Skocz do zawartości
IGNORED

Audio Show 2003

Zbig

Rekomendowane odpowiedzi

A ja duużo dyskretniejszy: 2x10cm (szer. założenia kieszonki marynarki).

Będzie mój nick i miasto, skąd jestem. Może spotkam ziomala ?

Poza tym, każdy kto chciałby może mnie zaczepić na korytarzu. (Bić nie wolno !!! : ))))

Mam na myśli osoby, które nie były na 1. spotkaniu, bo ja Was wszystkich zapamiętałem doskonale, nawet tych, co się szybciej zmyli ; )), a nie mieli identyfikatora.

Pozdr.

=>maleo

Pewne to nic nie jest. Nazwałbym to prawdopodobieństwem graniczacym z pewnością. Z tego co mi wiadomo, zapowiada sie jeszcze lepiej, niż pusciłem farbę. Ale, wybaczcie, nie mogę, nie mogę.

A gajowego skorumpowałem jagodami i skórkami z wiewórek. Gania za zażołędziie bo mu odpaliłem za małą działkę. Pędzi coś na nich, czy co?

rozmawiałem z właścicielem rcmu

powidział, ze sprzęt audio będzie w bristolu

a w sobieskim kino domowe

może by tak spotkać się jednak w bristolu ( jeśli te informacje sie potwierdzą , będę w rcm w piątek 17go , ) chyba człowiek ma dobre inf skoro będzie się wystawiał

pzdr 207

• Redaktorzy

W sobieskim kino domowe moze byc tylko w paru pomieszzceniach, wiekszosc pokojow jest po prostu za malych. Nie wiem jak oni to sobie wyobrazaja.

A teraz a propos tego co bedzie na AS. Bylem wczoraj w warsztacie StandArta. Kupowalem stolik STO, ale ja nie o tym. Widzialem tam, jaka elektornika jest szykowana na AS. I powiadam wam, to jest cos. Owszem, Jazz, ale tez tanszy Swing, i nieprawdopodobny, gigantyczny odtwarzacz CD. Cudo. A pewnie cos jeszcze bedzie... Warto przyjsc, chociazby zeby toto obejrzec i posluchac.

A może mała rozgrzewka przed Audio Show 2003?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.