Skocz do zawartości
IGNORED

Bocznica, 1 wpis na godzine to bzdura

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Pisze tutaj gdyz na bocznicy musze czekac jeszcze z 50 minut. Nowy pomysl Lukara to bzdura i najbardziej dotknie normalnych ( 1 nickowych uzytkownikow forum) ile ciekawych, dynamicznych, kulturalnych rozmow toczylo sie na bocznicy - komputery, rowery, trunki, jedzenie itd..

Teraz tzreba czekac az godzine zeby dodac cos od siebei w tych ciekawych dyskusjach.

Smieszne jest to, ze Admin wprowadza nowe ograniczenia i przepisy skoro starych nie potrafil wyegzekfowac.

https://www.audiostereo.pl/topic/28228-bocznica-1-wpis-na-godzine-to-bzdura/

Zgadzam się z powyższą opinią. To ograniczenie jest co najmniej niemądre. Już doprowadziło do tego, że np. ten wątek powstał w stereo, a nie na bocznicy, gdzie jego miejsce. A wątków "nie na temat" w zakładkach tematycznych przez to "kryminogenne" ograniczenie będzie teraz więcej. No, ale admin będzie miał pretekst żeby je usunąć, bo przecież są nie na temat. Może właśnie o to chodziło?

==> McGyver

Czesto bylismy po roznych stronach barykady. Ja dokladnie po to zalozylem ten watek zeby uzmyslowic Lukarowi, ktory nie moze byc 24/7 na forum, ze nastepny jego smieszny przepis mozna obejsc a do tego zasmiecac zakladke stero.

Milo slyszec glosy o potrzebie przestrzegania regulaminu :) McGyver licze na ciebie!!!! A tak naprawde, admin takim posunieciem chyba chce negatywnie nastawic forumowiczow do Atoposa... A wszystko byloby ok gdyby przestrzegano regulaminu.... Wszyscy admin tez...

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

Ja mam pomysl. Jak nie mozna tam normalnie sie zrelaksowac to moze tutaj na STEREO urzadzimy druga Bocznice:D Mysle ze wtedy Lukar szybko zdejmie te idiotyczne ograniczenie.

Foxbat

A nie mowilem ze nie da rady;) mowilem hehe ze te M to poroniony pomysl.

ja Panowie uważam że forum jest w agonii .. tak 2 lata temu jak też tu wchodziłem było naprawde sympatycznie :).

Czy w końcu wszyscy podamy sobie łapy i będziemy się kochać jak szczęśliwa rodzina ?

O matko ,ale mam żale ...

Bo wiecie ... jak się pogodzicie wszyscy to my z McGyverem bedziemy za darmo kolumny rozdawać :D

jako pierwszy w nowej modzie wyciągam rękę to Młodego2 i niosąc na plecach 2 tonową beczkę z piwem oraz worek przeprosin :) , czy zostanę dobrze przyjęty?

To jest całkiem serio ...

Łukasz

gipsy2, no to moze odpowiesz mi na pytanie z bocznicy :D ta grupa to nie przypadkiem Samar?

„Tak samo jak ludzie, Funky, bez żadnej różnicy” | VITUPERATIO STULTORUM LAUS EST

gipsy2

Czisys krajst powaznie;) hehe. Podaje, jako ze swinia nie jestem i katolik ze mnie;), a jak to ma sie przczynic do tego zeby na forum mozna bylo fajnie po przyjacielsku pogadac o muzyce i sprzecie to jestem jeszcze bardziej za!

Ja chcialbym podac reke tej osobie ktora wysyla do forumowiczow klamstwa na temat sprzetu jaki sprzedaje? Moze sie ktos przyzna, ja wyciagam do tej osoby reke...

>Badz cierpliwy, poczekaj ustawowa godzinke ;)

Czas to pieniadz! Admin marnuje moj czas... Reszte dodaj sobie sam ;)

Foxbat -> a widzisz ... zapomniałem :P

To nie Samar, choć w Samarze miałem pracować (pod koniec kadencji na c64). Kurde w kilku grupach byłem ... z tych znanych to zaliczyłbym Apidya, na krótko Agony (ach Druid ,Comanche, Shogoon) i coś tam jeszcze :).

Okazuje się że tu na audiostereo odnajduje kilku scenowiczów .. miło :) ,ale powiem Ci że nadal mam ogromne pomysły na muzykę i niechciałbym aby to bezproduktywnie zostało na moim HDD . Dostało się propozyjce (aż 3 ...) od najbardziej kultowych grup ale to tak jakoś przeszło a poza tym tam jest masa lepszych ludzi i zwiększym zapleczem . Sprezentuj mi sampler Akai to będe Cie wielbił :P

gipsy2, co do audiostereo i sceny to ja tu znam tylko jeszcze jednego :) Z Pulse i Sunflower (PC)...

Mlody2 -> bardzo się cieszę ze sie wszystko będzie dobrze układać . Jak będę w Twoich rejonach (na co się może zapowiada) to odwiedzę Cie ,przywiozę coś swojego i myśle że wrócimy do tego okresu gdzie byliśmy dobrymi kumplami! Oczywiście wszystko przy piwie :P

Wyciągam rękę z przeprosinami do ludzi których zawiodłem , niekończąc bądź opóźniając to na co długo czekali . A mam ich cały czas na sumieniu . Życzę im aby w końcu doszukali się swojego brzmienia a także wymarzonego sprzętu . Mam nadzieje że będziemy żyli dalej jak ludzie a nie jak zwięrzęta ... Pozdrawiam Was!

Kurde ale ja Was wszystkich lubie!

Walery

No co ty, jasne, kiedys pytalem Lukara na dlugo zanim zaczol sie ten bajzel czy nie chce pomocy. Nie odpisal. Z drugiej strony ciesze sie ze nie zostalem M. Nigdy jakos w tej sprawie nie nagabywalem Lukara ani nie czuje sie urazony ani wtedy ani teraz.

Pisalem tez ze Moderatorzy aktywnie dzialajacy na forum to zly pomysl i mowilem zeby to byly osoby nie zwiazane z forum bo bedzie bajzel. Stalo sie tak jak przewidywalem.

W jakiej agonii, 45 wątków aktywnych w ciągu ostatnich 24 godzin na STEREO. Nie rozumiem czemu wszyscy przywiązują taką wagę do paru trolli w trzech wątkach na krzyż na BOCZNICY. Fakt że są upierdliwi, ale to zawsze był margines. Zawsze ktoś był, tłumok, glista, teraz atopos.

A w ogóle to zdaje się łamiemy regulamin rozmawiając o tym na STEREO :-)

Mlody2 -> Amigowiec i komodorowiec jeszcze ujdzie - toż to prawie rodzina :) ,ale atari i komoda :P .... to widzę w mniej czarnych barwach :P . Swoją drogą ,też jestes byłym scenowcem :) ?

Pozdrawiam ;)

Zbig

Jesli na bocznicy nie wolno, to mysle ze powinnismy tutaj. W zalozeniu Bocznica z regoly sluzy do takich gadek, ale Lukar uwaza inaczej, coz nie bede polemizowal, admin zawsze ma racje, nawet jak nie ma racji.

>A w ogóle to zdaje się łamiemy regulamin rozmawiając o tym na STEREO :-)

No inaczej z wymiana zdan zastalby nas ranek :D

Foxbat -> przyznaj się kto to jest ... może też napiszesz jak się u Ciebie toczyły scenowe dzieje .

Do reszty -> Panowie , tu robi się bardzo przyjemna i wręcz świąteczna atmosfera ... szkoda tego psuć , mam nadzieje że w takiej formie forum będzie dalej prosperować . Czas na zmiany ,ale zacznijmy od nas samych .

Pozdrawiam

>młody2

Gdzieś to już pisałem, że najlepiej gdyby Lukar zatrudnił zawodowych moderatorów w ogóle nie zainteresowanych tematyką forum. To dość trudne być na przemian w dwóch rolach, coś o tym wiem ;-)

Świat bez moderacji byłby piekny, ale niemoderowane lub słabo moderowane fora niestety dążą w kierunku szamba. Forum HFM jest moim zdaniem dużo gorsze niż audiostereo, z tymi niekończącymi się wzajemnymi pyskówkami paru gosci przodujących w stystyce wpisów. Fora popularnych portali - to już w ogóle szkoda gadać. To nie jest żadna wolność słowa tylko prawo do zrobienia kupy na środku rynku.

Harvi

No nie wiem jak Lukar da wszystkim najbardziej aktywnym czerwone kartki to kto bedzie na tym forum pisal o sprzecie i muzyce? Mysle ze tutaj trzeba na spokojnie pomyslec jak rozwiazac cala sytuacje zebysmy sie tutaj czuli tak jak kiedys. Dawanie na prawo i lewo banow nie pomoze i Lukar dobrze o tym wie.

Harvi

>REgulamin to tu jest lamany duzo powazniej niz naszymi wpisami. Niestety nam sie oberwie a klony i

>sprzedawcy pozostana jak te karaluchy po eksplozji atomowej.

To sa "symbionty" zbyt bardzo osadzone w tym forum i trudne do wygryzienia... Zobacz na rozmowy moderatorow wklejane przez AL'a.... popatrz na ksywki ktore chca cos zrobic ( w tym wypadku chodzi o McG) a kto siedzi cicho...

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.