Skocz do zawartości
IGNORED

W obronie inteligencji! po x 2-gi

Nowy2

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy2 23 Sie 2006, 19:47 wątek W obronie inteligencji!

Jeśli ona, czyli inteligencja, wymaga obrony, to zapewne nazwę nadano jej na wyrost. :P.

Z jednej strony cenzorska siła zmiata kolejne wątki z forum, a z drugiej tytułowa inteligencja pozwala znależć je w odmętach forum (zapewne z powodu ułomności skryptów cenzorskich). :P

https://www.audiostereo.pl/topic/27772-w-obronie-inteligencji-po-x-2-gi/

To usuwanie wątkow jest już nudne.

Wiadomo, ze dobry moderator to taki co wyczuje działalność wywrotową na odległosć od monitora.

Węszenie spisków i usuwanie durnych wątków to jego misja i pasja w jednym

Brawa, chcę uslyszec brawa dla moderatora, który najpierw kupil karnet na siłownię, potem nie czekajac na telefon od Lukara sam dzwoni(jednocześnie wycinając wpisy), wybral styl swojego życia!;))

Pozdrawiam

>>lancaster

niestety, ale obawiam się że ciecia i usuwanie tematów nie skończy się. IMHO jest to wynikiem powstawania ciągle "takich samych" tematów albo o podobnych w treści/tematyce. Lepiej zrobić jeden "zlew" i tam do niego lać żale i uwagi do eMek, wtedy usuwania nie będzie. Po prostu nawet na bocznicy zaczyna się robić lekki bajzel, zaczyna się nadmirnie rozrastać, a i zgodnie z regulaminem NIE można powielać wątków.

>bocznicy zaczyna się robić lekki bajzel, zaczyna się nadmirnie rozrastać, a i zgodnie z regulaminem

>NIE można powielać wątków.

1. bocznica , to z założenia 'lekki bajzelek' - czyli tzw. WENTYL. A wentyl przytkany spełniać swoje zadanie.

2. Wątki sa zakładane, bo są bezsensownie usuwane.

>>jar1

po części masz rację. Nie wiem dlaczego polecał wątek "Atopos Fan Club". Zapytałem się AL'a na jego łamach o pochodzenie nicka "AL" i praktycznie od razu poleciał. Wpis był na miejscu, etc. W pełni zgodny z regulaminem. Nie wiem, tego nie rozumiem. Szczerze mówiąc to jeśli ktoś chciał coś z tym zrobić, to bezpieczniej byłoby go po prostu zamknąć.

Natomiast powielanie wątków jest ewidentne. Nawet nie ma o czym tu dyskutować. Patrzę na spis w Boicznicy i widzę :

"Do moderatorów: gdzie - inteligencja ?!"

"W obronie inteligencji! po x 2-gi"

"My z klasy 2-b zadamy rownych praw !"

a kilka podobnych już poleciało. Wcale się nie zdziwię jak wieczorem ich tutaj nie będzie....

saczek, moze ja odpowiem na Twoje pytanie:

Dawno, dawno temu był sobie pewien forumowicz o nicku atopos. Atopos czasmi pisał rzeczy ciekawe, a czasami takie sobie(jak dla mnie), ale pisał dużo i namietnie, przez co moim zdaniem wzrosla atrakcyjność bocznicy.

Na niektóre zakładane przez niego tematy spora czesć kolegów nie była przygotowana. Przyznam, że temat o narodzinach Jezusa był nawet dla mnie dość "dziwnoatoposowy", ale niech tam.

Przez chwilę myślalem, ze facet faktycznie jest chory(a może nawet jest-kto nie jest niech pierwszy rzuci banem;))

W kazdym razie Darth Vader postanowił usuwać niektóre jego wpisy, a nawet tematy.

Po jakimś czasie postanowil usunac jego samego....

Zaczął wiec sie pojawiac pod innymi loginami, które z luboscia próbowalismy odgadywać;)

Dochodziło do takich schizofremii, ze Lukar rozmawiał z jednym z loginów atoposa wiedząc, że to on:)))

Ale bana oczywiscie nie cofnął. To by oznaczało zapewne pokazanie słabosci, wiadomo tak jest bardziej macho.

Potem zaczęły sie bany wszystkich "wcieleń" atoposa.

Atopos pojawil sie na forum KAiM i po jakimś czasie bytnosci tam zaproponował konkurs na wymyślenie dla niego nicku, który sie najdłużej uchowa.

Nagrodą jest zimne piwko. Zimne piwko z atoposem każdy by się skusił;)

Tak wiec od tego czasu atopos funkcjonuje jako AL.

Dlaczego AL....sami przyznacie, ze pasuje to do niego, więc dlaczego nie?;)

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.