Skocz do zawartości
IGNORED

Czy Moderatorzy, sa - idiotami ?!

VaBanQue

Rekomendowane odpowiedzi

Widze, ze sporo jest na forum biczownikow, krorzy zadaja sobie pytanie : czy nie sa przypadkiem - idiotami !

Ja bym tak daleko nie szedl !

Natomiast coraz czesciej zadaje sobie pytanie : czy przypadkiem z tej grupy tylko - moderatorzy nie sa idiotami ?

Obserwujac wciaz te same reakcje, wciaz ta sama niemoznosc komunikacji i inteligentnej zrozumialej reakcji,

odnosze wrazenie, ze obserwuje muche, ktora po raz 500-tny wali lbem w szybe i liczy, ze za 501-szym sie jej - uda !

Wlasnie stworzylem watek : ""Kto zamknal watek : "Kto zniszczyl watek"" ?

Za chwile bede pewnie pisal : """Kto zniszczyl watek : Kto zamknal watek : "Kto zniszczyl watek""?"

A za dwa dni : """"""""KZW:KZW:KZW:KZW:KZW:KZW""""""""

CZY NAPRAWDE - NIE MA INNEGO SPOSOBU ???!!!

CZY NAPRAWDE 18-stu MODERATOROW PRZEZ 3 DNI NIE MOZE ZROZUMIALE ODPOWIEDZIEC : DLACZEGO

ZNISZCZONO TE WSZYSTKIE WATKI ?!

Czy nie moglibyscie po prostu potwierdzic to co staje juz oczywiste niemal dla kazdego, ze :

TA MODERACJA WAS CALKOWICIE - PRZEROSLA !!!

https://www.audiostereo.pl/topic/27832-czy-moderatorzy-sa-idiotami/

Tutaj nie moderujem i niefcem i nie muszem robię to u somsiada ruchu nie ma członków nie ma [ chyba że własne] sam sobie sterem sam sobie kajakiem 5 tematów 2, 4, 8, 27, 16 odliczyć moje 5 zusamen 50 i niefce być

wiencej. Miałem zamiar pisać o silniku guwnym synchronicznym o silnikach bocznych o roleczkach generatorkach podkładu i kasowania wzmacniaczu zapisu, wzmacniaczu odczytu i sam sobie dałem banana i zamiast wyślij zrobiłem kasację

Pozdrawiam

Zbyszek

PS. Zaczynam się tego uczyć mimo że jestem zwolennikiem myśli Mao o rozkwitaniu wszystkich kwiatów ale wiem to czego to kiedyś doprowadziło przykro mi ale pewne wpisy trzeba poprostu ciąć trzeba walczyć z prymitywizmem chamstwem i prostactwem [nie myślę o tak zwanych ausdruckach ja Cię , O... i tym podobnych, bo to są tylko znaki interpunkcyjne podkreślające jedynie urodę myślowego wątku.

Cześć Korwin, zdrówka życzę!

jak widzisz moderacja to trudne i odpowiedzialne zajęcie. Na ogół tych, co są chetni, to przerasta - a tych co by nie przerosło, to nie są chętni ! ;-)

Do JAR-a 1 i JACCH-a

Poproszono mnie o to i nawet specjalnie nie żałuję. Zacząłem od tematu Magnetofon prehistoria i czasy współczewsne drugi Prędkość przesuwu taśmy trzeci poświęcony mesjaszowi tego objawienia Oberlin Smith "SDome possible forms of phonograph. czwarty Lata 40-50 po 60 Riporter R5 Stellavoix SM Nagra III B

ostatni piąty Aby nie pominąć innych form zapisu magnetycznego należy wspomnieć... Do zjawiska Halla w zastosowaniu do odczytujących głowic magnetycnych cheba nie dociągnę

Pozdrawiam

Zbyszek

A taki ci ze mnie moderator jak z koziej dupy trąba.

jacch, 26 Sie 2006, 23:50

>LA

>

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

>Forum młode jak karasek :)

A może tak byście umożliwili rejestrację - chba, że to klub zamkniety. Mnie sie nie udało.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.