Skocz do zawartości
IGNORED

Jakie kable do Harman HK970 z JBL E90?

dw

Rekomendowane odpowiedzi

mam zestaw harmana i mój kolega też ja mam e30 jako interkonect klotz z neutrikami a głośnikowy KLOTZ

kojega w swoim zestawie miał DNM RESON i gdy posłuchał u mnie tych kabli pożyczył iiiiiiiiiiiiii ich już nie dostałem z powrotem kupiłem w f-mie SOKOL ok 20 PLN/m

• 3 tygodnie później...

Powracam znowu po długiej nieobecności.

blomin ; masterofdeath6

Słuchałem w końcu tego harmana hk i hd 970 z głośnikami jbl e90 , a później z infinity beta 50!!!

W jbl jak i infinity bass jest duży, jednak w tych drugich wydaje mi sie, że jest troche mocniejszy, w dodatku schodzi bardziej w dół (lepsze efekty - troche subwooferowy). Jbl wydają sie jakby średnica była nieco cofnięta. Większe wrażenie zrobiły na mnie beta 50-tki, brzmiały wyraźniej. To jest jednak zdanie subiektywne i wielu sie pewnie ze mną nie zgodzi.

Tródno mi jednak powiedzieć które są lepsza do muzyki techno.

Pytanie do forumowiczów, waszym zdaniem jak wypadają te kolumny wyżej wspomniane na tle innych kolumn w przedziale 2000-3000zł?

• 2 tygodnie później...
Gość masterofdeath6

(Konto usunięte)

Z tym niższym basem to różnie bywa :) Beta50 mają miękki bas seria E twardy, a miękki bas to taki "oszuścik" , który robi wrażenie niżej schodzacego :) Dlatego jest tyle tych konstrukcji coby każdy dobrał sobie co mu pasi, co nie jest jednak łatwe.Kombinacji są setki. Beta 50 to chyba raczej do E100 porównanie anie do E90, ale nie jestem już pewien.

jak wypadają te kolumny wyżej wspomniane na tle innych

>kolumn w przedziale 2000-3000zł?

Hmmm. Spotkałem ostatnio na allegro B&W 704 za 3600zł, a to już nijak się ma do serii E :) (pewnie "third hand") hehe

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.