatego iż naruszyłem świętość audiofilską twierdzeniem, że CD brzmi lepiej niż LP i jeszcze śmiałem twardo przy tym obstawać!

W tym samym wątku >o analogu testowym Fadeoverazjebał na funty< całe towarzystwo cenzorskie, pokazując dokładnie w jakim poważaniu ich ma. Towarzycho się wystraszyło, podwinęło kitę pod siebie i uznało, że raz już >wymierzyli karę< Mulsowi wiec na razie nie będą.

Zamiast pozamiatać wątek z odchodów trola poczekają dłużej żeby mieć kolejny pretekst do zbanowania Mulsa -za jakiś czas - tak żeby było w ich mniemaniu "sprawiedliwie".

Oni tutaj nie czyszczą wątków z wpisów >nie na temat< tylko zajmują się polowaniem na krnąbrnych forumowiczów! (LOL)

POPIERDOLIŁO SIĘ IM W GŁÓWKACH CAŁKIEM OD NADMIARU WŁADZY ???

>>Arsen Lupin, 22 Sie 2006, 21:02

>>saczek_XTRM

>

>Cos Ci sie chyba, porzekadla pomieszaly !

>

>STOI, to - "wrobel w garsci" (!)

>oraz - "Leje, jak WOL do karety !

buahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D XD

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.