Skocz do zawartości
IGNORED

Sieciówka DH Labs Power Plus A/C Kable

Mirkk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Proszę o kilka słów na temat tego kabla, jeśli ktoś miał z nim styczność. Chodzi mi opczywiście o wpływ na brzmienie CD i wzmacniacza w stosunku do zwykłej sieciówki. Dziękuję i pozdrawiam.

:) Do sieciówki komputerowej ma się jak... :)

Testowałem ją przy cd. oraz pre dramofonowym. Wpływ na brzmienie rewelacja stosunek cena / jakość. Odszukaj moje wpisy na jej temat, bo nie chce mi się powtarzać wpisów.

Powiem krótko- rysowanie głębi, scena super dobra. Przejrzysta góra i średnica bas kontrolowany lecz nie obfity- taki rodzaj sieciówki jak Stereovox w I.C. Cena jej jest za niska, przy wyższej cenie voo doo otrzymałaby same najwyższe notki.

Ciekawe, jak to działa... 'na oko' DH Labs niczym się nie wyróżnia, jesli dobrze pamiętam konfiguracja przewodów przypomina kable Lapp, które w opinii doswiadczonych "sieciówkowców" nie są nadzwyczajne.

O ile pamietam, porównywał je m.in. Andrea29 i w Jego opinii DH był wyraxnie lepszy od Lappa... Czary? ;-)))

Marku jeśli wezmiesz w dłonie kable Lapp i DH Labs to odrazu widać że nie mają nic wspólnego chyba że to że kabel Lapp i DH Labs przesyła energie elektryczną.

JARO 66, właśnie chciałem to samo napisać. Ja również nie znajduję nawet najmniejszej podobizny pomiędzy tymi kablami. Własnie jestem po odsłuchu kabelka DH Labs i zgadzam sie z opinią Zydelka. Dodam tylko, że u mnie bas stał się bardziej miękki, co dla mnie jest korzystne. Pozdrawiam cię JARO 66. Myślałem, że będziesz na Skypie, ale nie mogę sie dodzwonić.

JARO 66, Mirkk

Dzięki za wyjaśnienia - DH Labs widziałem tylko na zdjęciach stąd wydawały mi sie podobne (poniżej fotki).

Chyba będe musiał sie powazniej tym kablem zainteresować... Pora na prawdziwą sieciówkę :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

post-59-100004793 1170302513_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 3 miesiące później...

DH Labs nie ma ekranu,jest to dobry kabelek mogę go spokojnie polecić,w ubiegłym tygodniu został dofinansowany wtykami Furutecha i jest naprawdę bardzo dobry.Polecam także wymianę gniazda iec w sprzęcie kosztuje zaledwie 28pln w RCM w Katowicach natomiast wpływ na dżwięk CD jest dokładnie słyszalny.

a gdzie mozna kupic ten DH Labs ?

Kable Lappa dobrze przesylaja prad, jak sie je w odpowiedni sposob zmodyfikuje. Mozna zauwazyc wiele zalet, i mnie osobiscie ten kabel zaskoczyl. Cena/jakosc chyba nie do przebicia.

Ostatnio mialem bezposrednie porownanie Audionova Sturburst MKII (producent 380zl) VS moj zmodyfikowany Lapp (cena okolo 40 zl). W porownaniu nie zauwazylem prawie zadnej roznicy. Byly moze subtelne roznice na basie z korzyscia dla sturbursta, ale jak dla mnie tak minimalne, ze kabelek Sturburst nie jest wart swej ceny. Porownywalem w miejscu zasilenia listwy i bezposrednio pod CD.

pozdr

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.