Skocz do zawartości
IGNORED

Wniosek o samorozwiązanie audiostereo.pl

zdezintegrowany_3PO

Rekomendowane odpowiedzi

lolo, 24 Sie 2006, 20:09

>Nie podam żadnej daty, ani godziny i nie napierajcie na mnie. W zasadzie to nie wiem po co wogóle

>to robię?

A tego nie rozumiem... łaski nikt przeciez nikomu nie robi...

lolo, 24 Sie 2006, 20:12

>Doczytaj do końca.

Chodzi Ci o wycieraniu gęby? No wiesz, to normalna kolej rzeczy jak sie zaczyna bawic w 'zarządzanie'. Predzej czy później i tak ktoś będzie sobie gębę wycierał.

Jak nie ma moderacji, tworzą sie na ogół 'naturalne' parki i te sie wycieraja nawzajem. Reszta ma spokój i zachowuje sie jakaś równowaga. To tak, jak bakterie czy pasozyty w organizmie. Nikt nimi nie steruje a one utrzymuja równowagę.

Nie mam nic przeciwko naturalnym parkom, zarządzanie mam w nosie, próbuje tylko zakończyć pewien nonsens który ma tu miejsce. Więc albo mi pomożecie albo nie. Ale niech nikt mi opowiada kim jestem i po co to robię bo o tym nie macie pojęcia.

>lolo, gdybyś traktował swój wpis jako Twoją prywatność, cząstkę siebie samego, to fakt, że ktos to Ci to wywala w niebyt, odczuwałbyś prawie tak samo jak kradzież lub wandalizm na swojej osobie. Niektórzy to traktują poważniej inni mniej. Nie dziw się, że też są mocno podirytowani i czasem emocje biorą górę.

>lolo

Pomozemy, lolo, pomozemy !

Tyle, ze nonsens sie rozpoczal wraz z pojawieniem sie tej ktetynskiej - Moderacji !

Czy do Was jeszcze nie dotarlo, ze to wlasnie - WY wprowadzacie kompletny CHAOS,

a nie zadne pieprzone trolle i to wy rozpiepszacie to Forum, przez to, ze TEMI SWOIMI RENCAMI

usilujecie "naprawiac - ZYWY ORGANIZM !

Narazie tyle mogę powiedzieć że z pozostałymi emkami dyskutujemy pewne rozwiązanie. Nie ze wszystkimi jest kontakt. Więc nie mogę się zobowiązac do konkretnych terminów. Chciałbym aby to wszysko zakończyło się przed wekendem, ale to tylko moje chcenie.

A czy nie może być po prostu normalnie?

Bez natrętnego pieprzenia bez sensu i bez równie bezsensownego moderowania wszystkiego?

Po co wycinać wszystkich AL-opodobnych? Nieprowokowani generalnie nie przekraczają granic. Denerwująco ględzą, ale chyba nikomu krzywdy nie robią?

Dlaczego moderatorzy dyskutują w najlepsze z moderowanymi ?

Nie rozumiem tego .

Na innych forach moderator czasem się wtrąci do dyskusji merytorycznej lub w temacie organizacyjnym .

Tutaj widzę moderatorów rozprawiających z zaangażowaniem, z tymi których sami zmoderowali przed chwilą . To jest jakies nieprofesjonalne. Na pewno jest w złym guście . Świadczy jedynie o zawłaszczeniu kawałka przestrzeni dla siebie . Widac jak na dłoni o co chodziło zwolennikom moderowania - o znaną z historii lepperowska zasadę , dorwać się do koryta i nie dać od niego oderwać .

lolo: opanuj się trochę . Jeśli już walisz tymi banami - przynajmniej nie szydź z tych, których banujesz . Zdenerwujesz kogos tak że Cię znajdzie i da powąchać kwiatki na trawniku przed twoim domem . Zastanów się nad sobą .

Gość

(Konto usunięte)

Pisze to kolejny raz:

Jednego nie rozumie , komu przeszkadza ,że są na forum goście którzy lubią dużo gadać i mają z tego radoche????

W ostatnio dodanych wpisach bocznicy nie widać , można zignorowac kogo się nie lubi , a ostatnio nawet denerwujący temat , no to o cóz do cholerci chodzi?

jodel, 24 Sie 2006, 21:07

fajny jest sex

a wlaczacie muzyczke

... no wtedy!?

a jaka!?

a znacie ten kawal

siedzi na przyjeciu informatykow grupa kolegow

rozprawiaja , rozprawiaja i dyskutuja oczywiscie o komputerach

dlugo i to bardzo dlugo do znudzenia

na to jeden z nich

.....zaraz , zaraz koledzy !

porozmawiajmy o czyms innym , przjemnym

......zapanowala wielka konsternacja

a o czym ?

pyta jeden z nich

moze o dupach!?

znowu cisza....

w koncu odzywa sie jeden z nich i mowi

wiecie moja karta graficzna jest do dupy:-(

jacch: jak zawsze chodzi o władze . Władza zaślepia . Muszą pokazać kto tu rządzi .

Znam takie przykłady z własnego podwórka . W prawdziwym świecie tak zarządzane firmy szybko upadają lub sa przejmowane przez konkurencję . W Internecie można sobie porządzić dowoli .

Zreszta po to tu wszyscy jesteśmy . Każdy chce poczuć się ważny . Tylko moderatorzy naruszają te równowagę .

hmmm ... sex i muzyka :))

najlepiej mi się bzyka przy Marilyn Mansonie. Kawałka dokładnie nie pamiętam ale chyba było to co takiego

AAAAEEEEEEHHHH!!!!!AAAAEEEEEEEHHHHH!!!! FUCK!!FUCK!! FUCK!! no i co jeszcze mocniejszego nie nadającego się do zacytowania (bo znowu zmoderują wątek)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
    Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.