Skocz do zawartości
IGNORED

Wniosek o samorozwiązanie audiostereo.pl

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

Leszek -->

>zdezi szybciej ty bana dostaniesz niż ja!!!Pierolisz jest wulgaryzmem?Od kiedy? :O)Pierolisz to od

>pierogów ;o)Nie zgadzam się z moderacją mojego wpisu! :O)

Nie martw się .... ja nie donoszę ;)

Podobnie jak "gatki" ... skrót myślowy od gadania ;)

pavulon, 24 Sie 2006, 11:22

>Co tu rozwiazywac?

>Jesli komus sie cos nie podoba to niech sam sie rozwiaze -

>sam tak zrobilem i polecam zdezintegrowanemu.

>Problemem tego forum jest tolerancja dla wulgarnych

>frustratow nie majacych nic do powiedzenia poza atakiem

>na tych ktorzy chca wymienic doswiadczenia

>lub sie nimi podzielic.

>pozdrawiam Q.....

Qubricku TY żyjesz?

>jar1 -->

>

>a tak zupełnie z innej beczki .... fajnie grała wczoraj ta Twoja UGODA :)

Karol napisał super tekscik - nie znalismy go dotad od tej strony.... Tylko pepe zablokował internałta ! :-)

foxbat, 24 Sie 2006, 11:42

>Zdezi, oni te Mki na sile daja... no pogadaj z Gutekbull'em...

A czy ja mógłbym dostać takiego emememsa ;) .... jako delegat Ludu?

Co prawda byli godniejsi ;) Q... AL ... ale polegli ;)

A swoją drogą jak Gutekbull uczestniczy w radach Moderatorów gdy jest na morzu?

I czy takie obrady są ważne gdy nie ma quorum?

No i czy chociaż jeden z Moderatorów mógłby reprezentować FORUMOWICZÓW ... bo w sumie to było by miłe ;)

zdezintegrowany_3PO

>zdezi na tym forum nie ma demokracji ;o)Bo i poco ;o)

Jasne, demokracja jest dobra tylko do tego, aby zdobyć władzę !! :-)) A potem trzeba sie jej jak najszybciej pozbyć - żeby władzy nie stracić.

Drodzy KAIMowcy.

Jak to jest, że na swoim forum piszecie (jak tajniacy) , że trzeba "wyciągnąć" co "lepszych" forumowiczów z audiostereo.pl do swojego forum ? Jak to jest , że umawiacie się (jak tajniacy) , że co ciekawsze informacje, ze swojej strony o Audio umieszczeć na swoim forum ?

Jak to jest, że tutaj, na audiostereo.pl, tak głośno piszecie, że zależy Wam na dobru tego forum ?

Jak to jest ..... ?

Jak to jest, że na swoim forum piszecie (jak tajniacy) , że trzeba "wyciągnąć" co "lepszych" forumowiczów z audiostereo.pl do swojego forum ?

nie wyciągać tylko przyciągać zachęcając do obu...a poza tym "tych lepszych" jak na lekarstwo...

------------

Jak to jest , że umawiacie się (jak tajniacy) , że co ciekawsze informacje, ze swojej strony o Audio umieszczeć na swoim forum ?

no to chyba normalne, a poza tym info zawsze pojawia się na obu...

------------

Jak to jest, że tutaj, na audiostereo.pl, tak głośno piszecie, że zależy Wam na dobru tego forum ?

bo tak jest. rozumiem że trudno pojąć koegzystencję, ale z czasem idzie się tego nauczyć...

------------

Jak to jest ..... ?

ot tak, po prostu...

Gustaw, -->

Bo widzisz Gustaw ... czasami jest tak że ktoś musi uzmysłowić masom że są uciskane ;)

Że jest mityczna kraina zwana KAIM gdzie stereo płynie jak rzeka a powietrze pachnie rozgrznymi lampami :)

pavulon, 24 Sie 2006, 11:22

Problemem tego forum jest tolerancja dla wulgarnych frustratow wymieniających swoje doswiadczenia, nie majacych nic do powiedzenia poza atakiem na tych, ktorych doswiadczczenia nie odpowiadają ich własnym wyobrazeniom.

pozdrawiam p.....

zdezintegrowany_3PO, 24 Sie 2006, 11:59

>Bo widzisz Gustaw ... czasami jest tak że ktoś musi uzmysłowić masom że są uciskane ;)

>Że jest mityczna kraina zwana KAIM gdzie stereo płynie jak rzeka a powietrze pachnie rozgrznymi

>lampami :)

No właśnie zdezi. Propaganda. Propoganda. KAIM to taki Kraj Rad, z gensekiem który usiłuje mieć czyste ręce bo od czarnej roboty ma Dzierżyńskiego.

Czy mogę zarejestrować się w KAIM ? Mam do wklejenia teksty (kilka tys. stron) z dzieł Lenina. ;-) Ciekawe ile stron admin wytrzyma.

Czy mogę zarejestrować się w KAIM ? Mam do wklejenia teksty (kilka tys. stron) z dzieł Lenina. ;-)

>Ciekawe ile stron admin wytrzyma.

A czy ktoś z członków KAIM robi coś równie chamskiego tutaj?

A ja dalej nie widze o co tak naprawde sie klocice... AL'owi czy teraz czy wczesniej ginely watki :) Watki z jazdami towarzyskimi tez podobnie. McGyroidy dzialaja tak jak wczesniej... Zmienilo sie tylko to ze ktos tam ma cos przy nicku... Co przez jakis czas i tak bylo ale tego nie bylo widac... A to teraz jakies sr@n13* w banie...

* coby bana nie dostac za wulgaryzmy bo jednak chyba sie cos zmienilo ;)

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Gustaw, ze tak brzydko sie wyraze... KAIM mi lata... Czy ja pisalem cos o KAIM? Czy ja mam cos wspolnego z KAIM??? Ja pisalem na i o a[..]s.pl !

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.