Skocz do zawartości
IGNORED

źródlo do wzm. sluchawkowego i Hd650

mkl

Rekomendowane odpowiedzi

Rozglądam sie obecnie za źródłem - cd - do wzmacniacza HOLDEGRON'a i sluchawek Senn. HD 650.

Obecnie slucham na DVD Denona 1906 :(

Slucham wszystkiego począwszy od metallicy skonczywszy na krallowej i stingu, jakby tego bylo mało muzyka klasyczna też u mnie gosci ;)

Preferuje dzwiek cieply, ale wyrazisty z dobrym basem.

kwota jaką bede dysponował to ~2.000PLN. Wolałbym aby sprzet był nowy aczkolwiek jesli zdażyla by się okazja to z II-giej reki też wchodzi w gre. Na co wtedy polować?

Jesli nowy to myslalem o DENONie DCD 1500 AE - ladnie by kompletował sie z resztą (DVD i ampli),

no i całej reszcie dostepnej na naszym rynku czyli NAD C542, ROTEL RCD-06, itd.

Bylbym wdzieczny za każdą opinie.

pozdrawiam, Michał.

Słuchałem we Wrocławiu w "podziemiu" Sennków hd 650 z lampowym Scorpionem na Nad c542 i Rotelu 06.Powiem szczerze że jak dla mnie Nad pokazał większą klase i wycisnął z muzyki więcej emocji.Fajne źródełko

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.