Skocz do zawartości
IGNORED

Albedo Air 3 vs Red Dawn. Co jeszcze?

larson3

Rekomendowane odpowiedzi

Maiłem kiedyś w bi-wire Nordosty Red Dawny (NRD) na próbę ale ze względu na raczej "małomięsność" mojego wzmacniacza Pocahontasa na lampach Brimar ECC82 które są raczej detaliczne kabel ten się nie sprawdził. Za mało basu i za mało mięsa. Oczywiście takie aspekty jak detale, przejrzystość, powietrze, szybkość - NRD to pierwsza klasa. No i zostałem przy kombinacji dwóch różnych kabli. Mięso i barwa na dół = Acoustic Zen Satori. A na górę szybki i przejrzysty Shuynata Lyra.

stachu7012=>

R.D znam bo mam od paru lat - pasują do McIntoshy.

Ale mi raczej chodziło o głośnikowe Tara Labs.

Acoustic Zen głośnikowy słuchałem jakiegoś z okolicy 3 -4 000 zł był bardzo dobry !!

• 3 lata później...

mam pytanie: w kilku miejscach w tym wątku pojawia się wzmianka o "kablach od Andrzeja". O jakiego Andrzeja chodzi? czy można prosić jakieś namiary na PW? za chwilę będę na etapie "ostatniego szlifu" i docenię każdą sensowną propozycję, zwłaszcza od kogoś kto kabelki robi, a nie tylko sprzedaje :) z góry dzięki!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.