Skocz do zawartości
IGNORED

La musica transmite conceptos ademas de

Korwin

Rekomendowane odpowiedzi

La mu'sica transmite conceptos adema's de emociones

Czyli po polsku potencjał bioeelektryczny pod zerem minimum czyli fala N400 [NEGATIVE] 400ms po podaniu bodźca maximum P300 [positive] 300ms po podaniu bodźca

Antynomia sprzeczność pomiędzy dwoma twierdzeniami które wydają się równie uzasadnione. Poczytaj mi Mamo

CHaraktery nr 6 [czerwiec] Mózg str od 50-52. Kto czyta nie błądzi, kto przeczytał nie pie... później o odbiorze zapisu cyfrowego i analogowego

Zachęcam do dyskusji z podawaniem namiarów na ciekawe linki pozdrawiam Zbyszek, wpakowałem kij w mrowisko a więc kręćmy.

Temat jest świetny ja jako ignorant nie wtrącam się w tym wątku i słucham Mistrzowie, Rabini, Guru dajcie posłuchać o czym mówi Olimp,kapnijcie maluczkim promyk wiedzy.

Duże osiągnięcia pojawiają się wyłącznie wtedy gdy oczekiwania są duże

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.