Skocz do zawartości
IGNORED

Jeżeli nie Technics to...

kal800

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Wymieniam sprzęt i docelowo chciałbym zakupić dobrej klasy wzmacniacz AV + końcówkę mocy na przód, jednak póki to nastąpi mam na stanie dobre CD Pioneera (PD703), kolumny Dali Ikon 7 (w drodze) oraz wzmacniacz SU-A700 Technicsa. Zdaję sobie sprawę z ułomności tego wzmacniacza i trochę mi szkoda tych kolumn do niego, a z drugiej strony budżet nie pozwala na zakup od razu wszystkiego, zatem szukam jakiegoś rozwiązania tymczasowego. Czy ktoś mógłby mi doradzić jakąś budżetową opcję na zamianę Technicsa na coś co zabrzmi lepiej a jednocześnie będzie w stanie obsłużyć moje kolumny?

pozdrawiam

KK

https://www.audiostereo.pl/topic/28046-je%C5%BCeli-nie-technics-to/

A czy można taką integrę wykorzystać później jako wzmacniacz mocy? Chciałbym jednak mieć możliwość słuchania filmów lub wynalazków w stylu Audio DVD lub SACD i w tym momencie integra stereo staje się trochę kłopotliwa. Innymi słowy, jak mam wydać około 3k na wzmak to chciałbym, żeby to było rozwiązanie bardziej docelowe....

KK

Widziałem trochę ofert na:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

co moglibyście polecić?

pzdr

Kal800

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zobacz na allegro są wystawione 2 szt. końcówki Proton d1200. Mam wzmacniaczyk proton AM-200 który jest o kilka klas gorszy od tych wystawionych, a słuchając brzmienia jakie proponuje ta mało znana u nas firma, nawet nie potrafie sobie wyobrazić co potrafia te topowe modele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.