Skocz do zawartości
IGNORED

Sony CDP-XB920 - warto ?

Holdegron

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę o takim CD-ku jak w tytule. Na Allegro do wzięcia za ok. 850zł...

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Stan wizualny super, no i ta szufladka...

Jakby ktoś miał z takim do czynienia proszę o info (na maila najlepiej).

Nigdzie w sieci nic nie mogę o nim znaleźć.

Pozdrawiam, Bob

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/27958-sony-cdp-xb920-warto/

jak juz chcesz sie bawic w sonego to poszukaj cos z serii ES (jedyne co warte tej firmy), bo QS nawet na odleglosc mili nie zblizyl sie do ES, a tak pozatym za ta cene mozna dostac cos bardziej ciekawego np marantz'a np cos takigo

Ukryta Zawartość

pozdrawiam aemes

Ukryta Zawartość

A ja zdecydowanie polecam Tobie serię QS, a zwłaszcza model 930, ale do tuningu. Efekty są zadziwiające :)

W ubiegłym roku miałem ten model fabryczny, i nie tuningowany nie zachwyca, ale po wstawieniu Stelmacha i wymianie kwarca możesz mieć sprzęt, z którego będziesz bardzo zadowolony (wiem, bo mam).

Jednakże aktualne ceny tych modeli, nie wiedzieć dlaczego "wystrzeliły". Moim zdaniem 920/930 w idealnym stanie fabrycznym nie powinny kosztować więcej niż 550/650 zł.

No i ta szufladka, miodzio:)

Ceny rzeczywiscie "wystrzelily" a przed tuningiem to wedlug wielu przecietnie grajacy model (poszukaj w wyszukiwarce).

930stka pod koniec kariery sklepowej oferowana byla za 1200zl w kazdym markecie.

Jeszcze niedawno idealna 930stke dostac mozna bylo na allegro za 400-500zl. No coz, sila reklamy forumowej:)

Pozdr.

• 4 miesiące później...

Witam

Zeby nie tworzyć dodatkowych wątków posłużę się tym. Mianowiecie kupiłem niedawno tani CD Sony XE700. Sprzęcik nie najgorszy ale czegoś mi jeszcze brakuje w kontekście wcześniej posiadanego XA3ES. Z racji innych potrzeb gotówkowych na razie nię mogę pozwolić sobie na jakiś HI-END z serii ES. Czy wg Was lepiej lekko zmodyfikować 700-tkę czy kupić np. niski model Sony X229ES? Obecny zestaw to wzmak Sony TA-F570ES i kolumny AA PHOEBE. Dzięki z góry za radę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.