Skocz do zawartości
IGNORED

Kable Linna - miał ktoś proszę o opinie

Adamo D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam pytanko w imieniu mojego znajomego

Ma on możliwość zakupu różnych modeli kabli lina po dość dobrej cenie

Ale nigdzie nie możemy jakiegoś większego info o tych kablach znaleźć

Proszę was którzy mieli doczynienia z kabelkami linna o opinie

Z góry serdecznie dziękuję

przypadkiem mam Analogue Interconnect (dostałem go za darmo od sprzedającego jak kupowałem inny sprzęt)

pewnie dlatego dostałem go za free bo jest to..... totalny szajs

muli i ścina górę, zwęża scenę i rozlewa bas - dla porównania IC DIY na Klotz'u La Grange (za jakieś 1/10 jego ceny) a nawet na innym tanim mikrofonowym za 4zł/m (!!!) po prostu go zjadają na śniadanie - dźwięk mają szybszy, nie mulą, góra "błyszczy"

ehhh, ta brytyjska szkoła dźwięku...

gra tak jak wygląda ;-)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Linn uwaza, ze kable maja znikomy wplyw na dzwiek i dlatego robia takie byle jakie, ktore kosztuja grosze i takie dolaczaja. W sklepie w Aalborg sa kable glosnikowe Linna z metra i metr kosztuje tyle co najtansze kable innych firm. Niestety, mialem kiedys pozyczony taki kabelek glosnikowy i byla to porazka. Nie to moze, ze jakos specjalnie marnie gral ale na pewno prawie kazdy inny kabel gra lepiej. Mysle, ze kable Linna kupuje sie dla logo firmy (chyba, ze maja ostatnio jakies ulepszone wersje).

pzdrw

soso

Podzielam opinie soso, czarny IC Linna nie jest wcale totalnym szajsem ale żeby jakiś specjalny to on znowu też nie jest. Ot taki odpowiednik Profigolda PGA 4201, może ciut lepszy.

Natomiast twierdzenie Linna, iż kable niewiele zmieniają w brzmieniu ich produktów, można włozyć między bajki. Testowałem to na Ikemi (nie tylko ja, jest o tym wzmianka na forum) i różnice brzmienia w zależności od testowanego kabla były spore.

Sorki że smiałem założyć temat

Umiem czytać ale jak zauważyłeś 2 były od tego samego uzytkownika - a chciałbym poznać różne opinie jeśli pozwolisz oczywiście

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.