Skocz do zawartości
IGNORED

Pytanie do ludzi z Wrocławia - do 25.09.

Olek-o1

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli ktoś może polecić "HI-END" restauracje w centrum Wrocławia to proszę o pomoc. Jestem w tygodniu we Wrocławiu w interesach i muszę zorganizować spotkanie w wiadomych warunkach. Wolę polegać na opinii bywających w tym mieście i jeżeli ktoś zna miejsce, w który ma wysokim poziomie i kameralnie można zaaranżować spotkanie to proszę o informację - pilne :)

Dziękuję za pomoc

Pozdrówko

Kasia

Witam

Mozliwe, ze sie spoznilem. Proponuje Włoska restauracje na rynku (nie pamietam nazwy). Lokalizacje wytlumacze tak :

Na rynku jest bank BZWBK, stojac tylem do jego glownego wejscia (patrzac na ratusz), po prawej stronie w rzedzie kamienic jest ta restauracja.

Zalety to wspaniale wnetrze, ciekawa aranzacja i oczywiscie zarelko pierwsza klasa (polecam zaczac od zupy rybnej z owocami morza, swietnie wyostrza apetyt i zacheca do dalszego konsumowania :)

Poza tym w restauracji maja swietny DrinkBar.

Moim zdaniem restauracja ta odstaje standardem od innych restauracji w centrum. Wiekszosc jest aranzowana na jedno kopyto, a do tego jedzenie slabe :(

Mysle, ze bedziesz zadowolona - polecam

Pozdrawiam

Hybryd

Na tylach PDT jest nowa podwójna restauracja. Japońska i śródziemnomorska. Cicho , ładnie, kameralnie.

Byłem w japońskiej cześci, bardzo ciekawe propozycje kulinarne.

Obiad na dwie osoby z winem i piwem około 120,-

Pzdr

W Novocainie jadłem pizzę i była troszkę średnia, tzn może i dobra ale do prawdziwej włoskiej to dość daleko. Ale fakt że wnętrze bardzo przyjemne i inne niż reszta, obsługa też bardzo dobra, a ceny wcale nie za wysokie, ogólnie mogę polecić

Mnie akurat prawdziwe wloskie nie podchodza. Najlepsza Pizza, smakowo (ciasto i dodatki) jaka jadlem to - Wrocław - OREGANO. Jak dla mnie najlepsza Pizzeria, a do tego ciekawy klimat! Jadam tam juz od 3 lat i nigdy sie nie zawiodlem.

trryt, a mozna gdzies we Wroc zjesc "prawdziwie wloska" pizze?

Novocaine polecilem ze wzgledu na wnetrze i pozostale menu. Pizzy akurat nie jadlem.

Pozdr

Dzięki ;) Do Novocainy dzisiaj wieczorem zajrzę - bardzo ciekawie wygląda i chyba dla samego wystroju warto tam wstąpić. Szkoda, że nie mam więcej czasu - dzisiaj podwieczór przylatuję, a jutro wracam. Tak czy inaczej Dziękuję za pomoc, po powrocie napiszę jak wrażenia.

Pozdrówko

Kasia

vanvideo, 26 Wrz 2006, 16:43

>Ludzie , bez jaj, pizze polecacie

Wcale Pizzy nie polecalem, czytaj moj pierwszy post w tym watku. Novocaina ma w swej ofercie rozne dania.

pozdr

Witam! Novocaina hmm.... podobało mi się tam. Lokal jest trochę mniejszy, niż myślałam - wystrój in plus - faktycznie jest tam ciekawie. Jeżeli chodzi o serwowane posiłki to nie da się wiele zarzucić, chociaż nie powala. Ogólnie bardzo sympatycznie - szkoda, że spotkanie wypadło średnio - nic to. W najbliższym czasie wybiorę się na dłuższy rekonesans Wrocławia. Dziękuję za pomoc.

Pozdrawiam

Kasia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.