Skocz do zawartości
IGNORED

tanie dvd i jeszce tanszy cd

marcinw899

Rekomendowane odpowiedzi

Mam jak zwykle mało czasu więc konkretnie- w chwili obecnej kupisz za 380zł Panasonika DVD S52- w 100% audiofilski odtwarzacz wzorcowy w temacie wizji i gniotacy wszystko w temacie audio. Do tego studyjna jakoś dxwieku z płyt DVDAudio (chowa sie SACD), a także upsamling do 192kHz z płyt CD - to mają tylko odtwarzacze DVD za dziesiątki kzł.

Pozdrawiam

Panasonic DVD S52-audiofilski??

co on gniecie w temacie audio??

upsamling do 192kHz z płyt CD miał mój już dwuletni dvdplayer yamaha 550, ale nie jestem do końca pewien czy skok jakościowy przy upsamplingu dvd jest aż tak znaczny

Pozdrawiam

jutro bede miał juz (na 90%) załozony laserek.

Serwisant ujzawszy laser stwrdził ze chinczyk i ze mam szanse 1do 5 ze bedzie działac:/

pytanie na przyszłosc ---> czy jelsi nie bedzie działac moge go odesłac do poltronica i oczeiwac wysłania nowego??

Zgodnie z prawem ma 14 dni na odstapienie od umowy bez podania przyczyny.

Poza tym towar jest objety rekojmia. W takim przypadku mozesz zglosic niezgodnosc towaru z umowa i domagac sie wymiany na nowy.

kur...... moj Cdek czyta ok 3 utworow i zacina sie :/

serwisnat z usmiechem na twarzy powiedział "a nie mowiłem" i kazał zareklamowac lasert :/ co wiaze sie z kolejnymy wydatkami :/ neiwiem juz co robic ;( (chce ktos kupic ten CD :D)

soery za kolejny post ---> serwisant mowił ze ci z poltronica to kuopuja z chin ogramna ilosc laserow--> potem przebieraja te ktore sa uszkodzone a eszte sprzedaja (te ktore w miare ogniskuja itp)

Olej nie. To ma byc średnio gęsty nie spływający i nie schnący smar.

Co do Poltronica to nie wiem, ja mam laser z Impelu, tez chińszczyzna i działa bez zarzutu.

A to co on opowiada nie ma sensu. Żal mu, że nie zarobił i próbuje Cię naciągnąc na nowy, od niego. Powiedz mu, że jelenie są w puszczy :P buhahah.

W razie potrzeby prezsmaruj inne czesci mechaniki (zębatki, ślimaki).

Takie objawy jak piszesz swiadcza o problemach z mechanika a nie o uszkodzeniu lasera.

Bardziej poedjzewam tutaj blad serwisanta, mozliwe, ze nawet swiadomy, niz wade lasera.

Zrob tak jak radza koledzy - smarowanie.

nasamrowałem i dlaje nic:/

ale na płycie głownej CDeka było kilka potencjometrów --> przekreciłem lekko ten przy zasilaczu i SZOK!! Cdek przeczytał i odtworzył bez zajakneicia cała płyte (sic!) ktorej wczesniej wogole nei był w stanie odczytac (lekko porysowana)

czy ten potencjometr mogłbyc od mocy lasera?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.