Skocz do zawartości
IGNORED

Jaką macie kablówkę?

leonus

Rekomendowane odpowiedzi

O swoim problemie wspominałem już wcześniej:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie uzyskałem niestety satysfakcjonującej mnie odpowiedzi, więc może pomożecie mi inaczej.

Napiszcie proszę jaki dźwięk macie w swoich kablówkach?

Wiem, że niektóre kanały nadawane są w mono (Discovery), ale czy te które są (Polsat, TVN) dostajecie w stereo?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
https://www.audiostereo.pl/topic/27879-jak%C4%85-macie-kabl%C3%B3wk%C4%99/

Nie mam kablówki, choć mieszkam na ulicy oddalonaj o 30 m od okablowanego osiedla. Firmia zakłada kabel, gdy wychodzi 5m na abonenta, a jak trzeba okablować domki jednorodzinne stojące co 30m, to im szkoda kabla! to dziadostwo to ,,Multimedia" w Kwidzynie.

Sorry, musiałem....

Problemem w kablowkach jest uzyskanie zgod poszczegolnych wlascicieli na przejscie przez ich dzialki z okablowaniem. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile LAT moze trwac przejscie z kablowka niewielkiego osiedla domkow, szczegolnie tam , gdzie mieszkaja skloceni ze soba nowobogaccy.

Niestety nie mozna asfaltu drogi przeorac co domek, ze wzgledow czasowych oraz bardzo wysokich kosztow ukladania kabla pod ulica (przy pomocy tzw kretów).

Te problemy chyba mnie nie dotyczą, bo gdy kilka lat temu robili remont drogi, założyli taki kanał telekomunikacyjny, że chyba mógłbym się w nim przeczołgać pod całą długością ulicy.

Ha, cała sztuczka polega na tym czyj jest ten kanał i ile chca za dzierzawe przestrzeni w nim.

Wlasciciele mediow, majacy wlasna infrastruktureczasami potrafia (zacheceni oferta TP w tym zakresie) zadac tak bzdurnych oplat, ze po prostu realizacjia przylacza dla abonenta staje sie nieoplacalna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.