Skocz do zawartości
IGNORED

logo Dolby Digital, dts

Kaka

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ktoś z forumowiczów posiada może wiedzę, gdzie w Polsce można nabyć tabliczki-loga: Dolby Digital czy dts (takie lub podobne jak mają kina nad wejsciami do sal). Z góry dzięki.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/28256-logo-dolby-digital-dts/

Leniwe z Was chlopaki :) Wystarczylo wklepac w allegro logo dolby lub dts i wyswietlily sie dwie aukcje:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Dzięki za info. Tylko, że to logo jest plastikowe. Szczerze mówiąc poluje na coś bardziej zaawansowanego technologicznie (m.in. takie stalowe cacko jak załączona fotografia do mojego zapytania). Zdjęcie to znalazłem na niemieckich stronach internetowych.

Chyba widziałem gdzieś w jakimś supermarkecie, że takie tabliczki robią na zamówienie. To był taki kramik, gdzie klucze dorabiają, tabliczki na drzwi wyrabiają, napisy na kubkach drukują itp.

• 6 lat później...

Witam

Wiem że "odgrzewam kotleta", ale czy na dzień dzisiejszy można gdzieś kupić logo DTS THX DOLBY DIGITAL itp. na tyle ładnie wykonane żeby można je było powiesić w pokoju na ścianie? Najlepiej żeby były wykonane z metalu czy czegoś podobnego a nie plastiku. Może ma ktoś takie logo na sprzedaż?

Pozdrawiam.

Mnie kiedyś udało na allegro kupić takie coś wykonane z dur-aluminium, podobno przywożone z USA. W każdym razie nie znalazłem na niej napisu made in china:)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Niestety nic nie znalazłem, bo to było bodaj w 2007 roku kupowane...

Sony KD85-ZG9? , Denon AVC-X6700H + Monster Power MPA-3250 + Emotiva XPA 7-kanałowa gen.2 , Pioneer UDP-LX800.Projektor JVC RS2 - Adeo Tensio professional pro 110",Monitor Audio-Platinum PL 300 + Platinum PLC 350 + SVS Ultra + GX100 + 4 szt. sufitowe Dali Phantom H-80 +VELODYNE DD-15 Plus. Kable do kolumn: QED Genesis Silver Spiral, Chord Odysey 2. Listwa Monster Cable HTS 5100 + Power Center HTS 1000, kable sieciowe Monster Powerline 400 . Apple TV4K.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.