Skocz do zawartości
IGNORED

Co pamiętasz z 11 września?

Bart_Bartnik

Rekomendowane odpowiedzi

Bylem nad Garda. Wstretne brudasy, ci ktorzy nigdy niczego nie zbudowali ponownie nie tylko ze zwandalizowali kawalek serca zachodniej cywilizacji, zrobili to mordujac niewinnych ludzi. Wsiadalimy z dziewczyna do samochodu, ale ktos wybiegl z hotelu informujac nas niedokladnie o wydarzeniach. Po kilku godzinach przed ekranem hotelowym wyszlismy do malej Gardy i w kontrascie do poprzednich dni wszedzie zapanowala dziwna cisza.

Jazz

>Wstretne brudasy, ci ktorzy nigdy niczego nie zbudowali

Wez teraz ksiazeczki i poczytaj, dluga droga przed toba...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Foxbat, nie wymadrzaj sie matolkowatoscia. Kilka tygodni temu chodzilem po ruinach pieknej cywilizacji, po ktorej pozostalo wyrzucajace z okien samochodow butelki po piwie spoleczenstwo. Ta kultura wymarla i nie ma nic wspolnego dzisiaj z....kultura. Zyjemy i umieramy dzisiaj, nie w okradzionych przez samych egipcjan piramidach, nie w Atenach, nie w obsikanej Petrze i nie w katedrach rzymskich w Libii. Brudasy nie zrobili nic poza tym, ze maja troche oleju napedowego pod ziemia ale nie za bardzo pod parasolem.

Jazz

>nie wymadrzaj sie matolkowatoscia.

Zapisalem sobie w kajeciku, choc ja niegdny terminowania u takieg mistrza!

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

A u mnie wtedy jak raz w osiedlowym zabrakło piwa...

Ja wszystko przetrzymam ale nie bez PIWA !

No a jak juz było piwo - żeby usiąść i popatrzeć to już dawali w TV same powtórki. Najlepsze były ujecia płonacych skoczków. Ci amerykanie to czasem potrafią coś dobrego nakręcić. Najlepsza masakra od czasów Comado - szkoda ze arniego nie zatrudnili.

kyuss3, 10 Wrz 2006, 23:54

>A ja pamietam nieprzebrane arabskie tlumy w jednej ze stolic ktoregos muzulmanskiego kraju

>wiwatujace na wiesc o zamachu. Tlumy palace flage USA i wznoszace ku niebu Koran. Na wiesc o smierci

>tysiecy niewiernych. Na wiesc, ze wielki Szatan zostal zraniony. Az mnie ciary przeszly. Tak to

>pamietam.

... a parę dni później wyszło na jaw że materiał tłumy wcale nie wiwatowały z powodu uderzeń na WTC tylko z całkiem innego powodu i że izraelskie media z premedytacją wyemitowały ten SPREPAROWANY materiał. I byłu głupio.

To jeszcze nic! Podczas uderzenia w Pentagon samolotu widma (którego szczątków nie odnaleziono. Przebywała tam delegacja polskich oficjeli z ministerstwa obrony (pewnie pojechali odebrac łapówkę za wybranie w przetargu F-16). Taka rozpierducha była a ich nawet nie drasnęło!

I teraz cholera wie czy oni też z plemienia wybranego byli i czy się w związku z tym mamy cieszyć czy to raczej kara Boska w postaci wygranego przetargu na przestarzałe F-16, za które przez 25 lat będziemy płacić ze swoich podatków?

Jazz z tymi brudasami zaprezentował się jak najbardziej hardcorowy wyborca Samoobrony: w kufajce, gumniakach i beretce z antenką pod którą nic nie ma. "Szyskie une w żóńdzie to złodzieje!".

Re: Bart_Bartnik, 11 Wrz 2006, 12:53

>chodzi Tobie o absencję tego dnia w WTC, pewnej ( nieznanej mi niestety) liczby pracowników- żydów?

a o cóż innego? co za CUDOWNE wydarzenie :-D

rocznicę tę trzeba obchodzić w nastroju radosnym i świątecznym!

graaf, 11 Wrz 2006, 12:59

Ales ty głupi... ty zyj z wybranym w zgodzie lepiej. Tego dnia także wszyscy polscy pracownicy WTC spóźnili się na zamach :)))

Widzisz - oni już to wiedzą, a ty jeszcze nie wiesz co dobre :)

ja sam jestem z po kądzieli - jak należy - z Wybranego kubrysiu :->

a Ty co najwyżej szabesgoj :-))

dlatego ja mogę sobie pozwolić na takie różne uwagi, ale nie GOJ!!! CO TO TO NIE!

graaf, czy ja napisalem, ze robisz sobie zarty z ofiar? czy podac Ci jakiegos linka????

podaj!

ludzie cały czas giną - w każdej sekundzie - może nawet każda litera tego zdania to jeden TRUP :-/

wielka światowa maszynka do mięsa

life feeds on life itd. itp.

najlepiej w ogóle zakazać żartów

>graaf 11 Wrz 2006, 13:19

>>>>ludzie cały czas giną - w każdej sekundzie - może nawet każda litera tego zdania to jeden TRUP :-/

ale przyznasz, ze śmierć kilku tysięcy ludzi w ciągu parudziesięciu minut, to chyba jednak nie codzienność

Re: Bart_Bartnik, 11 Wrz 2006, 13:28

>ale przyznasz, ze śmierć kilku tysięcy ludzi w ciągu parudziesięciu minut, to chyba jednak nie

>codzienność

raczej "w jednym miejscu", bo "w ciągu parudziesięciu minut" to codziennie umierają TYSIĄCE

Re: Qubric, 11 Wrz 2006, 13:28

>Grafciu oj grafciu, po co ty chowasz te pejsy pod jarmułkę ? przeciez i tak widać z twarzy że ty

>goj jesteś :)))

goj to TY jesteś :-))

a ja pejsów nie noszę - jestem "reformowany", nawet bardzo

graaf, 11 Wrz 2006, 13:31

Czyli jednak mówisz że zdradzają cie semickie rysy :)))

A jaki ty jesteś jesli matka nie była z narodu wybranego??? Goj i tyle musisz być bo w takim razie nie parch przecież? :)

>pq

>O, znowu ktoś wyciąga te nudne teorie spiskowe?

Dwa dni po ataku rozmawiałem z pewnym gościem który od lat siedzi w tzw. tajnych służbach i ma rozległe doświadczenie w tym temacie. Powiedziałem facetowi że dość dziwnym wydaje mi się fakt, że grupa terrorystów była w stanie tak perfekcyjnie to wszystko przygotować.

Gość tylko uśmiechnął się i powiedział że żeby przygotować taką akcję trzeba mieć wsparcie profesjonalistów z prawdziwego zdarzenia i to nie kilku tylko wręcz instytucji, która tym para się na codzień. Na koniec dodał: Nawet jeśli komuś o tym powiesz i tak nikt nie uwierzy.

Dla mnie to nie ma większego znaczenia jak to było naprawdę. Wiem tylko że na tym wybuchu można było zrobić i robić się będzie jeszcze przez wiele, wiele lat kosmiczną kasę co do maluczkich oglądajacych w kółko TV nigdy nie dotrze.

p. deep

yup :-/

historia to czysty spisek a nasza codzennosc to czyste Twin Peaks...

zombie...

pieklo na ziemi przypudrowane z wierzchu...

ale ludzie mają ogromną zdolność samookłamywania się

śmiejemy się kury, że dziobie w ziemi udając, że nie ma skradającego się drapieżnika

a sami robimy to samo

"dziobiemy" tak przez całe życie

K.H. Stockhausen powiedzial, ze zamach 11.09 to najwieksze dzieło sztuki naszych czasów

graaf, 11 Wrz 2006, 15:01

No! Nie da się ukryć - fajne widowisko było.

W sumi edziwne te amerykańce - o pearl harbour wiedzieli i nic o zamachu na WTC wiedzieli i nic... ale czego mozna oczekiwać od kraju którego armia słunie z ostrzeliwania swoich i sojuszniczych pozycji (friendlu fire to ich wymysł - jak powiedział pewien generał kontygentu w iraku - "to brytyjska armia, nie strzela do sojuszników" :))

Graaf - co ma oznaczac ten dziwny uśmiech??? Że najpierw uraczyliście nas Chrystusem później bolszewickim komunizmem a teraz propagujecie obudowy otwarte i stereolith ? :))) To prawda - sam spisek - ciekawe czy ten producent stereolitha to też z narodu wybranego? :)

Re: Qubric, 11 Wrz 2006, 15:08

>Graaf - co ma oznaczac ten dziwny uśmiech??? Że najpierw uraczyliście nas Chrystusem później

>bolszewickim komunizmem a teraz propagujecie obudowy otwarte i stereolith ? :))) To prawda - sam

>spisek - ciekawe czy ten producent stereolitha to też z narodu wybranego? :)

e nieee! to wstrętny Szwajcar >:-(

a Linkwitz wstrętny Niemiec >:-(

stereolith jest zdecydowanie niekoszerny

ale ja jestem "reformowany" jak już nadmieniłem ;->

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.